Lalakis vs Germak...
@Blondie
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!καταρχάς, τις βαλίτσες τις ανέβασαν 5 οικιακοί συμβασιούχοι βοηθοί που έχουμε, ο Λαλάκης τα κανονίζει αυτά, εγώ απλά τους φωνάζω και κυρίως διατάζω. Λοιπόν, στο τελωνείο, έχουν κρατήσει για έλεγχο και τα υπόλοιπα πράγματα, ένα baby φοίνικα, δύο γλάστρες με ιδιαίτερα....φυτά...που φροντίζει ο Λαλάκης στα 4 στρεμματα κήπου της 43τ.μ. γκαρσονιέρας (μοναδικής αισθητικής με τεράστιο μπάνιο 9τ.μ.), 2 άδεια σεντούκια για την προίκα του Λαλάκη και πολλά δωράκια για εσένα, από την εστέ λοντέρ, μιου μίου, μιάου μιάου, και βέβαια, σαγιονάρες όλων των ειδών και χρωμάτων να επιλέξεις για την παραλία
Σε αναμένουμε, μετά την απλή διαδικασία εκτελωνισμού (βλ. σχετικό τόπικ) να έρθεις για
και να πάρεις ότι θες!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!καταρχάς, τις βαλίτσες τις ανέβασαν 5 οικιακοί συμβασιούχοι βοηθοί που έχουμε, ο Λαλάκης τα κανονίζει αυτά, εγώ απλά τους φωνάζω και κυρίως διατάζω. Λοιπόν, στο τελωνείο, έχουν κρατήσει για έλεγχο και τα υπόλοιπα πράγματα, ένα baby φοίνικα, δύο γλάστρες με ιδιαίτερα....φυτά...που φροντίζει ο Λαλάκης στα 4 στρεμματα κήπου της 43τ.μ. γκαρσονιέρας (μοναδικής αισθητικής με τεράστιο μπάνιο 9τ.μ.), 2 άδεια σεντούκια για την προίκα του Λαλάκη και πολλά δωράκια για εσένα, από την εστέ λοντέρ, μιου μίου, μιάου μιάου, και βέβαια, σαγιονάρες όλων των ειδών και χρωμάτων να επιλέξεις για την παραλία
Σε αναμένουμε, μετά την απλή διαδικασία εκτελωνισμού (βλ. σχετικό τόπικ) να έρθεις για
και να πάρεις ότι θες!!!!
Ώρες ώρες νομίζω ότι απέχουμε έτη φωτός από τους άλλους λαούς. Δηλαδή ότι είμαστε τελείως σε άλλο Γαλαξία.
Γράφει τώρα η Μις Πέρκυ για να κανονίσουμε για το Νοέμβριο του 2012 που θα ρθει για το Μαραθώνιο με το αγόρι της.
..........................
Καταρχήν κατέβαλα τιτάνια προσπάθεια για να μην της ... το τόπικ (αξίζω συγχαρητήρια, το ξέρω).
Λες και ξέρω τώρα εγώ τι θα γίνει σε 1μιση χρόνο από τώρα. Εμείς εδώ παλεύουμε για να τη βγάλουμε καθαρή day in day out, και αυτή θέλει να κανονίσουμε για το 2012.
Να κανονίσουμε και Γευστικό. Μήπως να κλείναμε κανα τραπέζι - λέω εγώ τώρα - γιατί μπορεί να μη βρούμε;
Το 2012.
Είναι μία αισιόδοξη πάντως οπτική αυτή. Θα το κάνω κι εγώ.
Και μάλιστα, θα το εφαρμόσω σε πέσιμο σε γκομενάκι, να σαστίσει εντελώς (και να γίνει δική μου φυσικά).
Θα της πω:
Μωράκι, να κλείσω μία κρουαζιέρα για το 2020 που θα χουν ωριμάσει τα συναισθήματά σου για το πρόσωπό μου; Ε μωράκι, τι λες; Α έχεις κλείσει ε; Ε τότε τι θα λεγες για το 2029, που θα μαι και 50, να σβήσουμε τα κεράκια με τον πυροσβεστήρα;
Ε ρε downgrade που σας χρειάζεται κι εσάς...αλλά not to worry...η Moody's έχει και για σας...
Γράφει τώρα η Μις Πέρκυ για να κανονίσουμε για το Νοέμβριο του 2012 που θα ρθει για το Μαραθώνιο με το αγόρι της.
..........................
Καταρχήν κατέβαλα τιτάνια προσπάθεια για να μην της ... το τόπικ (αξίζω συγχαρητήρια, το ξέρω).
Λες και ξέρω τώρα εγώ τι θα γίνει σε 1μιση χρόνο από τώρα. Εμείς εδώ παλεύουμε για να τη βγάλουμε καθαρή day in day out, και αυτή θέλει να κανονίσουμε για το 2012.
Να κανονίσουμε και Γευστικό. Μήπως να κλείναμε κανα τραπέζι - λέω εγώ τώρα - γιατί μπορεί να μη βρούμε;
Το 2012.
Είναι μία αισιόδοξη πάντως οπτική αυτή. Θα το κάνω κι εγώ.
Και μάλιστα, θα το εφαρμόσω σε πέσιμο σε γκομενάκι, να σαστίσει εντελώς (και να γίνει δική μου φυσικά).
Θα της πω:
Μωράκι, να κλείσω μία κρουαζιέρα για το 2020 που θα χουν ωριμάσει τα συναισθήματά σου για το πρόσωπό μου; Ε μωράκι, τι λες; Α έχεις κλείσει ε; Ε τότε τι θα λεγες για το 2029, που θα μαι και 50, να σβήσουμε τα κεράκια με τον πυροσβεστήρα;
Ε ρε downgrade που σας χρειάζεται κι εσάς...αλλά not to worry...η Moody's έχει και για σας...
Εκεί είναι που ως community disorganizer Θα έπρεπε να έχω ένα κουμπί freeze, να βάζω τα τόπικς στην κατάψυξη, να τα ανοίγουμε ξανά μετά από 2-3 χρόνια, σα να μην πέρασε μια μέρα...
Αλλά τι να κάνω...με φαγαν τα κυκλώματα...
Αλλά τι να κάνω...με φαγαν τα κυκλώματα...
Υπάρχουν μερικές μέρες του μήνα, και μερικές ώρες αυτών των ημερών του μήνα, που το μυαλό κάνει τα δικά του.
Δηλαδή, πρέπει να δουλέψει. Αλλά δε θέλει ρε παιδί μου.
Δεν υπάρχει όρεξη. Καθόλου όμως.
Ε σήμερα είναι μία τέτοια μέρα.
Δηλαδή, πρέπει να δουλέψει. Αλλά δε θέλει ρε παιδί μου.
Δεν υπάρχει όρεξη. Καθόλου όμως.
Ε σήμερα είναι μία τέτοια μέρα.
Kι επειδή το πρόβλημα δεν είναι αρκετά μεγάλο από μόνο του,
έχω και την Ισμήνη να μου λέει παράτησέ τα όλα να πάμε για τσίπουρα.
Δηλαδή εντάξει, πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος πριν λυγίσει;
Όχι πείτε μου πόσο!
έχω και την Ισμήνη να μου λέει παράτησέ τα όλα να πάμε για τσίπουρα.
Δηλαδή εντάξει, πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος πριν λυγίσει;
Όχι πείτε μου πόσο!
Μόλις με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι έχουμε νεότερα σχετικά με το θέμα της ακατάσχετης βαρεμάρας και της άρνησης του μυαλού να υποταχτεί στις επιταγές της δουλειάς, του μάνατζμεντ (μη χ@σω) και του καθήκοντος εν γένει:
Το πρόβλημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Ευχαριστούμε Τζέλλα.
Παρακαλούμε Τέρενς.
Νανά;
Ναι Τέρενς;
Νανά.....;
Ναι...Τέρενς....
Το πρόβλημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Ευχαριστούμε Τζέλλα.
Παρακαλούμε Τέρενς.
Νανά;
Ναι Τέρενς;
Νανά.....;
Ναι...Τέρενς....
Bαριέμαι τόσο δηλαδή, που δεν μπαίνω καν στον πειρασμό να απαντήσω στο θέμα της Μις Πέρκυ που τα χει λυμμένα όλα τα προβλήματα και σχεδιάζει για το 2012.
Δεν ξέρω αν είναι αντιληπτός ο βαθμός βαρεμάρας.
Ούτε καν οφ τόπικ δε θέλω να ποστάρω. Μόνο λιγη ησυχία. Τίποτε άλλο.
Και μιλάμε για θερινό ηλιοστάσιο σήμερα. Η μεγαλύτερη μέρα (...και η μικρότερη νύχτα...κάποιοι θα κάνουν το μικρότερο ξενύχτι της χρονιάς, Ισμήνη για σένα χτυπάει η καμβάνα).
Καλό καλοκαίρι να χουμε.
Δεν ξέρω αν είναι αντιληπτός ο βαθμός βαρεμάρας.
Ούτε καν οφ τόπικ δε θέλω να ποστάρω. Μόνο λιγη ησυχία. Τίποτε άλλο.
Και μιλάμε για θερινό ηλιοστάσιο σήμερα. Η μεγαλύτερη μέρα (...και η μικρότερη νύχτα...κάποιοι θα κάνουν το μικρότερο ξενύχτι της χρονιάς, Ισμήνη για σένα χτυπάει η καμβάνα).
Καλό καλοκαίρι να χουμε.