S_2000 FUNNNNNNN
Π@παρας ρε απ τους λιγους..
Πισω απ ΟΛΛΕΣ τις συναλλαγες μεταξυ σας,ειμαι ΕΓΩ απλα ειμαι ταπεινο και low profile παιδι σαν τη Μαριανα και το κανω γαργαρα τοσο καιρο..
Χρηστο αν κουραστηκες νομιζω οτι ο DVD θα ειναι ανταξιος διαδοχος σου..
Να σε παντα καλα και εσυ και ο ΧΑΡΝΤ ΤΟΠΓΚΑΙ.
Δωσε και τον λεβιε που σου εδωσα στην Ισμηνη να ειναι κομπρα[κορυφαια εκφραση]....Θα εχει και 6αρι..αλλοι τα χρυσοπληρωνουν..
Πισω απ ΟΛΛΕΣ τις συναλλαγες μεταξυ σας,ειμαι ΕΓΩ απλα ειμαι ταπεινο και low profile παιδι σαν τη Μαριανα και το κανω γαργαρα τοσο καιρο..
Χρηστο αν κουραστηκες νομιζω οτι ο DVD θα ειναι ανταξιος διαδοχος σου..
Να σε παντα καλα και εσυ και ο ΧΑΡΝΤ ΤΟΠΓΚΑΙ.
Δωσε και τον λεβιε που σου εδωσα στην Ισμηνη να ειναι κομπρα[κορυφαια εκφραση]....Θα εχει και 6αρι..αλλοι τα χρυσοπληρωνουν..
Δεν υπαρχουν λογια για τον Χρηστο.Εκτος του οτι τετοια παιδια δεν υπαρχουν απλα σημερα(οπως λεει και το post αλλωστε) πιστευω οτι ειναι και παραδειγμα προς μιμηση για τους υπολοιπους.Εγω απλα τον ευχαριστω παρα πολυ για οτι εχει κανει(και εμενα με εχει βοηθησει πολυ) και ευχομαι να μπορεσω να του ανταποδωσω οποτε χρειαστει.Χρησταρα
Ειμαι αρκετα καινουργιος και δεν εχω ερθει ακομα σε καποια συναντηση να σας γνωρισω και απο κοντα.Το μονο σιγουρο ειναι πως με τοσο καλα λογια που γραφονται θελω να σε γνωρισω και εγω απο κοντα.Και εμενα καποτε που ειχα ενα θεμα μου εστειλες αμεσα και γρηγορα pm και μου ειχε κανει εντυπωση που ειχες προσφερθει ετσι.Και η αληθεια ειναι πως οταν ακους τοσους ανθρωπους να λενε ολοι τα καλυτερα λογια δεν μπορεις παρα να καταλαβεις πως προκειτε οντος για πολυ καλο παιδι.Ειναι πολυ ομορφο το συναισθημα του να ξερεις πως καποιοι ανθρωποι σε εκτημουν τοσο πολυ,και μπραβο σου.
Παντος παιδια ειστε ολοι πολυ ενταξει και μπραβο και σε εσας γιατι συνηθως τους καλους και τους σωστους ανθρωπους τους εκμεταλευομαστε και δεν τους εκτημαμαι.Μπραβο γιατι ειστε μια υγειη και σωστη παρεα με σοβαρα και καλα παιδια(με την ιδια ασθενια=S2000).
Παντος παιδια ειστε ολοι πολυ ενταξει και μπραβο και σε εσας γιατι συνηθως τους καλους και τους σωστους ανθρωπους τους εκμεταλευομαστε και δεν τους εκτημαμαι.Μπραβο γιατι ειστε μια υγειη και σωστη παρεα με σοβαρα και καλα παιδια(με την ιδια ασθενια=S2000).