Lalakis vs Germak...
Αλήθειαααααααα;;;;;
με πήραν τηλέφωνο και από το Βρετανικό Μουσείο!!!!
Στείλε δελτίο τύπου στο πανελλήνιο: Τα Σινεμπλοκ στον Πολιτισμό, επιστροφή των Μαρμάρων!
Νέοι Υπουργοί Πολιτισμού: Λαλάκης και Germak!
Δήλωση:
Η Κυβέρνηση της Ελλάδας μας επιφόρτισε με την ευθύνη να σας αναγγείλoυμε εδώ, ότι η Ελλάδα με την μεσολάβηση της Διακρατικής Επιτροπής της Ουνέσκο για την προώθηση της επιστροφής πολιτιστικών θησαυρών στις χώρες καταγωγής τους, σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες και σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα στην Αγγλία, πήρε επίσημα την επιστροφή των Μαρμάρων της Ακρόπολης με μόνη συμφωνία, την αντικατάσταση με τα Σινεμπλοκ του Germak. Επίσης, φωτογραφία του Λαλάκη θα βρίσκεται μπροστά από τα Σινεμπλοκ για 69 ημέρες, εν συνεχεία η φωτογραφία του θα επιστρέψει στο χώρο ευεργετών του Βρετανικού Μουσείου.
με πήραν τηλέφωνο και από το Βρετανικό Μουσείο!!!!
Στείλε δελτίο τύπου στο πανελλήνιο: Τα Σινεμπλοκ στον Πολιτισμό, επιστροφή των Μαρμάρων!
Νέοι Υπουργοί Πολιτισμού: Λαλάκης και Germak!
Δήλωση:
Η Κυβέρνηση της Ελλάδας μας επιφόρτισε με την ευθύνη να σας αναγγείλoυμε εδώ, ότι η Ελλάδα με την μεσολάβηση της Διακρατικής Επιτροπής της Ουνέσκο για την προώθηση της επιστροφής πολιτιστικών θησαυρών στις χώρες καταγωγής τους, σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες και σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα στην Αγγλία, πήρε επίσημα την επιστροφή των Μαρμάρων της Ακρόπολης με μόνη συμφωνία, την αντικατάσταση με τα Σινεμπλοκ του Germak. Επίσης, φωτογραφία του Λαλάκη θα βρίσκεται μπροστά από τα Σινεμπλοκ για 69 ημέρες, εν συνεχεία η φωτογραφία του θα επιστρέψει στο χώρο ευεργετών του Βρετανικού Μουσείου.
Τώρα που το σκέφτομαι, αξούριστος, φέρνω λίγο στο Γερουλάνο.
Σήμερα έχω κλείσει Τρύφωνα, αν αργήσω φάε, θα σου ρθω αγνώριστος σπίτι, σε παρακαλώ να μου ανοίξεις, το συνθηματικό θα είναι 'Είσαι αμαρτωλή - δε σε θέλω πια'.
Σήμερα έχω κλείσει Τρύφωνα, αν αργήσω φάε, θα σου ρθω αγνώριστος σπίτι, σε παρακαλώ να μου ανοίξεις, το συνθηματικό θα είναι 'Είσαι αμαρτωλή - δε σε θέλω πια'.
Βρε Λαλάκη,
μόλις είδα κάτι για το οποίο συγκλονίστηκα, μόλις τώρα ε,
έχεις 6165 ποουστς και έχω 607 = 5558 περισσότερα εσύ και λιγότερα εγώ.
Τι νομίζεις πρέπει να γίνει εδώ;
Με συγκίνηση,
γ
μόλις είδα κάτι για το οποίο συγκλονίστηκα, μόλις τώρα ε,
έχεις 6165 ποουστς και έχω 607 = 5558 περισσότερα εσύ και λιγότερα εγώ.
Τι νομίζεις πρέπει να γίνει εδώ;
Με συγκίνηση,
γ
Αγόρασα από το Βερόπουλο ένα τενεκέ λάδι σήμερα. 5λιτρο.
Η συσκευασία λέει 'Μεσσηνιακό'.
Τσεκάρω το barcode - Kαμπούλ.
Και ερωτώ: είναι σίγουρα Καμπούλ ή μήπως είναι Νησιά Σαμόα και δε βγει καλή η αγγουροντομάτα;
Η συσκευασία λέει 'Μεσσηνιακό'.
Τσεκάρω το barcode - Kαμπούλ.
Και ερωτώ: είναι σίγουρα Καμπούλ ή μήπως είναι Νησιά Σαμόα και δε βγει καλή η αγγουροντομάτα;
Τι θέλω και ψωνίζω από Βερόπουλο...;
Όύτε μία φορά κεφάτη δεν έχω βγει...ούτε μία!!!
Θα τους κάνω μήνυση για παραπλάνηση...
...ή αποπλάνηση...αν σταθώ τυχερός και στείλουν κανα γκομενάκι της προκοπής για συμβιβασμό...
Όύτε μία φορά κεφάτη δεν έχω βγει...ούτε μία!!!
Θα τους κάνω μήνυση για παραπλάνηση...
...ή αποπλάνηση...αν σταθώ τυχερός και στείλουν κανα γκομενάκι της προκοπής για συμβιβασμό...
Βαρεθήκατε τις Μαλδίβες;
Βρίσκετε τους Αγ. Τόπους ντεμοντέ;
Τα Ιεροσόλυμα πολύ αμαρτωλά για την πάρτη σας;
Την Κίνα ξεπερασμένη και τη Λιβύη ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΤΗ;
Για σας, και μόνο για σας, το γραφείο μας κανονίζει...
...Πάσχα στις εξωτικές....
...Κουκουβάουνες...
Πάντα με τα ονειρεμένα Β9, Γ9 και όλα τα λεωφορεία που τελειώνουν σε 9 (εκτός από το Χ9 που για λόγους νηστείας δεν το βγάζουμε αυτές τις μέρες γιατί είναι 3X x 3).
Βρίσκετε τους Αγ. Τόπους ντεμοντέ;
Τα Ιεροσόλυμα πολύ αμαρτωλά για την πάρτη σας;
Την Κίνα ξεπερασμένη και τη Λιβύη ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΤΗ;
Για σας, και μόνο για σας, το γραφείο μας κανονίζει...
...Πάσχα στις εξωτικές....
...Κουκουβάουνες...
Πάντα με τα ονειρεμένα Β9, Γ9 και όλα τα λεωφορεία που τελειώνουν σε 9 (εκτός από το Χ9 που για λόγους νηστείας δεν το βγάζουμε αυτές τις μέρες γιατί είναι 3X x 3).
Κουκουβάουνες έκλεισα 2αράκι για τα Χριστούγεννα, είναι το Σειντ Μόριντζ της Ελλάδας και στολίζουν με γιρλάντα απ'ακρη σε άκρη και είναι όλα φωσφοριζέ με μπλε λάμπες, μούρλια.
Λαλάκη, εκείνο το αρνί που έτρεχε απέναντι από τη γκαρσονιέρα πως το βλέπεις για την Κυριακή;;
Επίσης, είπε η κυρά Μαριγώ, πέρνα πάρε τα αυγά, και βάψτα ροζ, Τζούλια στάιλ, γουάουοουυυ, θα τσουγκρίζουμε στα SilverPink φέτος
Λαλάκη, εκείνο το αρνί που έτρεχε απέναντι από τη γκαρσονιέρα πως το βλέπεις για την Κυριακή;;
Επίσης, είπε η κυρά Μαριγώ, πέρνα πάρε τα αυγά, και βάψτα ροζ, Τζούλια στάιλ, γουάουοουυυ, θα τσουγκρίζουμε στα SilverPink φέτος