Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Thread Tools

Old Nov 15, 2010 | 05:25 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μάριε έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όλα αυτα τα καθαριστικά επηρεάζουν αρνητικά τα μπεκ τελικα. Ισχύει? Γιατί και εγώ αποφεύγω να βάλω κάτι τέτοιο ή να πάω στο κλασικό μηχάνημα με τους παλμούς.
Reply
Old Nov 15, 2010 | 05:40 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 06:25 AM
Μάριε έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όλα αυτα τα καθαριστικά επηρεάζουν αρνητικά τα μπεκ τελικα. Ισχύει? Γιατί και εγώ αποφεύγω να βάλω κάτι τέτοιο ή να πάω στο κλασικό μηχάνημα με τους παλμούς.
Δεν νομίζω ότι ισχύει Σαράντη. Τη δουλειά που πρέπει να κάνει θα την κάνει χωρίς τουλάχιστον αρνητικά αποτελέσματα
Reply
Old Nov 15, 2010 | 05:41 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by lalakis2000,Nov 15 2010, 05:57 AM
Τη θες βαμμένη ή θα την αφήσεις carbon;
χαχαχαχαχαχαχαχα......

Exω λιωσει Αντωνη.....
Reply
Old Nov 15, 2010 | 05:48 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 04:25 PM
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Οι μεμβράνες των μπεκ του S2000 δεν είναι τόσο "αναίσθητες" όσο των κοινών αυτοκινήτων με αποτέλεσμα η πρώτη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να τις "κουφάνει" και η δεύτερη περίπτωση να έχει ως πιθανό αποτέλεσμα τον ανόμοιο ψεκασμό καυσίμου μετά τον καθαρισμό.

Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα ούτε το ένα ούτε το άλλο but that's just me.
Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο.
Reply
Old Nov 15, 2010 | 05:49 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Nov 15 2010, 03:57 PM
Τη θες βαμμένη ή θα την αφήσεις carbon;
Τωρα το ειδα
ΘΕΟΣ
Reply
Old Nov 15, 2010 | 05:53 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 04:25 PM
Αν και ξεφευγουμε απο το αρχικο μας θεμα, ας κανω μια αναφορα σε αυτη την απορια σου. Ως χημικη συσταση μπορει καποιος να μεταφρασει οτι ενα μεμονωμενο χημικο στοιχειο δεν ειναι το ιδανικοτερο για τα μεταλλικα μερη ενος εξαρτηματος. Μεγαλο ρολο παιζει και κατα ποσο χρονο το μεταλλο θα μεινει εκτεθειμενο στο χημικο. Οταν ομως αυτο χρησιμοποιειται με τη σωστη αναλογια (χημικο/καυσιμο) τοτε δεν επηρεαζει αρνητικα τα μερη αυτα, παρα επιδρα θετικα στο καθαρισμο τους.

Γενικοτερα, τα χημικα που προσφερουν πολλες εταιριες εχουν και τις σχετικες οδηγιες για την αναλογια και τη χρηση τους και μιλαω και απο προσωπικη εμπειρια καθως χρησιμοποιουμε χημικα καθαρισμου σε πολλες βιομηχανικες εφαρμογες.

Για να το πω πιο απλα, αν και ειναι αστοχη η συγκριση με το θεμα μας κατα καποιο τροπο, προσπαθησε να πιεις σκετο γαλα εβαπορε χωρις να το αραιωσεις με νερο. Χαλια ε?

Ας μη βγουμε αλλο offtopic παντως.
Reply
Old Nov 15, 2010 | 08:10 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Οκ thanks a lot. Μπορούμε να το συζητήσουμε και την Τετάρτη.
Reply
Old Nov 15, 2010 | 09:07 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by SBIT,Nov 15 2010, 06:25 AM
αν τα πας για καθαρισμο προσοχη στα ohm...αλλιως πας για καινουρια...
στανταρ πραματα.....
Reply
Old Oct 7, 2011 | 04:25 AM
michael-s2000's Avatar
Registered User

Καλησπέρα.... εχω ψάξει αρκετα αλλα δεν βρηκα αν το εχει πουθενα... οποτε αν εχει σχετικο τοπικ συγχωρεστε με... για να αλλαξει φιλτο βενζινης η εστω ολη την τρομπα πρεπει να βγει η κουκουλα...? η αρκει να λυθει το πλαστικο που καθεται η κουκουλα... αν υπαρχει τοπικ παρακαλω στειλτε μου και απλα διαγραψτε αθτο... ευχαριστω...
Reply
Old Oct 7, 2011 | 05:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Δες το παρακατω για λεπτομερειες. Δεν βγαζεις κουκουλα, παρα ξεκουμπωνεις μονο το πλαστικο του εσωτερικου, πισω απο τα προσκεφαλα για να υπαρχει χωρος κατα υψος και να βγει η αντλια μαζι με το φιλτρο βενζινης απο το χωρο του πορτ μπακαζ.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/848...t__p__20292376
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:53 PM.