Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Video αγωνα με Porsche και Corvette

Old Jan 12, 2011 | 12:30 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

εννοειτε οτι συμφωνω με το γιαννη ..να μην την ξαναλεω την αποψη μου.. εγω θα του εκοβα τη χρονια του πορσακια εαν ημουν κατι σαν διαιτητης του αγωνα..
Reply
Old Jan 12, 2011 | 12:36 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 13 2011, 12:10 AM

μουν@π@νο..

για τον μπασκετμπολιστα λεω φυσικα...
Reply
Old Jan 12, 2011 | 11:44 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

S2johnyK αγορινα μου σε καμια περιπτωση δεν ειπα καλα κανει το πορσε ή το κορβετ κ αυτο που ειπα ισχυει κ για τους 2. Για μενα κ οι 2 κανουν μαλακια. Δεν ειμαι ο αρμοδιος με το μαλακιομετρο για να πω ποιος εκανε μεγαλυτερη. (σιγουρα το πορσε κανει πιο χοντρα τα πραγματα)
Δεν παρεχω σε κανενα οδηγω ή αθλητη στηριξη.
Fair Play πρεπει να υπαρχει κατι που ουτε ο ενας ουτε ο αλλος κανει.
Προσωπικα πιστευω πως οποιος παιζει με τη φωτια καποια στιγμη θα καει ισχυει κ για τους 2.

Νομιζω το εχουμε εξαντλισει το θεμα τοσο που ουτε οι αγωνοδικες δε πρεπει να ασχοληθηκαν
Reply
Old Jan 12, 2011 | 11:53 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Nabu,Jan 7 2011, 10:45 PM

Σήμερα δεν φαίνεται να έχω ίδιες απόψεις με τον περισσότερο κόσμο εδω μέσα!!
Πραγματικά εκπληκτικό video.
Δεν παίζονται και οι δυο τους .
Θα τους χαρακτήριζα ΑΝΤΡΕΣ που ξέρουν να οδηγούν - πολεμούν .
Το κουφό είναι πως και εγώ με τον πορσακια είμαι , γιατί ο άλλος του έκανε πρώτος την μλκια.
Πολύ πιθανόν να μην περίμενε ότι θα του έκανε τέτοια ζημιά κιόλας.
Για ένα γδάρσιμο τον πήγαινε
Reply
Old Jan 12, 2011 | 11:53 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Fair Play δεν ειναι ομως στην τελευταια στροφη οταν ο αλλος μπαινει ΤΣΙΛΙΕΣ με φρεναρισμα τοσο οριακο που φτανει μονο για να τον κρατησει στην γραμμη του και να μπει στην στροφη, ο αλλος να στην σκαει απο πισω για να βγεις εξω και να χασεις την θεση σου, που προσπαθεις και κρατας με τοσο κοπο κτλ... Fair Play δεν ειναι να τον προσπερνας τον αλλον απο το Pit lane... Fair Play δεν ειναι να πηγαινεις με τα "μεγαλα" φωτα για να ενοχλεις τον αλλον.
Δεν νομιζω η προθεση του Πορσακια ηταν να τον σκοτωσει αλλα οχι και να παει να παρει πουστικη νικη ετσι ο Κορβετακιας. Καλα του εκανε και εγω το ιδιο θα εκανα. Και ναι εννοειται οτι πρωτα η υγεια και μετα ολα τα αλλα, αλλα ρε Γιαννη ετσι οπως εφερες και αυτο το παραδειγμα με τον μπασκεμπολιστα θα σου φερω εγω το παραδειγμα με εμας που παιξαμε μπαλα που αλλος σε "σκοτωσε" γιατι εχασε την μπαλα πριν ή δεν ξερω εγω τι και αλλος απειλησε επειδη καποιος τον ενοχλουσε. Και εγω εχω τσαντιστει πολλες φορες στην μπαλα και εχω πλακωθει και στο ξυλο (οχι μαζι ). ΦΑΝΤΑΣΟΥ λοιπον ολο αυτο που εμεις παιζαμε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΚΑ και σαν φιλοι, να παιζαμε επαγγελματικα, για λεφτα, δοξα κτλ κτλ κτλ
Reply
Old Jan 13, 2011 | 12:42 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ξεχωρισα τα ποστ του αγωνα μεταξυ Porsche και Corvette σε αυτο το τοπικ για καλυτερη επισκοπηση και περαιτερω συζητηση. Καλη συνεχεια.
Reply
Old Jan 13, 2011 | 05:35 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Jan 13 2011, 10:53 AM
Fair Play δεν ειναι ομως στην τελευταια στροφη οταν ο αλλος μπαινει ΤΣΙΛΙΕΣ με φρεναρισμα τοσο οριακο που φτανει μονο για να τον κρατησει στην γραμμη του και να μπει στην στροφη, ο αλλος να στην σκαει απο πισω για να βγεις εξω και να χασεις την θεση σου, που προσπαθεις και κρατας με τοσο κοπο κτλ... Fair Play δεν ειναι να τον προσπερνας τον αλλον απο το Pit lane... Fair Play δεν ειναι να πηγαινεις με τα "μεγαλα" φωτα για να ενοχλεις τον αλλον.
Δεν νομιζω η προθεση του Πορσακια ηταν να τον σκοτωσει αλλα οχι και να παει να παρει πουστικη νικη ετσι ο Κορβετακιας. Καλα του εκανε και εγω το ιδιο θα εκανα. Και ναι εννοειται οτι πρωτα η υγεια και μετα ολα τα αλλα, αλλα ρε Γιαννη ετσι οπως εφερες και αυτο το παραδειγμα με τον μπασκεμπολιστα θα σου φερω εγω το παραδειγμα με εμας που παιξαμε μπαλα που αλλος σε "σκοτωσε" γιατι εχασε την μπαλα πριν ή δεν ξερω εγω τι και αλλος απειλησε επειδη καποιος τον ενοχλουσε. Και εγω εχω τσαντιστει πολλες φορες στην μπαλα και εχω πλακωθει και στο ξυλο (οχι μαζι ). ΦΑΝΤΑΣΟΥ λοιπον ολο αυτο που εμεις παιζαμε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΚΑ και σαν φιλοι, να παιζαμε επαγγελματικα, για λεφτα, δοξα κτλ κτλ κτλ
Τεο δεν μίλησα για Fair Play, εγώ το μόνο που είπα και τόνισα είναι ότι σε έναν αγώνα, είτε αυτός είναι αυτοκινήτων, είτε μπάσκετ, είτε ποδοσφαίρου, είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και ιδιαίτερα όταν υπάρχει προσωπική επαφή ανεξαρτήτως αν αυτη είναι σωματική ή αυτοκίνητο με αυτοκίνητο κτλ δεν πρέπει κάποιος από τους συμμετέχοντες να αναλαμβάνει το ρόλο του κριτή ή του Θεού αν προτιμάς και να τιμωρεί αναλόγως, γιατί όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και αν γίνει το οτιδήποτε δεν αλλάζει.

Και οι δυο για εμένα έπαιζαν με τη φωτιά όπως πολύ σωστά είπε ο Θοδωρής αλλά ΑΛΛΟ το να χάσεις την γραμμή σου πάνω σε στροφή που είσαι ήδη στα φρένα και ΑΛΛΟ το να κλείνεις με τόσα χιλιόμετρα σε ευθεία αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Δηλαδή τι θα γινόταν αν πάνω στον παροξυσμό της "μάχης" συμβεί το μοιραίο και μετά πρέπει να απολογηθείς στην οικογένεια κάποιου ή στο δημόσιο περίγυρο ότι πάνω στα νεύρα δεν μπόρεσες να ελέγξεις τον εαυτό σου (όχι εσύ, γενικά μιλαω).
Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά και ανάλογο ποστ είχα κάνει και τότε που λες ότι με χτύπησαν και πρώτος εγώ μερίμνησα να το λήξω για να μην πάρει συνέχεια που κάλλιστα αν ήθελα θα μπορούσα να είχα δώσει.

Και αυτό ακριβώς είναι και το νόημα ΟΛΩΝ των ποστ μου,ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι ακόμα και αν κρίνονται όλα τα εκατομμύρια του κόσμου δεν είναι αγώνας επιβίωσης, πάντα θα υπάρχουν "χτυπήματα κάτω από την ζώνη" αλλά υπάρχει και ένα όριο. Συμπεριφορές σαν αυτές του Πορσακια που ξεπερνούν τα όρια θα έπρεπε να κατακρίνονται και όχι να επικροτούνται.

Αυτά από εμένα, ελπίζω να πέρασα το νόημα που ήθελα να δώσω γιατί τώρα τελευταία κάτι πρέπει να παίζει με την ικανότητα επικοινωνίας μου
Reply
Old Jan 13, 2011 | 06:41 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Jan 13 2011, 11:53 AM
FFair Play δεν ειναι να τον προσπερνας τον αλλον απο το Pit lane... Fair Play δεν ειναι να πηγαινεις με τα "μεγαλα" φωτα για να ενοχλεις τον αλλον.
αυτο δεν εχει να κανει με fair play...
κ τα φωτα ηταν ετσι των περισοτερων αυτοκινητων ''μεγαλα''...
Reply
Old Jan 13, 2011 | 07:16 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Χεχεχεχε!!

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα αλλά κάποια πράγματα στην ζωή άλλος τα βλέπει κίτρινα και άλλος κόκκινα!!

Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον άλλον ότι είναι κίτρινα αυτός θα συνεχίσει να τα βλέπει κόκκινα και το αντίθετο.

Εγώ για αυτό έχω σταματήσει να ποστάρω εδώ

Τις απόψεις μας τις γράψαμε, όσοι είναι να μεταπεισθούν απο αυτά που γράψαμε θα το κάνουν, οι υπόλοιποι με την άλλη παράταξη

Εγώ σας αγαπώ όλους και δεν θα έριχνα κανέναν απο εσάς στον τοίχο. Απλά θα προστάτευα την γραμμή και την θέση μου.
Αν τώρα εσείς θέλατε να πέσετε στον τοίχο, κανένα πρόβλημα, εγώ θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο.

Με αγάπη!
Reply
Old Jan 13, 2011 | 08:26 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:51 PM.