Lalakis vs Germak...
Originally Posted by Amaretos,Jan 24 2011, 04:15 AM
χαχαχα αχαχαχαχα
Καινούριος στο φόρουμ....;
Έχεις S;
Ή μήπως θες να πάρεις....;
Ή μήπως απλά μας χασομεράς....;
Όπως και να χει, και επειδή όλα τα κάνουμε μπάι δι μπουκ, πέρνα από τα νέα μέλη, μη γράφεις greeklish γιατί παρεξηγιόμαστε και αρπαζόμαστε πολύ εύκολα, μη γράφεις κεφαλαία, μπες και διάβασε το Read before you post (σε διαβεβαιώνω το κάνουν όλοι οι νέοι πελάτες ..εμ...μέλη ήθελα να πω) και γενικά να ξέρεις ότι ό,τι δε μας αρέσει μπορούμε να στο κάνουμε delete ή edit.
Εν ολίγοις, όταν τελειώσουμε μαζί σου φιλαράκο, θα παρακαλούσες να σου είχε έρθει περαίωση (ή περίοδος).
Και σε ξαναρωτάω: Το σκέφτηκες καλά πριν ποστάρεις εδώ;
Αρχικά σκέφτηκα να απευθυνθώ στους Τρανσφόρμερες, αλλά λέω, που να τρέχουμε τώρα, Γκλέτσος και πάλι Γκλέτσος.
Γεράσιμε σου πα ότι είμαστε κοντοχωριανοί με το Γκλέτσο;
Όχι ότι δε φαίνεται δηλαδή...
Με τέτοια βαρβατίλα (για μένα λέω Γεράσιμε...για μένα....) μπαμ κάνει...ΜΠΑΜ...
Γεράσιμε σου πα ότι είμαστε κοντοχωριανοί με το Γκλέτσο;
Όχι ότι δε φαίνεται δηλαδή...
Με τέτοια βαρβατίλα (για μένα λέω Γεράσιμε...για μένα....) μπαμ κάνει...ΜΠΑΜ...
Ζήλεια;;;;;;
να σου πω, βλέπω έχει ανοίξει ο καιρός, είσαι για καμιά βόλτα μεταξύ 17:22 και 17:47; διότι μετά πρέπει να ανάψω τα χαμηλά και μου έχει καεί το αριστερό, οπότε μην πηγαίνω μονόφθαλμος, αναμένω απάντηση,
όσο για την αγάπη σου προς τρίτο άτομο, ξένο και έξω από τη μοίρα τη δική μας, ένα έχω να σου πω:
α. Ποιος είναι, τι χρώμα έχουν τα καθίσματα του;
β. τι average PPD έχει;
γ. και τέλος, το καίριο σημείο που μας καίει όλους, όλο το κλαμπ, όλα τα αδέρφια απ'κρη S'άκρη S'αυτή τη γη, όλο τον πλανήτη και το Sύμπαν:
Μπάμιες τρώει;;;
να σου πω, βλέπω έχει ανοίξει ο καιρός, είσαι για καμιά βόλτα μεταξύ 17:22 και 17:47; διότι μετά πρέπει να ανάψω τα χαμηλά και μου έχει καεί το αριστερό, οπότε μην πηγαίνω μονόφθαλμος, αναμένω απάντηση,
όσο για την αγάπη σου προς τρίτο άτομο, ξένο και έξω από τη μοίρα τη δική μας, ένα έχω να σου πω:
α. Ποιος είναι, τι χρώμα έχουν τα καθίσματα του;
β. τι average PPD έχει;
γ. και τέλος, το καίριο σημείο που μας καίει όλους, όλο το κλαμπ, όλα τα αδέρφια απ'κρη S'άκρη S'αυτή τη γη, όλο τον πλανήτη και το Sύμπαν:
Μπάμιες τρώει;;;
Σε παρακαλώ άσε τις ζήλειες κατά μέρος, με τον Πακέτο έχουμε ελεύθερη σχέση, έχω κάνει και το σχετικό update στο facebook.
Eδώ έχουμε δράματα: πιάσανε το αφεντικό της Τζέι ΕΣ.
Τι θα λεγες θα καλούσαμε τους ΤΖΙ ΑΙ ΤΣΟ;
Ή αν έχουν κλείσει αυτοί να μιλήσουμε με Γκοστμπάστερς (γεροντάκια είναι αλλά θέλουν κάτι ένσημα για να βγουν στη σύνταξη, θα δεχτούν πιστεύω).
Eδώ έχουμε δράματα: πιάσανε το αφεντικό της Τζέι ΕΣ.
Τι θα λεγες θα καλούσαμε τους ΤΖΙ ΑΙ ΤΣΟ;
Ή αν έχουν κλείσει αυτοί να μιλήσουμε με Γκοστμπάστερς (γεροντάκια είναι αλλά θέλουν κάτι ένσημα για να βγουν στη σύνταξη, θα δεχτούν πιστεύω).
Μίλησα προ ολίγου με τις Τρανσφόρμερες και έχουν πρόβλημα, έχουν κολήσει στα Διόδια γιατί κάναν μαλακία και δεν πλήρωσαν και πέσαν σε μπάτσους, απέναντι τους περιμένει ο Γκλέτσος γιατί το βράδυ συνεδριάζει η συντονιστική τους επιτροπή για εκλογή νέου οργάνου:
TRANS-GKLETSO-RMERES
Ο ρόλος του νέου οργάνου θα είναι η επιβολή φόρου στην αστυνομία στη χρήση των Διοδίων πανευρωπαικά, όσοι δεν πληρώνουν θα απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
ρε συ, έσκασε και η φήμη πως δέχτηκε νεο ρόλο ο Γκλέτσος στο ρεμεικ του Judge Dread?
JUDGE GLETS?
Στο έχουν πει στο χωριό; έχει κυκλοφορήσει λένε στην τοπική εφημερίδα, για ψάξτο κ παρε μια γιατί θέλω να τη διαβάσω με τις μπάμιες απόψε....
TRANS-GKLETSO-RMERES
Ο ρόλος του νέου οργάνου θα είναι η επιβολή φόρου στην αστυνομία στη χρήση των Διοδίων πανευρωπαικά, όσοι δεν πληρώνουν θα απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
ρε συ, έσκασε και η φήμη πως δέχτηκε νεο ρόλο ο Γκλέτσος στο ρεμεικ του Judge Dread?
JUDGE GLETS?
Στο έχουν πει στο χωριό; έχει κυκλοφορήσει λένε στην τοπική εφημερίδα, για ψάξτο κ παρε μια γιατί θέλω να τη διαβάσω με τις μπάμιες απόψε....
Κάτι βρωμάει με τον Πακέτο και δεν μας το λέτε, αλλά για να παίζουν τόσο ανοιχτά παιχνιδια σε ένα τέτοιο site παγκόσμιας προβολής, πείτε μας και μην ντραπείτε:
Ρωτήστε για οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με παιδί και εγκυμοσύνη!
Ρωτήστε για οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με παιδί και εγκυμοσύνη!
Και Να!
η συμβολή του κλαμπ και στους δυό σας:
θα το γράψουμε ΔΩΡΕΑΝ για εσάς σε ένα από τα καλύτερα, εξειδικευμένα και παγκοσμίου φήμης....
http://4nip-chanion.chan.sch.gr/
η συμβολή του κλαμπ και στους δυό σας:
θα το γράψουμε ΔΩΡΕΑΝ για εσάς σε ένα από τα καλύτερα, εξειδικευμένα και παγκοσμίου φήμης....
http://4nip-chanion.chan.sch.gr/

Package.