ΗΧΟΣ - ICE
Originally Posted by actinf,Dec 6 2007, 03:05 AM
Pantos, an einai na allakseis pigi, sou proteino anepifilakta na valeis kapoia pou pernei kai antaptora gia ta xeiristiria tou ixosistimatos dipla apo to timoni.
Originally Posted by jazzyS2K,Dec 6 2007, 03:43 AM
Ειναι συγκεκριμένες εταιρείες που εχουν αυτό τον adaptor? Διοτι σκεφτόμουνα να βάλω mp3 player με σκληρό δίσκο. Να μην κουβαλάω συνέχεια μαζί μου cds.
Pantos to theoro too much na pareis pigi me skliro. Diladi se ena cd xorane aneta 100 mp3 kommatakia, opote me 2-3 cd sto amaksi eisai kata ti gnomi mou kalimennos. Ase pou an exeis px 1000 kommatia sto skliro, tha xanesai.... Pare ena aplo mp3, kai th diafora dose th se ixeia!
Αν θες κάλη δουλειά στο Σάκη σου θα βάλεις μόνωση(περίπου 200ευρω) και αμα πα και σε κανένα μάγκα να σου βάλει και πίσω από τα καθίσματα......τα καλύτερα ηχεία για το Σάκη είναι τα RS(600euro) και η πηγή σε παρακαλώ να ειναι PIONNEER στγκεκριμένα αν θες να ακούς κρύσταλλο βρες αυτήν......

PIONNEER 9600 MP
Εκτός απο κόσμημα είναι η καλύτερη πηγή eVER....Εργοστάσιο ήχου....

PIONNEER 9600 MP
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by devilos83,Dec 7 2007, 04:15 PM
Αν θες κάλη δουλειά στο Σάκη σου θα βάλεις μόνωση(περίπου 200ευρω) και αμα πα και σε κανένα μάγκα να σου βάλει και πίσω από τα καθίσματα......τα καλύτερα ηχεία για το Σάκη είναι τα RS(600euro) και η πηγή σε παρακαλώ να ειναι PIONNEER στγκεκριμένα αν θες να ακούς κρύσταλλο βρες αυτήν......

PIONNEER 9600 MP

PIONNEER 9600 MP

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by devilos83,Dec 7 2007, 04:31 PM
To ξέρω Μαριε μου απλά δεν μου κλείνει το πορτάκι και είναι λίγα χιλιοστά πιο εξω.....

Αλλα συμφωνω μαζι σου! Τελειος ηχος και ολα τα λεφτα! Ακριβο αλλα καλο και τουμπανιασμενο!