Ηλεκτρικά Θέματα Συζητηση για ηλεκτρικα θεματα που αφορουν ολο το αυτοκινητο, που συμπεριλαμβανουν ηχοσυστηματα και βελτιωσεις

καρτα μνημης, usb

Thread Tools

Old Sep 4, 2009 | 04:51 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia
Default καρτα μνημης, usb

λοιπον εψαχνα τα post για car stereo και ειδα μονο για αλλαγη απο to cd-player σε mp3 με την προσθηκη καποιου ανταπτορα για χειρισμο απ τα χειριστηρια του S.
εχει ψαξει κανενας αν εχει εξοδο το oem να το συνδεσουμε με κινητο μεσω usb? καποιον ηλεκτρονικο που ρωτησα μου ειπε οτι σιγουρα θα υπαρχει το καταλληλο καλωδιο αλλα πρεπει να ψαξεις..
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:19 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Δεν νομίζω...... Αλλαξε πηγή και θα με θυμηθείς. Μην το ψάχνεις πολύ με το μαμά πηγή
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:35 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Διαβασε το παρακατω τοπικ. Δεν αναφερει συγκεκριμενα για κινητο και USB αλλα για συνδεση με I-Pod/MP3 player/Satellite Radio. To αναφερω, διοτι ισως θελεις να παιζεις τα MP3 σου απο το κινητο σου και κανεις αυτη την ερωτηση.

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=295344

[QUOTE]Can I use an I-Pod/MP3 player/Satellite Radio with XXXX HU in the S2000?
There are several ways to connect an auxilliary input to the radio in your car.
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:50 AM
george.alex's Avatar
Registered User

αυτο που δε θελω, ειναι, ν' απλωσει χερι ο καθενας που δεν ξερει και να δω γδαρσιματα και να παθω brain stroke heart attack μαζι με κρανιοεγγεφαλικες κακωσεις
τα ειχα δει στο X1/9 που υπ'οψιν ηταν κομματι απο τουρτα το βγαλε-βαλε..
ειδα και καποιον που προτεινουν σαν κορυφαιο στο θεμα (δε θυμαμαι ονομα πρεπει να ξανακοιταξω) αλλα πρεπει να ερθω αθηνα. τη δευτερα παντως στις 9 θα ειμαι σεφ. αν τα καταφερω και μεινω και την επομενη, (κι εχω ορεξη) θα παω να το ψαξω διεξοδικοτερα
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:58 AM
energetic's Avatar
Registered User

Δεν ειναι δυσκολο να αφαιρεσεις το radio cover και να αλλαξεις τη πηγη μονος σου, παντως. Αν ομως δεν θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασια και ανησυχεις τοσο, κανε μια εκτυπωση τις οδηγιες και τις δειχνεις σε αυτον που θα κανει την εγκατασταση. Φυσικα θα εισαι κι εσυ εκει, για να βλεπεις τι θα κανει στο αμαξι.
Reply
Old Sep 4, 2009 | 06:38 AM
str.racer's Avatar
Registered User

From: Limassol, Cyprus

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει καθόλου να ασχοληθείς άλλο με την μαμα πηγή! Είναι το μοναδικό πράγμα στο S που δεν μου άρεσε.
Βάζεις μια καλή πηγή, έχεις και γ@μ@το ήχο, συνδέεις και τα USBλίκια σου πάνω και τέλος.
Να σου κάνει ζημιά ο μάστορας στην διαδικασία αλλαγής είναι πολύ δύσκολο, αφού όπως σου είπε και ο energetic είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και μόνος σου... ε φαντάσου ο μάστορας πόσο εύκολα θα το 'χει...
Reply
Old Sep 4, 2009 | 06:44 AM
george.alex's Avatar
Registered User

οσο παντως διαβαζα εδω μεσα και εμπειριες παιδιων που ειχαν με μαστορια, δε μου φανηκε κατι που το γνωριζει κ μπορει να το κανει ο καθενας.
ισως παλι να εχω μπερδευτει με τον ανταπτορα. αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι καποιος εφερε απο e-bay και δε δουλεψε σωστα και στο τελοσ αναγκαστηκε να παρει απ τον μαστορα που του εκανε την εγκατασταση.(καπου 140Ε γαι τον ανταπτορα απο εδω)
γιατι ισως να μην το προσδιορισα αλλα ειναι βασικο(για μενα) να δουλευει με τα εξωτερικα χειριστηρια)
Reply
Old Sep 4, 2009 | 06:48 AM
gzob's Avatar

From: Athens

Έπρεπε να μας δεις όλους στην Ιταλία να βγάζουμε τα πορτάκια για να υπογράψει ο Uehara...
Reply
Old Sep 4, 2009 | 06:53 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by gzob,Sep 4 2009, 05:48 PM
Έπρεπε να μας δεις όλους στην Ιταλία να βγάζουμε τα πορτάκια για να υπογράψει ο Uehara...
Reply
Old Sep 4, 2009 | 06:54 AM
str.racer's Avatar
Registered User

From: Limassol, Cyprus

Ο αντάπτορας της Alpine (KCE-865B) είναι πολύ καλός, αλλά φυσικά δουλεύει μόνο με alpine.
Με αυτή την λύση, είναι πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε μάστορα να βγάλει το μ@μ@ ραδιοcd και να βάλει άλλο.

Αμα ψάξεις στο forum υπάρχουν κι άλλες λύσεις, με IR, το οποίο απλά θέλει ραδιοcd με δέκτη IR.
Με αυτή την λύση, δεν ξέρω την διαδικασία της εγκατάστασης (IR Transmitter συνδεδεμένο με τα dash controls), αλλά μάλλον είναι λίγο πιο περίπλοκη...

Εγώ προσωπικά έβαλα Alpine με τον αντάπτορα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Για αντάπτορα αν ενδιαφέρεσαι ρώτα τον s2k_barris γιατί απ' ότι θυμάμαι είχε έναν προς πώληση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:52 AM.