ΗΧΟΣ - ICE
Originally Posted by Colin mc rae,Feb 2 2009, 07:32 PM
Γνωμη μου για καποιον που δεν θελει να δωσει τρελα λεφτα ειναι να βαλει αυτα τα ηχεια.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Genuine-200...112122006r33030
Εγω τα εχω επανω απο την μερα που το πηρα και το αυτοκινητο παιζει πολυ ωραια μουσικη δυνατα και καθαρα.Φιλος που εχει facelift αλλα δεν εχει τα ηχεια αυτα μπηκε στο δικο μου και δεν πιστευε οτι κανουν τοσο πολυ διαφορα στην μουσικη.Ακουστε ενα S με αυτα και κρινετε αν αξιζουν την αγορα τους!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Genuine-200...112122006r33030
Εγω τα εχω επανω απο την μερα που το πηρα και το αυτοκινητο παιζει πολυ ωραια μουσικη δυνατα και καθαρα.Φιλος που εχει facelift αλλα δεν εχει τα ηχεια αυτα μπηκε στο δικο μου και δεν πιστευε οτι κανουν τοσο πολυ διαφορα στην μουσικη.Ακουστε ενα S με αυτα και κρινετε αν αξιζουν την αγορα τους!
alli lisi einai kato peerless me focal tweeter giati exei poli kaliteri apokrisi sta mesaia h peerless ego ayta forao mazi me enisxiti kai sub vevaia h pigi einai kali(oxi mama) alla tha valo kati kalitero kapoia stigmi...
vevaia eksartatai ti thes poiotita h posotita os pros tin entasi...
filika lihoudakos!!!!!!!!!!!!
sas agapao olous!!!
vevaia eksartatai ti thes poiotita h posotita os pros tin entasi...
filika lihoudakos!!!!!!!!!!!!
sas agapao olous!!!
Oπως εχω ξαναγραψει προκειτε να αγορασω μια πηγη για το s μου,αλλα.Σκεφτομουν οπως μου ειχατε υποδειξει και επειδη συμφερει στη τιμη να την αγορασω απο το e-bay.Ενας φιλος ομως μου ειπε πως λογο προδιαγραφων και διαφορας μεταξυ των ευρωπαικων κλειδωματων στα dvd απο τα αμερικανικα πως πολλα dvd δεν θα μου παιζουν.Αλλα μιλησε κυριος για αυτα που εχουν και αναπαραγωγη εικονας.
Ξερει καποιος να μου πει σιγουρα αν θα εχω προβλημα?
Ξερει καποιος να μου πει σιγουρα αν θα εχω προβλημα?
Αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις DVD player το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τι ζώνη θα μπορεί να παίζει... NTSC(Αμερικάνικο) ή PAL (Ευρωπαικό) ?
Απο την άλλη βέβαια... τι το θες το DVD μέσα στο S?
Απο την άλλη βέβαια... τι το θες το DVD μέσα στο S?
An pareis apo ameriki tha exeis pithatotata provlima kai me tis sixnotites tou radiofonou. An thimame kala paizei ena thema se merika kai oi sixnotites tous exoun mia diafora apo tis dikes mas. Paradeigma thes na akouseis tin sixnotita 95.2 h monada sou omos tha pianei mono tis sixnotites 95.15 kai 95.25 me apotelesma na min paizei sosta.
Leptomereies den ksero, prepei na to psakseis h na sou pei kapoios allos pou na gnorizei kalitera, omos afto pou sou leo to exo dei o idios...... Giafto prosoxh
Leptomereies den ksero, prepei na to psakseis h na sou pei kapoios allos pou na gnorizei kalitera, omos afto pou sou leo to exo dei o idios...... Giafto prosoxh