καρτα μνημης, usb
george.alex αυτος που καηκε με τα μαστορια που ολα τα ξερουν και ολα τα μαχαιρωνουν ημουν εγω.
Το μαμα ραδιο σι-ντι βγαινει ευκολα ΜΟΝΟ οταν ξερεις. Υπαρχει μια ψιλοδιαφορα στην κεντρικη κονσολα στα μοντελα 2005 και μετα που κανει την αφαιρεση του πορτακιου δυσκολη!
Καποια αμερικανακια συστηνουν την αφαιρεση της κεντρικης κονσολας.
Ο Μαριος εχει σηκωσει λινκ αναλυτικο με φωτο..
Μεγαλη προσοχη στην επιλογη του μαστορα τον οποιο τον ενημερωνεις ΕΣΥ για το τι πρεπει να κανει.
Στο s2k μου μονο το KCE-865B δουλεψε. Ολα τα αλλα μπανανες..
Το μαμα ραδιο σι-ντι βγαινει ευκολα ΜΟΝΟ οταν ξερεις. Υπαρχει μια ψιλοδιαφορα στην κεντρικη κονσολα στα μοντελα 2005 και μετα που κανει την αφαιρεση του πορτακιου δυσκολη!
Καποια αμερικανακια συστηνουν την αφαιρεση της κεντρικης κονσολας.
Ο Μαριος εχει σηκωσει λινκ αναλυτικο με φωτο..
Μεγαλη προσοχη στην επιλογη του μαστορα τον οποιο τον ενημερωνεις ΕΣΥ για το τι πρεπει να κανει.
Στο s2k μου μονο το KCE-865B δουλεψε. Ολα τα αλλα μπανανες..
Registered User
From: odos xwrafia arithmos agkathia
ασε το βρηκα...........
κατω απο το φλασακι εκει δεξια κι αριστερα μαζι με τους σπονσορες του αυτοκινητου που βλεπω σε κατι παιδια γιατι απ' ο,τι φαινεται δεν τα πλερωσαν τα aftermarket αλλα τουσ τα δωκαν δωρεαν με ανταλλαγμα το advertising!
κατω απο το φλασακι εκει δεξια κι αριστερα μαζι με τους σπονσορες του αυτοκινητου που βλεπω σε κατι παιδια γιατι απ' ο,τι φαινεται δεν τα πλερωσαν τα aftermarket αλλα τουσ τα δωκαν δωρεαν με ανταλλαγμα το advertising!
kalispera paides sorry gia ta gramma den exw xrono na ta alalzw sta ellinika
o andaptoras (KCE-865B) pouli8ike
george.alex pigene gia alli pigi k otan katali3is pes mou tin marka na sou pw pios antaptoras teriazi apo ebay
o andaptoras (KCE-865B) pouli8ike
george.alex pigene gia alli pigi k otan katali3is pes mou tin marka na sou pw pios antaptoras teriazi apo ebay