ΗΧΟΣ - ICE
Αν έχεις τον Θεό σου!! Στην προσπάθεια μου να το κάνω να πάρει το cd μέσα μπας και πάρει τα χαμπάρια του, το ρούφηξε και δεν το βγάζει με τίποτα....
Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν καλό αλλά εν προκειμένη δεν βοηθάει καθόλου!!!
Και συν τις άλλοις το μόνο πράγμα που τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι οι λέξεις του Fun σε μια συζήτηση που είχαμε περι κλοπών!!
Fun: "Για να σου βγάλουνε το cd θα πρέπει πρώτα να σου ξηλώσουν όλο το ταμπλό" !!!!
Εξωγήινη κατάρα έχει πέσει ρε πούστη? Κανένα όπλο για αυτό δεν έχουμε?
Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν καλό αλλά εν προκειμένη δεν βοηθάει καθόλου!!!
Και συν τις άλλοις το μόνο πράγμα που τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι οι λέξεις του Fun σε μια συζήτηση που είχαμε περι κλοπών!!
Fun: "Για να σου βγάλουνε το cd θα πρέπει πρώτα να σου ξηλώσουν όλο το ταμπλό" !!!!
Εξωγήινη κατάρα έχει πέσει ρε πούστη? Κανένα όπλο για αυτό δεν έχουμε?
Originally Posted by Nabu,Apr 9 2009, 09:53 AM
Αταντιόν παρακαλώ!!!
Σήμερα το πρωί, καθώς έβγαζα ένα cd μέσα απο την πηγή, αυτό ψιλοκόλλησε. Το έπιασα στην άκρη και το τράβηξα με το δάχτυλο.
Το Alpine φαίνεται να κόλλησε ολοκληρωτικά μετά απο αυτό.. Έχει μείνει με την πρόσοψη ανοιχτή, όλη την ώρα γράφει Eject..Load...Eject...Load μέχρι που έρχεται η ώρα του Error.
Έσβησα την μηχανή... Τζίφος
Έβγαλα την προσοψη...Τζίφος
Τσαντίστηκα και έφυγα... ΟΚ!
Καμιά ιδέα? Κανένα Reset δεν έχουν αυτά τα μαραφέτια? Μάνο - Πακέτο - Θανάση?
Σήμερα το πρωί, καθώς έβγαζα ένα cd μέσα απο την πηγή, αυτό ψιλοκόλλησε. Το έπιασα στην άκρη και το τράβηξα με το δάχτυλο.
Το Alpine φαίνεται να κόλλησε ολοκληρωτικά μετά απο αυτό.. Έχει μείνει με την πρόσοψη ανοιχτή, όλη την ώρα γράφει Eject..Load...Eject...Load μέχρι που έρχεται η ώρα του Error.
Έσβησα την μηχανή... Τζίφος
Έβγαλα την προσοψη...Τζίφος
Τσαντίστηκα και έφυγα... ΟΚ!
Καμιά ιδέα? Κανένα Reset δεν έχουν αυτά τα μαραφέτια? Μάνο - Πακέτο - Θανάση?
Πήγα να μου το φτιάξουν και μου είπαν 80 ευρώ και λέω δεν γ@μιέτε θα πάρω καινούριο.
Χτύπα ένα άλλο Κώστα.
Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας..
Σκεφτομαι να αλλαξω το ΟΕΜ head unit καθως και τα ηχεια του s.
Για κεντρικη μοναδα μαλλον καταληγω στην CDA-9887R της Alpine. Προτιμησα την συγκεκριμενη μαρκα γιατι ειναι η μονη που δινει συμβατο αξεσουαρ για τα χειριστηρια διπλα στο τιμονι μας (το KCE-865B).
Τα αμερικανακια εχουν και ενα αλλο συστημα απο το modifry.com αλλα απο Αμερικη τρεχα γυρευε τωρα.
Στα ηχεια δεν εχω ιδεα τι γινεται..
Τι ειναι τα διαιρουμενα και τι τα ομοαξονικα? Τι προτιμαμε αν δεν θελουμε καμια μοντιφια στις πορτες αλλα απλα plug and play? Τι μεγεθος ειναι καταλληλο για το s?
Η αληθεια ειναι ρωτησα σε κατι καγκουρομαγαζα αλλα οι μεγαλοι γκουρου των ηλεκτρονικων αδυνατουσαν να απαντησουν αν δεν βγαλουν πρωτα τις ταπετσαριες απο τις πορτες.
Επειδη εχω μπερδευτει τι προτεινετε? Να τα αγορασω ολα απο το εξωτερικο και να τα παω σε καποιον για τοποθετηση η να απευθυνθω σε καποιον εδω (πληρωνοντας αρκετα παραπανω)?
Για κεντρικη μοναδα μαλλον καταληγω στην CDA-9887R της Alpine. Προτιμησα την συγκεκριμενη μαρκα γιατι ειναι η μονη που δινει συμβατο αξεσουαρ για τα χειριστηρια διπλα στο τιμονι μας (το KCE-865B).
Τα αμερικανακια εχουν και ενα αλλο συστημα απο το modifry.com αλλα απο Αμερικη τρεχα γυρευε τωρα.
Τι ειναι τα διαιρουμενα και τι τα ομοαξονικα? Τι προτιμαμε αν δεν θελουμε καμια μοντιφια στις πορτες αλλα απλα plug and play? Τι μεγεθος ειναι καταλληλο για το s?
Η αληθεια ειναι ρωτησα σε κατι καγκουρομαγαζα αλλα οι μεγαλοι γκουρου των ηλεκτρονικων αδυνατουσαν να απαντησουν αν δεν βγαλουν πρωτα τις ταπετσαριες απο τις πορτες.
Επειδη εχω μπερδευτει τι προτεινετε? Να τα αγορασω ολα απο το εξωτερικο και να τα παω σε καποιον για τοποθετηση η να απευθυνθω σε καποιον εδω (πληρωνοντας αρκετα παραπανω)?
Επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά απο ήχο θα πρέπει να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει.
Αυτό που ήθελα να πω εγώ σε σχέση με το πρόβλημα που είχα με την πηγή μου είναι το εξής...
Απο εκεί που το είχα πάει σε μαγαζί που έχω πάει όλα μου τα προηγούμενα αμάξια, και του έχω αφήσει κάμποσα λεφτά - και μου ζήτησε 100 ευρώ για να φτιάξει "την γραναζιέρα που είχε σπάσει και έπρεπε να την παραγγείλουμε απο Αμερική..." τσαντίστηκα και του είπα να μην το φτιάξει γιατι δεν ειχα λεφτά.
Ε, το ίδιο απόγευμα η πηγή είχε φτιαχτεί ΤΣΑΜΠΑ απο την αντιπροσωπεία της Alpine στο Καστρί. Καμία γραναζιέρα δεν είχε σπάσει και τελικά δεν βρήκαν κανέναν δράκο και κανέναν δεινόσαυρο μέσα στο CD tray...
Με 20 ευρώ πήγα σε ένα άλλο μαγαζί και μου το τοποθέτησαν...
Γλυτώσαμε άλλα 80
Αυτό που ήθελα να πω εγώ σε σχέση με το πρόβλημα που είχα με την πηγή μου είναι το εξής...
Απο εκεί που το είχα πάει σε μαγαζί που έχω πάει όλα μου τα προηγούμενα αμάξια, και του έχω αφήσει κάμποσα λεφτά - και μου ζήτησε 100 ευρώ για να φτιάξει "την γραναζιέρα που είχε σπάσει και έπρεπε να την παραγγείλουμε απο Αμερική..." τσαντίστηκα και του είπα να μην το φτιάξει γιατι δεν ειχα λεφτά.
Ε, το ίδιο απόγευμα η πηγή είχε φτιαχτεί ΤΣΑΜΠΑ απο την αντιπροσωπεία της Alpine στο Καστρί. Καμία γραναζιέρα δεν είχε σπάσει και τελικά δεν βρήκαν κανέναν δράκο και κανέναν δεινόσαυρο μέσα στο CD tray...
Με 20 ευρώ πήγα σε ένα άλλο μαγαζί και μου το τοποθέτησαν...
Γλυτώσαμε άλλα 80
Βoy, εγω εχω μαμα στερεο/κασετα με μαμα 6αρα cdιερα πισω. Επειδη σπανια βαζω λα-λα γιατι προτιμω ν'ακουω τον Sακη μου, δεν μπορω να εκφερω αποψη.. Τι ασχολειστε μωρε με τον ηχο? Δεν πατε καλυτερα να στριψετε λεω εγω?
Originally Posted by TasosR,Apr 15 2009, 11:08 PM
Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας..
Originally Posted by patriot_S2K,Apr 16 2009, 08:57 AM
Διαιρούμενα ηχεία θα πάρεις. Καλά είναι τα focal. Aν θες την γνωμη μου άλλαξε πρώτα πηγή και μετά αν θες κατι παραπάνω άλλαξε ηχεία. Εγώ πάντως που άλλαξα πηγη είδα μεγάλη διαφορά και παιζουν αρκετά δυνατά. Για διάσταση κάνε ένα search να δείς γιατί δεν θυμάμαι...Εννοείται ότι θα βάλεις διάσταση που να χωρά στα εργοστασιακά panel. Μην μπεις στη διαδικασία kagourmodif

επειδη βλεπω εχεις και 2006 φοραει αρκετα καλα ηχεια απο την μανα του