Lalakis vs Germak...
Και επειδή δε θέλω να γίνομαι εμπαθής, τουλάχιστον να πω ότι αυτή τη φορά δε χρειάστηκε να ανεχτούμε ατάκες τύπου 'Δεν καταλαβαίνω τίποτα' 500 φορές ανά δευτερόλεπτο
Νομίζω ότι αυτή τη φορά με τους μαύρους ήταν φουλ time απασχολημένη και κάτι κατάλαβε.
Νομίζω ότι αυτή τη φορά με τους μαύρους ήταν φουλ time απασχολημένη και κάτι κατάλαβε.
Όπως λέει και 'η' μάνατζερ της κοπέλας αυτής: είναι η τοπ ελληνίδα σταρ
....για αυτό μη γίνεσαι εμπαθής!
Σου άρεσε τίποτα από το ντεκόρ για τη γκαρσονιέρα μας;;;; είμαι σίγουρος κάτι θα ζήλεψες...
Σου άρεσε τίποτα από το ντεκόρ για τη γκαρσονιέρα μας;;;; είμαι σίγουρος κάτι θα ζήλεψες...
Originally Posted by Germak,Feb 8 2011, 04:33 AM
Όπως λέει και 'η' μάνατζερ της κοπέλας αυτής: είναι η τοπ ελληνίδα σταρ
Ροπιάζει από χαμηλά
Ωπα Λαλάκη Ωπα!!!!Ω....ΠΑ!
α. Ποιοι είναι οι.....2 παντρεμένοι;;;;;;;;;;
β. κούκου!!!εδώ είμαι!
γ. πόσα πλυντήρια θα έχουμε στη γκαρσονιέρα να ξέρω;;;;
Σε ρώτησα μήπως πάρουμε τον καναπέ, κανά επιπλάκι, κανάν αράπη σε ντεκόρ...
Επίσης, τι ώρα θα μαζευτείς πάλι; τα φασολάκια θέλουν καθάρισμα και δεν είναι δυνατό να μου το κάνεις αυτό ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ τις Τετάρτες που ξέρεις ότι είχα μανικιούρ!
Κανόνισε να μου πεις ότι πήγες πάλι σε συνάντηση με τα S2000 γιατί θα καθαρίσεις 2000 Sκατοφάσουλα μέχρι να πεις αμήν!
Σε αφήνω τώρα τα πήρα κράνα με τη συμπεριφορά σου...
Τελος πάντων, κάτι άλλο, γιατί πήραν τηλέφωνο νωρίτερα στη γκαρσονιέρα και ρωτούσαν για εμάς, για ψάξου πάρτους τηλέφωνο γιατί δεν είναι δυνατόν να ρωτάνε μεσημεριάτικο σε τέτοιο σπίτι 'Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουμπίτσα;' Τους λέω, ΚΟΙΜΑΜΑΙ, γαμο το φελέκι σας, τίποτα αυτός, νομίζω ήταν ο Bernie, κατι με εκκλησία Ecclestone, δεν μας χέζουν, και του είπα, πάρε αργότερα που θα'χει γυρίσει ο Λαλάκης από τη λαική...τώρα δεν ξέρω αν ήταν από την ενορία μας που πήγες προχθές στην εκκλησία το πρόσφορο....
Εγώ τους είπα ο Λαλάκης, ο Νικ Χάιντφελτ, Τόνιο Λιούτσι και Μπρούνο Σένα.
Ο συντάκτης πάλι μαλακία έκανε πάρτον και αυτόν για τη διόρθωση, Χριστέ μου δεν αντέχω άλλο σήμερα...!
http://www.protothema.gr/car-and-speed/for...cle/?aid=105070
α. Ποιοι είναι οι.....2 παντρεμένοι;;;;;;;;;;
β. κούκου!!!εδώ είμαι!
γ. πόσα πλυντήρια θα έχουμε στη γκαρσονιέρα να ξέρω;;;;
Σε ρώτησα μήπως πάρουμε τον καναπέ, κανά επιπλάκι, κανάν αράπη σε ντεκόρ...
Επίσης, τι ώρα θα μαζευτείς πάλι; τα φασολάκια θέλουν καθάρισμα και δεν είναι δυνατό να μου το κάνεις αυτό ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ τις Τετάρτες που ξέρεις ότι είχα μανικιούρ!
Κανόνισε να μου πεις ότι πήγες πάλι σε συνάντηση με τα S2000 γιατί θα καθαρίσεις 2000 Sκατοφάσουλα μέχρι να πεις αμήν!
Σε αφήνω τώρα τα πήρα κράνα με τη συμπεριφορά σου...
Τελος πάντων, κάτι άλλο, γιατί πήραν τηλέφωνο νωρίτερα στη γκαρσονιέρα και ρωτούσαν για εμάς, για ψάξου πάρτους τηλέφωνο γιατί δεν είναι δυνατόν να ρωτάνε μεσημεριάτικο σε τέτοιο σπίτι 'Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουμπίτσα;' Τους λέω, ΚΟΙΜΑΜΑΙ, γαμο το φελέκι σας, τίποτα αυτός, νομίζω ήταν ο Bernie, κατι με εκκλησία Ecclestone, δεν μας χέζουν, και του είπα, πάρε αργότερα που θα'χει γυρίσει ο Λαλάκης από τη λαική...τώρα δεν ξέρω αν ήταν από την ενορία μας που πήγες προχθές στην εκκλησία το πρόσφορο....
Εγώ τους είπα ο Λαλάκης, ο Νικ Χάιντφελτ, Τόνιο Λιούτσι και Μπρούνο Σένα.
Ο συντάκτης πάλι μαλακία έκανε πάρτον και αυτόν για τη διόρθωση, Χριστέ μου δεν αντέχω άλλο σήμερα...!
http://www.protothema.gr/car-and-speed/for...cle/?aid=105070
θυμάσαι την άλλη φορά μεχρι τη Χερεθ είχαμε πάρει το 505 να κατέβουμε Κηφισίας, ΚΤΕΛ για Πατρα, το E46 Ankona - Roma, νομίζω εκείνο το μπλε-κίτρινο Κ89 από Ρώμη - Nice και την ταχεία από Nice για Μαδρίτη, μετά το L66 για Μπιλπάο και αυτό που σου άρεσε πιο πολύ από όλα, το Φ69 έως τη Χερέθ που σε περίμενε το πλήθος....τι ταξίδια, τι στιγμές, τι αναμνήσεις....τα σκέφτομαι και Honda λέω και κλαίωωω....