Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Lalakis vs Germak...

Thread Tools

Old Jun 1, 2011 | 04:28 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

εμένα μου στοίχισε 600 ευρώ και πάει σφαίρα!!!!, λάθος Τάσο, στο τζιπάκι λέω να βάλω και ονειρεύομαι....
Reply
Old Jun 1, 2011 | 04:49 AM
Germak's Avatar
Registered User

αλλά στο vtec σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα, το έχω σήμερα, Λαλάκη, γύρισα από το εξωτερικό και έχω φέρει τα πιο απίστευτα δώρα, θα πάθεις πλάκα, λοιπόν, κρατήσου!

Στην πρώτη βαλίτσα θα βρεις χόρτα βουνού, τα καλύτερα που μου μάζεψαν, στη δεύτερη έχει μέλι, όχι αττικής, κάτι άλλο, μου είπαν είναι τέλειο και σε κοιμίζει, στην τρίτη θα βρεις σουβλάκια και πίττες από το Ναύπλιο, ελαφρώς φαγωμένα αλλά σε καλή κατάσταση, στην τέταρτη έχει πατσά από τη συμπρωτεύουσα....χύμα, ενώ στην πέμπτη και πιo βαριά έχει μικροδωράκια όπως αχινούς, ένα χέλι, μια μπεκάτσα και γενικά αντικείμενα πόθου...για άλλες χρήσεις. Τρελλό πακετάρισμα από το ξενοδοχείο ενός αστέρα που διέμεινα...αξέχαστα, αξεχαστα ΟΛΑ!

Σε όποια περίπτωση, θα κάνω ένα μπαμπλ μπαθ, να ηρεμήσω τις σκέψεις από το ταξίδι και τα ψώνια, θα κάνω 3 ώρες μεντιτέισιον και μετά θέλω να σου μιλήσω για το μακρινό μου αυτό ταξίδι, τι αναμνήσεις, πόσα ΚΤΕΛ, οι διαδρομές με τα γαιδούρια στην κόψη της πλαγιάς, οι απολαύσεις....

ΛΑΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...... .......ΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ στη γκαρσονιέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παρακαλείται η Blondie να συμβάλει στους κανόνες του πιο hot, σεκσι και διανοητικά τσαλεντζινγκ οφ τοπικ του φόρουμ!
Reply
Old Jun 1, 2011 | 04:59 AM
Germak's Avatar
Registered User

Στο ταξίδι γνώρισα και τη Ντζίνα....απ'το Βεντζίνα.....τρελλό κορίτσι...
Reply
Old Jun 1, 2011 | 05:17 AM
Germak's Avatar
Registered User

λΑΛΆΞ, βλέπω σε πολύ σημαντικό σου τοπικ μισό μέτρο πιο πάνω: 'Σήμερα με ταλαιπωρούν διάφοροι προβληματισμοί τους οποίους ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί με το πολυπληθές κοινό του φόρουμ'

Κοιτα να δεις σύμπτωση με εμένα τώρα, για να δεις και το επίπεδο επικοινωνίας,εσυ ήξερες ότι για να ακούσεις το δελτίο καιρού στη Θεσσαλονίκη καλείς το 149;;;;;;; ήταν ένας από τους βασικούς μου προβληματισμούς τα τελευταία χρόνια και νιώθω χαρά και ευεξία ταυτόχρονα που έληξε...
Reply
Old Jun 1, 2011 | 05:19 AM
Germak's Avatar
Registered User

Για όσους παρακολουθούν την εκπομπή, η ώρα είναι 4:19!
Reply
Old Jun 1, 2011 | 05:47 AM
Germak's Avatar
Registered User

Πηγα να μπω στο μπάνιο και μου ήρθε μια σκοτοδίνη, ένας ταμπλάς, μια ανορεξία, Λαλάκη άκου τι μου ήρθε τώρα, αν κάνεις σκρολ ντάουν τη σελίδα με 3 χιλόμετρα την ώρα, πόσα τόπικς διαβάζεις ον αβερατζ?????? Σου μιλάω για ερώτηση που βρίσκεις στο TRIVIAL και με ενημερώνουν θα μπει και στο ταμπού, τεσπα, πάω για μπάνιο γιατί έχω συγχυστεί και δεν αντέχω...
Reply
Old Jun 1, 2011 | 05:52 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Kοινωνία, ώρα μηδέν.

Πάμε για έντεκα όσκαρ Τζέρυ, bare with me, the ride will be bumpy.

Όπως λέει μία φίλη μου, είναι να μην πέσει η πρώτη μπουνιά.

Αν και - τι λέω; - εδώ έχουν χαθεί ψυχές....το ματς έχει ήδη αρχίσει...

Τα πράγματα δε θα είναι ποτέ τα ίδια εφεξής...
Reply
Old Jun 1, 2011 | 05:59 AM
Germak's Avatar
Registered User

Συμφωνώ! απόλυτα! και επίσης....σε καταλαβαίνω, ιδιαίτερα τις λέξεις 6 και 7, μετά, τις λέξεις 9, 10, 11. Όποιος λύσει το γρίφο αυτό και μας πει τις λέξεις κερδίζει μια μέρα, δωρεάν τα πάντα, στη γκαρσονιέρα μας. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ νγκέσις....
Reply
Old Jun 1, 2011 | 09:54 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Germak
Παρακαλείται η Blondie να συμβάλει στους κανόνες του πιο hot, σεκσι και διανοητικά τσαλεντζινγκ οφ τοπικ του φόρουμ!
Ο κανόνας είναι ένας και μοναδικός: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ!!

Συνέβαλα αρκετά ή να ρίξω εκ νέου μια ματιά στο καταστατικό του τόπικ μήπως τυχόν μου διέφυγε κάτι?

Και btw...για μένα δεν έχει τίποτα σε καμία απ τις βαλίτσες σου? Ολα για τον λαλάκη δηλαδή?????
Ούτε λίγα χορταράκια, λίγα φασολάκια, λίγα ραπανάκια...τίποτα????????

Reply
Old Jun 1, 2011 | 11:29 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by blondie_s2k
Originally Posted by Germak' timestamp='1306932587' post='20637234
Ο κανόνας είναι ένας και μοναδικός: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ!!

Συνέβαλα αρκετά ή να ρίξω εκ νέου μια ματιά στο καταστατικό του τόπικ μήπως τυχόν μου διέφυγε κάτι?

Και btw...για μένα δεν έχει τίποτα σε καμία απ τις βαλίτσες σου? Ολα για τον λαλάκη δηλαδή?????
Ούτε λίγα χορταράκια, λίγα φασολάκια, λίγα ραπανάκια...τίποτα????????
Μαγνητάκια
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:01 AM.