Mazda RX-8 cosmo
Εχει κανεις οδηγησει το συγκεκριμενο αυτοκινητο?
Ποιες οι εντυπωσεις του συγκριτικα με το s?
Ρωταω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω..
Ελπιζω να εβαλα σε σωστο σημειο το τοπικ... Αν οχι, διορθωστε με παιδια.
Ποιες οι εντυπωσεις του συγκριτικα με το s?
Ρωταω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω..
Ελπιζω να εβαλα σε σωστο σημειο το τοπικ... Αν οχι, διορθωστε με παιδια.
Εγω ειχα οδηγησει το cosmo ενος φιλου και μου αρεσε πολυ,παιχνιδι για drift με ροπη απο χαμηλα και γραμμικο με τα μπιχλιμπιδια του τα ηλεκτρονικα,πισω κάθισμα και αποθηκευτικούς χωρους για οικογενειακές υποχρεωσεις ,ΑΛΛΑ το τι καιει αυτο το αμαξι δεν μπορεις να το διανοηθεις και σε μια εποχη που η βενζινη εχει 1.60 η απλη.
Για 11 χιλιαρικα που τα πουλανε δεν περνεις τιποτα καλυτερο,πισωκινητο,καλοστ ημενο,στριβει καλα,και κανει ανετα ταξιδια.Απο την αλλη 40% καταναλωση παραπανω απο το S με χαλαρη οδηγηση και χειροτερες επιδοσεις απο S.
Για μοτερ που λενε οτι σπανε κτλ με σωστο ζεσταμα και προσοχη στα λαδια του αντεχει.
Αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε λεφτα για αγορα αυτοκινητου και να σε ευχαριστει κατα ενα αρκετα καλο ποσοστο το αμαξι που οδηγεις το περνεις
Για μοτερ που λενε οτι σπανε κτλ με σωστο ζεσταμα και προσοχη στα λαδια του αντεχει.
Αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε λεφτα για αγορα αυτοκινητου και να σε ευχαριστει κατα ενα αρκετα καλο ποσοστο το αμαξι που οδηγεις το περνεις
Trending Topics
Συμφωνω με αμαρετο.
Πως μπαινεις στο τρυπακι να κανεις τετοιου ειδους συγκριση ?
Ο λογος ειναι τα αλογα 241 - 231 ?
Οι διαστασεις ζαντων ελαστικων ?
Η πίσω κινηση ?
Ο τύπος της μηχανης ?
Οι θεσεις επιβατων ?
Τι τα κατατασει στην ιδια κατηγορια κ συνεπως συγκρισιμα για λογικα συμπερασματα ?
Δες το αυτοκινητο που θες μονο του, με τα μειονεκτηματα κ τα πλεονεκτηματα.
Πως μπαινεις στο τρυπακι να κανεις τετοιου ειδους συγκριση ?
Ο λογος ειναι τα αλογα 241 - 231 ?
Οι διαστασεις ζαντων ελαστικων ?
Η πίσω κινηση ?
Ο τύπος της μηχανης ?
Οι θεσεις επιβατων ?
Τι τα κατατασει στην ιδια κατηγορια κ συνεπως συγκρισιμα για λογικα συμπερασματα ?
Δες το αυτοκινητο που θες μονο του, με τα μειονεκτηματα κ τα πλεονεκτηματα.
Εγώ, το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πάρα πολύ και σαν αίσθηση και γκάζι κλπ κλπ..
Ο μόνος λόγος που δε θα το έπαιρνα ποτέ, είναι ο κινητήρας του, από τη στιγμή που η κατανάλωσή του είναι πραγματικά εξωφρενική..
Ο μόνος λόγος που δε θα το έπαιρνα ποτέ, είναι ο κινητήρας του, από τη στιγμή που η κατανάλωσή του είναι πραγματικά εξωφρενική..