Ηλεκτρικά Θέματα Συζητηση για ηλεκτρικα θεματα που αφορουν ολο το αυτοκινητο, που συμπεριλαμβανουν ηχοσυστηματα και βελτιωσεις

Ηλεκτρικό πρόβλημα λόγω βροχής

Old Feb 22, 2011 | 10:44 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

η μπαταρια έχει μαξ 60 ευρώ. Απλά ενημερωτικά για να γνωρίζεις.
Reply
Old Feb 22, 2011 | 10:58 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

και 40 100αρα να πας και να ρθεις = ?
Reply
Old Feb 22, 2011 | 09:59 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by sk4s2k,Feb 22 2011, 11:58 AM
και 40 100αρα να πας και να ρθεις = ?
Έχεις σκοπό να κάνεις ταξίδι για μια μπαταρία? Που μένεις και δεν έχεις κάποιο μαγαζί κοντά σου που πουλάει μπαταρίες?
Reply
Old Feb 22, 2011 | 11:19 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Ενταξει υπερβολη ηταν...Απλά η επαφή με τους βενζιναδες τον τελευταιο καιρο μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα.
Reply
Old Mar 3, 2011 | 01:39 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Απ'οτι έμαθα απο μηχανικό και ηλεκτρολόγο, παρ'ολο που είναι αρκετά ψηλά το δυναμό, μπορεί να βραχεί κυρίως με το σπρέυ νερού,και πάντα ανάλογα με την ταχύτητα που πηγαίνει κάποιος, τα νερα που πατάει και τον χρόνο διάρκειας ταξιδιού υπό τέτοιες συνθήκες...

Δεν υιοθετώ την άποψη, αλλά μου φαίνεται αρκετά πιθανό να συμβεί...
Reply
Old Mar 3, 2011 | 11:41 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Angelic Imp
Απ'οτι έμαθα απο μηχανικό και ηλεκτρολόγο, παρ'ολο που είναι αρκετά ψηλά το δυναμό, μπορεί να βραχεί κυρίως με το σπρέυ νερού,και πάντα ανάλογα με την ταχύτητα που πηγαίνει κάποιος, τα νερα που πατάει και τον χρόνο διάρκειας ταξιδιού υπό τέτοιες συνθήκες...

Δεν υιοθετώ την άποψη, αλλά μου φαίνεται αρκετά πιθανό να συμβεί...
Τι σπρέυ νερού εννοείς Αγγελική? Να σταματήσει το S πάνω από κανένα ποτιστικό γκαζόν? Σπρέι νερού από λακούβες δεν γίνεται να πάει στο δυναμό. Δεν ΄γίνεται μαθηματικά υπό καμία γωνία αν πατήσει η ρόδα σε λακούβα να φτάσει νερό σε εκείνο το σημείο. Να πείτε τους μηχανικούς και τους ηλεκτρολόγους να κάνουν όσες βόλτες θέλουν μια βροχερή μέρα με το S και αν δεν βραχεί το δυναμό να παραδώσουν τα πτυχία τους.

Αν είναι δυνατόν να μην έχει προβλευθεί το συγκεκριμένο πράγμα. Στην κοπή της πίτας έβρεχε πολύ και περάσαμε από πολλά ρυάκια. Συνέβη σε κανέναν αυτό? Εκτός και αν εννούν όταν το S γίνει υποβρύχιο που τότε πιστέψτε με το δυναμό θα είναι το λιγότερο που θα σας απασχολήσει
Reply
Old Mar 4, 2011 | 03:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ενημερωτικα, και κατευθειαν νερο να πεσει στο δυναμο δεν παθαινει τιποτα, αλλα με τη παροδο του χρονου αν κανουμε megger test μπορουμε να εχουμε το ποσοστο απωλειας της μονωσης απο τις οποιες διαρροες ρευματος υπαρχουν. Φυσικα, το ιδανικο ειναι να αποφευγουμε οποιαδηποτε επαφη με το νερο.
Reply
Old Mar 4, 2011 | 04:58 PM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Χρήστο,δεν είπα για ποτιστικό γκαζόν...
Εγώ κατάλαβα οτι εννοούσαν το σπρέυ νερού που δημιουργούν τα ελαστικά πατώντας σε οδόστρωμα με αρκετά νερά. Και όχι απαραίτητα πέφτοντας σε νερόλακκους.
Και το σπρέυ αυτό έχει την ιδιότητα να στροβιλίζεται με τον αέρα...Άρα μέσα σε διάρκεια ωρών ενός ταξιδιού, δεν θα μπορούσε να έχει βραχεί?
(..Αν και δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο να μπορεί να βραχεί,το ίδιο και του Πέτρου που τον ρώτησα σήμερα,συν των 2 προηγουμενων,δεν μπορώ να είμαι 1000% σίγουρη.Μπορεί να έχεις δίκιο.)

...Και αλίμονο αν όλα τα S που πέρναγαν μέσα από νερά πάθαιναν κάτι τέτοιο...Εμείς μιλάμε για μια συγκεκριμένη περίπτωση βλάβης που η προδιάθεσή της λογικά οφείλεται σε κάτι.

Μάριε εννοείς οτι από το νερό δεν παθαίνει τίποτα, αλλά σε περίπτωση απώλειας μόνωσης, όλο και καμιά προσωρινή βλάβη μπορεί να πάθει?...Σωστά κατάλαβα?...Ή έτσι θα'θελα?
Reply
Old Mar 8, 2011 | 03:30 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

εγω πιστευω επειδη τωρα διαβασα το θεμα,οτι κατι φλασια εφαγε η μπαταρια κ εχει να κανει με το πολυ νερο,βραχυκυκλομα ισως κ την αδειασε σε χρονο ΤΤ.. δεν ειμαι ειδικος απλως λεω την ταπινη μου γνωμη...γιατι δυσκολα φτανει νερο στο δυναμο πιστευω κ εγω...
Reply
Old Mar 8, 2011 | 04:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by Angelic Imp
Μάριε εννοείς ότι από το νερό δεν παθαίνει τίποτα, αλλά σε περίπτωση απώλειας μόνωσης, όλο και καμιά προσωρινή βλάβη μπορεί να πάθει?...Σωστά κατάλαβα?...Ή έτσι θα'θελα?
Με το megger test έχεις μια ένδειξη για τη κατάσταση του δυναμό και όχι μόνο. Αν αρχίσουν οι διαρροές ρεύματος τότε βλέπεις τα ποσοστά απώλειας και περιμένεις το πότε (άγνωστο) θα παραδώσει πνεύμα, που στη περίπτωση μας μιλάμε για το δυναμό και τη περιέλιξη του για την εκκίνηση του κινητήρα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:53 AM.