ΗΧΟΣ - ICE
Μανο οσον αφορα την ενταση δε νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο που λες.
Αλλες πηγες εχουν maximum το 100,αλλες το 50 και αλλες το 15.Δηλαδη το να τις βαλεις πχ στο 10 και να συγκρηνεις πρεπει να ειναι λαθος.
Για ηχεια πισω απο τα καθισματα το εχετε σκεφτει?
Εγω πηρα και απλα μου μενει να τα τοποθετησω.Οταν το κανω θα γραψω εντυπωσεις.
Αλλες πηγες εχουν maximum το 100,αλλες το 50 και αλλες το 15.Δηλαδη το να τις βαλεις πχ στο 10 και να συγκρηνεις πρεπει να ειναι λαθος.
Originally Posted by gre165-makis,Feb 2 2009, 01:10 PM
Μανο οσον αφορα την ενταση δε νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο που λες.
Γνωμη μου για καποιον που δεν θελει να δωσει τρελα λεφτα ειναι να βαλει αυτα τα ηχεια.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Genuine-200...112122006r33030
Εγω τα εχω επανω απο την μερα που το πηρα και το αυτοκινητο παιζει πολυ ωραια μουσικη δυνατα και καθαρα.Φιλος που εχει facelift αλλα δεν εχει τα ηχεια αυτα μπηκε στο δικο μου και δεν πιστευε οτι κανουν τοσο πολυ διαφορα στην μουσικη.Ακουστε ενα S με αυτα και κρινετε αν αξιζουν την αγορα τους!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Genuine-200...112122006r33030
Εγω τα εχω επανω απο την μερα που το πηρα και το αυτοκινητο παιζει πολυ ωραια μουσικη δυνατα και καθαρα.Φιλος που εχει facelift αλλα δεν εχει τα ηχεια αυτα μπηκε στο δικο μου και δεν πιστευε οτι κανουν τοσο πολυ διαφορα στην μουσικη.Ακουστε ενα S με αυτα και κρινετε αν αξιζουν την αγορα τους!

)