Ηλεκτρικά Θέματα Συζητηση για ηλεκτρικα θεματα που αφορουν ολο το αυτοκινητο, που συμπεριλαμβανουν ηχοσυστηματα και βελτιωσεις

ΗΧΟΣ - ICE

Old Feb 5, 2009 | 01:13 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

An pareis apo ameriki tha exeis pithatotata provlima kai me tis sixnotites tou radiofonou. An thimame kala paizei ena thema se merika kai oi sixnotites tous exoun mia diafora apo tis dikes mas. Paradeigma thes na akouseis tin sixnotita 95.2 h monada sou omos tha pianei mono tis sixnotites 95.15 kai 95.25 me apotelesma na min paizei sosta.
Leptomereies den ksero, prepei na to psakseis h na sou pei kapoios allos pou na gnorizei kalitera, omos afto pou sou leo to exo dei o idios...... Giafto prosoxh
Old Feb 5, 2009 | 01:20 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Bασικα το θελω πρωτα για ποιοτητα στον ηχο και να εχει μια σωστη εμφανιση,και επειδη παιζει μεχρι και dvd εικονας(επειδη εχει οθονη),εμενα βασικα με ενδιαφερουν τα dvd ηχου,λογο χωριτηκοτητας(για τους γνωστους λογους).Δεν με ενδιαφερει τοσο να δω καμια ταινια η κανα ντοκιμαντερ αλλα γιατι να το αγωρασω με προβλημα.Ειναι σαν να παιρνεις jeep και να διαπιστωσεις πως δεν παει εκτος δρομου με τη καμια.Ειναι ασχημο να πληρωσεις κατι και μετα να βγει πατατα.

Αυτο με τους σταθμους βεβαια ειναι σοβαρο και δεν το ηξερα.
Μου φαινεται θα παρω το hifi απο το σπιτι θα το δεσω με ενα χταποδι στο πορτ μπαγκαζ για να τελειωνει το θεμα.Εξαλλου εχω δει πολλα παιδακια στο δρομο να κανουν αναλογους κανιβαλισμους στα αμιρα τουτου τους.
Old Feb 5, 2009 | 01:43 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ρε Κων/νε, μήπως όμως είναι υπερβολή το dvd ήχου..??
Εννοώ, δηλαδή, πως εγώ στο προοηγούμενό μου αυτοκίνητο είχα mp3 (στο honda δεν έχω καν mp3 - έχω κρατήσει το μαμά) και έχανα τη μπάλα.. Δηλαδή δε μπορούσα να βρω το κομμάτι που ήθελα, με τίποτα..

Και φαντάζομαι, πως αν γινόταν αυτό με 700 mb που είναι το cd, με το dvd, δε θα υπάρχει σωτηρία πλέον..

Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις μία καλή πηγή χωρίς οθόνες, τηλεοράσεις, dvd, vga κλπ, με κανονικό cd mp3 αλλά να έχει και usb, όπου εκεί θα μπορείς να βάζεις ό,τι θες..

Ούτε θα γράφεις dvd, ούτε θα μπερδεύεσαι , ούτε τίποτα..
Ένα flashάκι 4 gb, κοστίζει 20 ευρώ.. είναι σα να έχεις dvd-r...
Old Feb 5, 2009 | 02:06 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Χθες ειδα τη πηγη του patriots2k οπου ειναι Alpine.

Η λυση του usb ειναι πολυ καλη και πρακτικη παντως εδω και καιρο. Σε ενα προηγουμενο αυτοκινητο το ειχα δουλεψει, το μονο που πρεπει να προσεξει κανεις ειναι να φτιαξει καλα τα folder με ταξη.
Old Feb 5, 2009 | 02:07 AM
Registered User

Μωρε το ξερω εχεις δικιο ειναι πολυ vga η κατασταση,και ναι θα χανω τη μπαλα με τα dvd.Αυτο πιστευα και εγω μεχρι που ειδα τη πηγη απο κοντα.Εχει γινει πολυ καλη δουλεια και η οθονη βοηθαει πολυ σε αυτο.Στο να μην χανεσε δηλαδη.Ειναι ευχριστη και πολυ ευκολη στο χειρισμο στο να βρεις αυτο που θες στο dvd.Σκεψου ομως τη ταλεπωρια και χωρο γλειτωνω στο S με μολις δυο dvd double layer(8.5 Gb) αξιας το καθανα 1,20 ευρω.
Μονο απο αυτη την αποψη με ψηνει η οθονη και το ολο transformers θεμα.
Old Feb 5, 2009 | 02:20 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

το θέμα είναι ότι οι οθόνες στο s2000 δεν είναι και πολύ πρακτικές..
Δεν είναι ούτε mercedes ούτε αυτοκίνητο που θα αράξεις ποτέ..
και η οθόνη, συνεχώς ανοιχτή, το πιο πιθανό είναι να σ'ενοχλεί και να σ'εμποδίζει.

Γι αυτό βάλε μία κανονική alpine και καθάρισες..

Το έχω παρατηρήσει σε νέους ιδιοκτήτες s2000 να έχουν πορωθεί και θέλουν με το που πάρουν τα αυτοκίνητά τους, να τα κάνουν "τούμπανο" σε όλα.

Φυλάξτε τα χρήματά σας, μέχρι να δείτε τί ακριβώς χρειάζεστε και μην κάνετε υπερβολές. Αν πείς ότι του κάνεις το πρώτο service με το που το φέρεις από γερμανία (ανεξάρτητα από το βιβλίο service, καλό είναι να γίνεται ) , για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, θες 500 ευρουλάκια...

γι αυτό μην τρελλαίνεστε...

Εντελώς φιλικά
Old Feb 5, 2009 | 02:32 AM
Registered User

Ευχαριστω uma για τη συμβουλη εχεις πολυ δικιο.Εχω κανονησει να κανω service στο S μολις βγαλω πινακιδες.Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που μου αρεσει το τουμπανιασμα σε ολα τα επιπεδα στο αμαξι μου.Αυτος ειναι και ο λογος που δεν προκειτε να του αλλαξω ουτε βυδα.Για να σου δοσω να καταλαβεις οι μεγαλες αγορες που θελω να κανω ειναι μια κουκουλα για να το σκεπαζω τις κρυες νυχτες και τα μαμα πατακια.Αλλα αυτη η πηγη ρε γαμωτο ειναι πολυ μουφα.Και σκεφτομαι πως στο κοντινο μελλον θα την αλλαξω.Τωρα επειδη σεβομαι τις αποψεις σας και εσεις εχετε ενω εγω οχι ακομα το αμαξι,θα το ξαναμελετησω το θεμα της οθονης γιατι με εβαλες σε σκεψη.

Old Feb 5, 2009 | 02:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Συμφωνω με τον Ηλια, αν και ενα καλο ηχοσυστημα ειναι καλο upgrade για τα αυτια με εξαιρεση μια εξατμισουλα.
Old Feb 5, 2009 | 09:59 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

kalispera paidia molis divasa ta peri mousikis k dvd lipon file kostantine sou eixa pei k paliotera egw evala tin jvc avx33 dvd tin opia tin paragila meso e-bay APO AGGLIA i dieftinsi eiani afti: http://www.ebay.co.uk/ mporis episis na tin paragilis k apo germania http://www.ebay.de/ apo opou k an tin paris den 8a exeis kanena provlima k oute telonia 8a plirosis opos paradigma apo ameriki. san pigi tin protino anepifilakta einai korifea me mia pigi giro sta 370e exis dvd me o8oni, exei ri8misi stin pou mporis na xamilosis ton fotismo tis an se enoxli i na tin kanis telios mavri , anaparagi dvd,mp3 k ola ta ala.... exei usb, bloue tooth to opio sixronizete me to kin sou k mporis na anparagis ta tragoudia pou exei sto kin sou ektos apo to na milas. gia na min grafo to ti exei stile mou mp ton ar8mo sou na sou po.
Old Feb 5, 2009 | 10:14 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

1 jcv kd-avx44 apo aglia giro sta 370-390E mazi me ta metaforika, edw exei apo 480-650E. http://cgi.ebay.co.uk/JVC-KD-AVX44-CAR-CD-...A1%7C240%3A1318
2 adaptoras giro sta 45E edw 80-110 http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-S2000-STALK-AD...A1%7C240%3A1318

All times are GMT -8. The time now is 12:10 PM.