ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
Μάριε έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όλα αυτα τα καθαριστικά επηρεάζουν αρνητικά τα μπεκ τελικα. Ισχύει? Γιατί και εγώ αποφεύγω να βάλω κάτι τέτοιο ή να πάω στο κλασικό μηχάνημα με τους παλμούς.
Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 06:25 AM
Μάριε έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όλα αυτα τα καθαριστικά επηρεάζουν αρνητικά τα μπεκ τελικα. Ισχύει? Γιατί και εγώ αποφεύγω να βάλω κάτι τέτοιο ή να πάω στο κλασικό μηχάνημα με τους παλμούς.
Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 04:25 PM
Οι μεμβράνες των μπεκ του S2000 δεν είναι τόσο "αναίσθητες" όσο των κοινών αυτοκινήτων με αποτέλεσμα η πρώτη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να τις "κουφάνει" και η δεύτερη περίπτωση να έχει ως πιθανό αποτέλεσμα τον ανόμοιο ψεκασμό καυσίμου μετά τον καθαρισμό.
Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα ούτε το ένα ούτε το άλλο but that's just me.
Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 04:25 PM
Γενικοτερα, τα χημικα που προσφερουν πολλες εταιριες εχουν και τις σχετικες οδηγιες για την αναλογια και τη χρηση τους και μιλαω και απο προσωπικη εμπειρια καθως χρησιμοποιουμε χημικα καθαρισμου σε πολλες βιομηχανικες εφαρμογες.
Για να το πω πιο απλα, αν και ειναι αστοχη η συγκριση με το θεμα μας κατα καποιο τροπο, προσπαθησε να πιεις σκετο γαλα εβαπορε χωρις να το αραιωσεις με νερο. Χαλια ε?

Ας μη βγουμε αλλο offtopic παντως.
Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 06:25 AM
στανταρ πραματα.....
Καλησπέρα....
εχω ψάξει αρκετα αλλα δεν βρηκα αν το εχει πουθενα... οποτε αν εχει σχετικο τοπικ συγχωρεστε με... για να αλλαξει φιλτο βενζινης η εστω ολη την τρομπα πρεπει να βγει η κουκουλα...? η αρκει να λυθει το πλαστικο που καθεται η κουκουλα... αν υπαρχει τοπικ παρακαλω στειλτε μου και απλα διαγραψτε αθτο... ευχαριστω...
εχω ψάξει αρκετα αλλα δεν βρηκα αν το εχει πουθενα... οποτε αν εχει σχετικο τοπικ συγχωρεστε με... για να αλλαξει φιλτο βενζινης η εστω ολη την τρομπα πρεπει να βγει η κουκουλα...? η αρκει να λυθει το πλαστικο που καθεται η κουκουλα... αν υπαρχει τοπικ παρακαλω στειλτε μου και απλα διαγραψτε αθτο... ευχαριστω...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δες το παρακατω για λεπτομερειες. Δεν βγαζεις κουκουλα, παρα ξεκουμπωνεις μονο το πλαστικο του εσωτερικου, πισω απο τα προσκεφαλα για να υπαρχει χωρος κατα υψος και να βγει η αντλια μαζι με το φιλτρο βενζινης απο το χωρο του πορτ μπακαζ.
https://www.s2ki.com/s2000/topic/848...t__p__20292376
https://www.s2ki.com/s2000/topic/848...t__p__20292376