When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αφαιρέσω το CDV από την τρόμπα του συμπλέκτη μου.
για καλή μου τύχη χάλασε ενός από τα 5 s2000 που έχουμε στο νησί και έτσι έκανα το πείραμα μου πάνω στο χαλασμένο.
να βγάλεις την τρόμπα πάνω από το αμάξι είναι 2 λεπτά δουλειά τα δύσκολα είναι στην ασφάλεια, προσωπικά μου έφαγε μιση ώρα μέχρι να το βγάλω.
μετά όλα είναι παιχνιδάκι!
η αλλαγές πλέον είναι τελείως ξερες το αμάξι δεν πατινάρει πουθενά όση έχουν 04 και πάνω και θέλουν να κάνουν γρήγορες αλλαγές η κόντρες, συνισταται ανεπιφύλακτα
όση δεν θέλουν να πειραματιστούν και να αγοράσουν έτοιμη τρόμπα υπάρχει στον gzob
ορίστε και μέρικες φωτό για να καταλάβετε τι λέω
δυστυχώς είναι τραβηγμένες από κινητό και δεν βγήκαν πολύ καλές
Τα 04' και μετά που είχαν αυτή την μαλακία ήταν απλά εμετικά, είχαν κάνει το πατινάρισμα κανόνα στις αλλαγές και ήταν η ξεφτύλα της HONDA αφού ανέκαθεν τα HONDA φημίζονταν για την αεροπορία αλλαγές που μπορούσες να κάνεις. Αν ήθελε να μην σπάνε τα διαφορικά, ας έβαζε ένα τούμπανο διαφορικό και τέλος.
Τα 04' και μετά που είχαν αυτή την μαλακία ήταν απλά εμετικά, είχαν κάνει το πατινάρισμα κανόνα στις αλλαγές και ήταν η ξεφτύλα της HONDA αφού ανέκαθεν τα HONDA φημίζονταν για την αεροπορία αλλαγές που μπορούσες να κάνεις. Αν ήθελε να μην σπάνε τα διαφορικά, ας έβαζε ένα τούμπανο διαφορικό και τέλος.