ΗΧΟΣ - ICE
Originally Posted by package,May 9 2009, 01:20 PM
Από το αριστερό μαρσπιέ αν χωράνε τα ρεύματα και από το δεξί το σήμα..
egw sto diko mou to revma to perasa apo ti meria tou odigou xoris na ani3o tripa pou8ena an skipsis k dis kato apo ta petalia merika kalodia erxonte apo to moter stin kampina apo kapies tripes pou iparxoun k einai kalimenes me lastixo (vlepe piso apo to pental tou frenou psila) spro3e ligo me to daxtilo gia na to vris (fantazome pou pige to mialo merikon merikon mi leme onomata) LALAKI!!!
perna to dipla apo ta alla kalodia-fises pou 8a vris, apoki k meta gia na pas piso to pernas kato apo to plastiko tou marspie nomizo legete k meta piso apo to ka8isma ekei pou einai i 2 kremastres tis 3evidonis vgazis to plastiko k eftases sti rezerva, to idio k apo tin alli meria apo tin pigi sou mexri piso k eisai OK p.s.1 frontise na valis xontro kalodio apo tin mpataria sou oste na min exeis provlima me to sub an valis megalo sub 8ermenete k iparxi kindinos
p.s.2 mazi me to xontro kalodio gia to revma perna k to psilo kalodio (rem) gia ton evisxiti k apo tin alli meria ta RSA
Originally Posted by S2Kbaris,May 9 2009, 07:09 PM
sostos o package an ta valis ola apo ti mia meria 8a sou kani kapio 8orivo otan akous mousiki
egw sto diko mou to revma to perasa apo ti meria tou odigou xoris na ani3o tripa pou8ena an skipsis k dis kato apo ta petalia merika kalodia erxonte apo to moter stin kampina apo kapies tripes pou iparxoun k einai kalimenes me lastixo (vlepe piso apo to pental tou frenou psila) spro3e ligo me to daxtilo gia na to vris (fantazome pou pige to mialo merikon merikon mi leme onomata) LALAKI!!!
perna to dipla apo ta alla kalodia-fises pou 8a vris, apoki k meta gia na pas piso to pernas kato apo to plastiko tou marspie nomizo legete k meta piso apo to ka8isma ekei pou einai i 2 kremastres tis 3evidonis vgazis to plastiko k eftases sti rezerva, to idio k apo tin alli meria apo tin pigi sou mexri piso k eisai OK
p.s.1 frontise na valis xontro kalodio apo tin mpataria sou oste na min exeis provlima me to sub an valis megalo sub 8ermenete k iparxi kindinos
p.s.2 mazi me to xontro kalodio gia to revma perna k to psilo kalodio (rem) gia ton evisxiti k apo tin alli meria ta RSA
perna to dipla apo ta alla kalodia-fises pou 8a vris, apoki k meta gia na pas piso to pernas kato apo to plastiko tou marspie nomizo legete k meta piso apo to ka8isma ekei pou einai i 2 kremastres tis 3evidonis vgazis to plastiko k eftases sti rezerva, to idio k apo tin alli meria apo tin pigi sou mexri piso k eisai OK p.s.1 frontise na valis xontro kalodio apo tin mpataria sou oste na min exeis provlima me to sub an valis megalo sub 8ermenete k iparxi kindinos
einai terma aristera ekei sto pental tou simplekti
@harri-s-s an ani3is to kapo k kita3is sti meria tou odigou panta gonia pano ekei pou iparxi mia mikri asfalio8iki mazi me ena pagouraki me igro apo kato 8a dis kati kalodia an den katalaves mporo na anevaso foto kapia stigmi.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για οσους θελουν να κανουν τιποτα DIY, διαβαστε το παρακατω. 
DIY Molding the iTouch into the Cup Holder Lid

DIY Molding the iTouch into the Cup Holder Lid
καλησπέρα boya μου
ανακάλυψα κάτι καινούργιο στην πηγή μου 
λοιπόν στο μαμά cdplayer όταν πατάς το κουμπί για αλλάξεις τραγούδι και το κράτησης πατημένο προχωράει το κομμάτι στο jvc που έχω τοποθέτηση δεν το κάνει αλλα αντί για αυτό πηγαίνει ξανά στην αρχή του τραγουδιού και αν το ξανακάνεις άμεσος πριν ξεκινήσει τo κομμάτι πηγαίνει στο προηγούμενο όσοι έχετε αλλάξει πηγή και έχετε βάλει αντάπτορα δοκιμάστε το
(είναι σαν έχω έξτρα κουμπί REW)
ανακάλυψα κάτι καινούργιο στην πηγή μου 
λοιπόν στο μαμά cdplayer όταν πατάς το κουμπί για αλλάξεις τραγούδι και το κράτησης πατημένο προχωράει το κομμάτι στο jvc που έχω τοποθέτηση δεν το κάνει αλλα αντί για αυτό πηγαίνει ξανά στην αρχή του τραγουδιού και αν το ξανακάνεις άμεσος πριν ξεκινήσει τo κομμάτι πηγαίνει στο προηγούμενο όσοι έχετε αλλάξει πηγή και έχετε βάλει αντάπτορα δοκιμάστε το

(είναι σαν έχω έξτρα κουμπί REW)