ΗΧΟΣ - ICE
Βάλε ενισχυτή και ένα ζευγάρι focalάκια και έλα να τα ρυθμίσουμε.
Βέβαια είναι λίγο μανούρα γιατί θες καλώδιο από την μηχανή, ασφάλειες και πολλά άλλα. Γι αυτό ακόμα δεν το έχω κάνει. Βαριέμαι να ξηλώνω το αμάξι.
Βέβαια είναι λίγο μανούρα γιατί θες καλώδιο από την μηχανή, ασφάλειες και πολλά άλλα. Γι αυτό ακόμα δεν το έχω κάνει. Βαριέμαι να ξηλώνω το αμάξι.
Και εγω τα 165v2 της focal φοραω(διαιρουμενα) και οντως η πηγη δεν μπορει να τα οδηγησει(πηγη:jvc avx2).Παω για ενισχυτη και νεα καλωδια απο ενισχυτη εως ηχεια.Πιστευω θα παιξουν πολυ καλυτερα.Απο ενισχυτη τωρα τι να βαλεις βεβαια που γινεται της ποπης.Πιστευω παντως θα βγαλουν και πολυ ικανοποιητικα χαμηλα(μπασα) και δεν θα χρειαστει να ψαχνω χωρο για woofer κ.τ.λ
Originally Posted by ManosS2k' date='Feb 1 2009, 02:44 PM
Δλδ λες οτι αν πχ βαλω κ ενισχυτη που συνεπαγεται οτι θα δωσει κ αλλα watt θα παιζουν καλυτερα???
Afto to katalava kai ego otan piga na allakso kai pigi kai hxeiakia.
Prota valame tin kainourgia pigi, kai otan tin dokimasame, ta mama hxeia paizane POLY kalitera. Mono kai mono epidi h pigi htan kaliteri. Fantasou na eixe kai enisxiti...
Meta tou foresa kai ta dieroumena Focal, kai parolo pou den evala enisxiti, to apotelesma einai poly kalo
Me enan enisxiti vevaia nomizo h poiotita hxou tha apogeiothei
Mano, opos egrapsa, h allagi egine epitopou. Mia dokimi kaname me tin nea pigi kai ta mama hxeia, prin valoume ta Focal, opote de mporo na mpo se leptomereies. Sigoura paizane poly kalitera ta mama, omos den kathisa na paikso me tin entasi kai na asxolitho gia na exo olokliromenh apopsi...