Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Lalakis vs Germak...

Thread Tools

Old May 6, 2011 | 12:42 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Ασταδιάλα, συγχύστηκα πάλι. Κι όχι τίποτα άλλο, ο πλαστικός μου είπε να προσέχω μην κάνω ρυτίδες.
Reply
Old May 6, 2011 | 01:23 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Ήρθα
Reply
Old May 6, 2011 | 01:53 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Άφαντος ε??
Με καλέις να λύσουμε τις διαφορές μας, και την κάνεις?!
Δεν θέλω καν να σκεφτώ με τί μπορεί να ασχολείσαι αυτή τη στιγμή
Reply
Old May 6, 2011 | 06:14 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Mε γκομενάκια, τι άλλο;

Και στα διαλλείμματα τσεκάρω μπαρκόντες από αναπτήρες, λάδια, σπίρτα, μακαρόνια, έτσι για να αποδεικνύω στον εαυτό μου ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ και να νιώθω τζετ.

Τελικά αυτοί οι Πακιστανοί παίζει να φτιάχνουν και διαστημόπλοια. Εδώ τα Άιφόουν είναι κινέζικα, οι Πακιστανοί να μη φτιάχνουν ένα Τσάλεντζερ;

Birdy nam nam.
Reply
Old May 7, 2011 | 07:38 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ωχ, μπάμπουσκα..

Σκέψου τί έχουν δει τα ματάκια του δύστυχου DJ...
Του το έλεγαν όμως.. διάβασε, γιατί θα κάνεις δουλειά που δε θα σου αρέσει.. δεν άκουγε αυτός..
Θέλησαν να μας ντοπάρουν κιόλας, να πιάσουμε απόδοση, αλλά όταν τους ζήτησα 100άρα και Eneos, δίστασαν και τελικά μας έριξαν μο-τούλ 300βε 5λιτρο με απλή από ανεξάρτητο πρατήριο, με αποτέλεσμα να στεγνώνω στις ψηλές..

..γαμώτι μου! Νόμιζα πως ο Πάριος απλά είχε πάει να πάρει το κασκόλ και θα ξαναρχόταν..
Δεν τσίμπησα τηλεφωνάκι, να τον φωνάξω στο γάμο του LALAX kai toy GERMAK να τραγουδήσει "πόσο σ'αγαπώ"..
Θα μου πείς τί να έκανε κι αυτός? το μωρό σπαρταρούσε..
Reply
Old May 8, 2011 | 11:02 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Reply
Old May 11, 2011 | 12:50 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

'Καλησπέρα με απορία'.

Να, κάτι τέτοιους τίτλους τόπικ διαβάζω και λέω, έχουμε ακόμα μεγάλα συγγραφικά ταλέντα στην χώρα. Όχι απλά έλλειμμα θα σβήσουμε, σε λίγο δε θα ξέρουμε τι να κάνουμε το πλεόνασμα.

Αχ, ο Germak έχει εγκαταλείψει τη γκαρσονιέρα εδώ και μέρες, ποιος ξέρει πάλι με τι ξετσίπωτες τριγυρνάει, αλλά και εγώ του αφιερώνω το 'Μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις ... της Γης' και ό,τι περισσέψει από δαύτες είμαστε και εμείς εδώ έτσιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;

Ανησυχώ λίγο με το πετρέλαιο να πέφτει, πιάσαν τον Ομπάμα, λύθηκε το μυστήριο με τα barcodes της tradewind, δηλαδή, δεν ξέρω, σε λίγο θα μάθουμε ότι το μυστήριο με το τρίγωνο των Βερμούδων ήταν ότι τελικά ήταν τετράγωνο και τα Ούφο στο Μεξικό ήταν φτιαγμένα και αυτά στο Πακιστάν από Αλγερινούς λαθρομετανάστες και ότι οι εξωγήινοι που βρέθηκαν ήταν ανασφάλιστοι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ.

Θέλω να τραγουδήσω το 'Ενα γράμμα' του Πάριου να σκάσουν οι οχτροί μου αλλά δε βρίσκω ανοιχτό χώρο ικανό να χωρέσει το ταλέντο μου.
Reply
Old May 11, 2011 | 01:05 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Άσε που αυτοί οι τίτλοι προιδεάζουν και για το περιεχόμενο του τόπικ και βοηθούν και τους υπόλοιπους χρήστες να αναζητήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά λύση σε τυχόν προβλήματά τους.

Π.χ. Τριγμοί: Καλησπέρα με απορία
Φαγωμένο συγχρονιζέ: Βοηθήστε γιατί δεν μπαίνει
Υπερβολική κατανάλωση λαδιού: Στεγνώσαμε παιδιάαα....
Θόρυβος στο διαφορικό: Παιδιά βοήθεια!!! (για έμφαση)
Υπερβολική κατανάλωση βενζίνης: Πρόβλημα!!! (σώπα!!!)

Από τα αγαπημένα μου είναι το 'Φαντάρος εγώ το S πάρκι' το οποίο αγγίζει και κοινωνικά θέματα όπως αυτό της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και της έλλειψης μέριμνας για ειδικό πάρκιν για τα S στα στρατόπεδα, κάτι που αντιμετώπισα και εγώ στο Πεντάγωνο και για αυτό δείχνω και ξεχωριστή ευαισθησία, και άλλα τόπικς που δε μου ρχονται τώρα.
Reply
Old May 11, 2011 | 01:19 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Το "φαντάρος εγώ το s παρκι" νομίζω είναι ένα απ τα αγαπημένα γενικότερα..ακόμη και μένα που δεν πήγα φαντάρος..(ακόμη) Ελπίζω μέχρι να πάωνα έχει διευθετηθεί αυτό το θέμα γιατί αλλιώς..big problem..
Reply
Old May 11, 2011 | 04:54 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Iσμήνη αν πας εσύ στρατό θα είναι μία λύση για να αρχίσουν πάλι να δηλώνουν εθελοντές στις ένοπλες δυνάμεις.

Τελικά σκέπτομαι ότι τα καλύτερα χαρτιά μας ως χώρα δεν τα έχουμε παίξει ακόμη.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:06 PM.