Lalakis vs Germak...
αλλά στο vtec σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα, το έχω σήμερα, Λαλάκη, γύρισα από το εξωτερικό και έχω φέρει τα πιο απίστευτα δώρα, θα πάθεις πλάκα, λοιπόν, κρατήσου!
Στην πρώτη βαλίτσα θα βρεις χόρτα βουνού, τα καλύτερα που μου μάζεψαν, στη δεύτερη έχει μέλι, όχι αττικής, κάτι άλλο, μου είπαν είναι τέλειο και σε κοιμίζει, στην τρίτη θα βρεις σουβλάκια και πίττες από το Ναύπλιο, ελαφρώς φαγωμένα αλλά σε καλή κατάσταση, στην τέταρτη έχει πατσά από τη συμπρωτεύουσα....χύμα, ενώ στην πέμπτη και πιo βαριά έχει μικροδωράκια όπως αχινούς, ένα χέλι, μια μπεκάτσα και γενικά αντικείμενα πόθου...για άλλες χρήσεις. Τρελλό πακετάρισμα από το ξενοδοχείο ενός αστέρα που διέμεινα...αξέχαστα, αξεχαστα ΟΛΑ!
Σε όποια περίπτωση, θα κάνω ένα μπαμπλ μπαθ, να ηρεμήσω τις σκέψεις από το ταξίδι και τα ψώνια, θα κάνω 3 ώρες μεντιτέισιον και μετά θέλω να σου μιλήσω για το μακρινό μου αυτό ταξίδι, τι αναμνήσεις, πόσα ΚΤΕΛ, οι διαδρομές με τα γαιδούρια στην κόψη της πλαγιάς, οι απολαύσεις....
ΛΑΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...... .......ΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ στη γκαρσονιέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παρακαλείται η Blondie να συμβάλει στους κανόνες του πιο hot, σεκσι και διανοητικά τσαλεντζινγκ οφ τοπικ του φόρουμ!
Στην πρώτη βαλίτσα θα βρεις χόρτα βουνού, τα καλύτερα που μου μάζεψαν, στη δεύτερη έχει μέλι, όχι αττικής, κάτι άλλο, μου είπαν είναι τέλειο και σε κοιμίζει, στην τρίτη θα βρεις σουβλάκια και πίττες από το Ναύπλιο, ελαφρώς φαγωμένα αλλά σε καλή κατάσταση, στην τέταρτη έχει πατσά από τη συμπρωτεύουσα....χύμα, ενώ στην πέμπτη και πιo βαριά έχει μικροδωράκια όπως αχινούς, ένα χέλι, μια μπεκάτσα και γενικά αντικείμενα πόθου...για άλλες χρήσεις. Τρελλό πακετάρισμα από το ξενοδοχείο ενός αστέρα που διέμεινα...αξέχαστα, αξεχαστα ΟΛΑ!
Σε όποια περίπτωση, θα κάνω ένα μπαμπλ μπαθ, να ηρεμήσω τις σκέψεις από το ταξίδι και τα ψώνια, θα κάνω 3 ώρες μεντιτέισιον και μετά θέλω να σου μιλήσω για το μακρινό μου αυτό ταξίδι, τι αναμνήσεις, πόσα ΚΤΕΛ, οι διαδρομές με τα γαιδούρια στην κόψη της πλαγιάς, οι απολαύσεις....
ΛΑΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...... .......ΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ στη γκαρσονιέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παρακαλείται η Blondie να συμβάλει στους κανόνες του πιο hot, σεκσι και διανοητικά τσαλεντζινγκ οφ τοπικ του φόρουμ!
λΑΛΆΞ, βλέπω σε πολύ σημαντικό σου τοπικ μισό μέτρο πιο πάνω: 'Σήμερα με ταλαιπωρούν διάφοροι προβληματισμοί τους οποίους ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί με το πολυπληθές κοινό του φόρουμ'
Κοιτα να δεις σύμπτωση με εμένα τώρα, για να δεις και το επίπεδο επικοινωνίας,εσυ ήξερες ότι για να ακούσεις το δελτίο καιρού στη Θεσσαλονίκη καλείς το 149;;;;;;;
ήταν ένας από τους βασικούς μου προβληματισμούς τα τελευταία χρόνια και νιώθω χαρά και ευεξία ταυτόχρονα που έληξε...
Κοιτα να δεις σύμπτωση με εμένα τώρα, για να δεις και το επίπεδο επικοινωνίας,εσυ ήξερες ότι για να ακούσεις το δελτίο καιρού στη Θεσσαλονίκη καλείς το 149;;;;;;;
ήταν ένας από τους βασικούς μου προβληματισμούς τα τελευταία χρόνια και νιώθω χαρά και ευεξία ταυτόχρονα που έληξε...
Πηγα να μπω στο μπάνιο και μου ήρθε μια σκοτοδίνη, ένας ταμπλάς, μια ανορεξία, Λαλάκη άκου τι μου ήρθε τώρα, αν κάνεις σκρολ ντάουν τη σελίδα με 3 χιλόμετρα την ώρα, πόσα τόπικς διαβάζεις ον αβερατζ?????? Σου μιλάω για ερώτηση που βρίσκεις στο TRIVIAL και με ενημερώνουν θα μπει και στο ταμπού, τεσπα, πάω για μπάνιο γιατί έχω συγχυστεί και δεν αντέχω...
Kοινωνία, ώρα μηδέν.
Πάμε για έντεκα όσκαρ Τζέρυ, bare with me, the ride will be bumpy.
Όπως λέει μία φίλη μου, είναι να μην πέσει η πρώτη μπουνιά.
Αν και - τι λέω; - εδώ έχουν χαθεί ψυχές....το ματς έχει ήδη αρχίσει...
Τα πράγματα δε θα είναι ποτέ τα ίδια εφεξής...
Πάμε για έντεκα όσκαρ Τζέρυ, bare with me, the ride will be bumpy.
Όπως λέει μία φίλη μου, είναι να μην πέσει η πρώτη μπουνιά.
Αν και - τι λέω; - εδώ έχουν χαθεί ψυχές....το ματς έχει ήδη αρχίσει...
Τα πράγματα δε θα είναι ποτέ τα ίδια εφεξής...
Συμφωνώ! απόλυτα! και επίσης....σε καταλαβαίνω, ιδιαίτερα τις λέξεις 6 και 7, μετά, τις λέξεις 9, 10, 11. Όποιος λύσει το γρίφο αυτό και μας πει τις λέξεις κερδίζει μια μέρα, δωρεάν τα πάντα, στη γκαρσονιέρα μας. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ νγκέσις....

Συνέβαλα αρκετά ή να ρίξω εκ νέου μια ματιά στο καταστατικό του τόπικ μήπως τυχόν μου διέφυγε κάτι?
Και btw...για μένα δεν έχει τίποτα σε καμία απ τις βαλίτσες σου? Ολα για τον λαλάκη δηλαδή?????

Ούτε λίγα χορταράκια, λίγα φασολάκια, λίγα ραπανάκια...τίποτα????????
Originally Posted by Germak' timestamp='1306932587' post='20637234

Συνέβαλα αρκετά ή να ρίξω εκ νέου μια ματιά στο καταστατικό του τόπικ μήπως τυχόν μου διέφυγε κάτι?
Και btw...για μένα δεν έχει τίποτα σε καμία απ τις βαλίτσες σου? Ολα για τον λαλάκη δηλαδή?????

Ούτε λίγα χορταράκια, λίγα φασολάκια, λίγα ραπανάκια...τίποτα????????