Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Δισκο-πλατο-ρουλεμαν

Thread Tools

Old May 5, 2011 | 04:29 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by nick27
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1304638661' post='20544252
στη θεση σου θα εβαζα εναν ελαφρως πιο ενυσχημενο,αυριο μεθαυριο μπορει ναλαξεις γνωμη κ να πας γιαλλα οςποτε θα γλιτωνες αρκετα

Σιγουρα ρε Αλεξη το να παρουμε λιγα αλογα αυριο μεθαυριο δεν το αποκλειω αλλα και παλι δεν ξερω τι πρεπει να βαλω?Προτεινεις κατι που να μην ξεφευγει απο την ΟΕΜ αισθηση του συμπλεκτη?
δυστηχως δεν εχω πειρα πανω σαυτο,σε λιγο καιρο που θα βαλω τον ACT τον εξαφτερο κ σε καλη τιμη μπορω να σου πω,αν κ πιστευω μικρες οιδιαφορες καθως στο δικομου ειναι κ λιγακι κουτσουρο δεν μπορω να πω
Reply
Old May 17, 2011 | 05:01 AM
michael-s2000's Avatar
Registered User

καλησπερα παιδια.... να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος... δισκο πλατο ρουλεμαν μαρκασ (taikin .. daikin...) καπωσ ετσι μου το πανε σε πολυ ενδιαφερουσα τιμη.... τον ξερει καποιοσ... τι παιζει...? ειναι καλοσ...? ειναι παρομοιοσ με το μαμα...?

ευχαριστω εκ των προτερων.....
Reply
Old May 17, 2011 | 09:14 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

daikin exedy, ευρέως γνωστός ως exedy... (οι καλοί exedy κοστίζουν 1000+ ευρώ)
είναι η φθηνότερη λύση σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αλλάξει το συγκεκριμένο εξάρτημα..
Πολλοί το έχουν βάλει και δεν έχουν πρόβλημα.. συνήθως συνοδεύεται από fcc πλατό που είναι το ΟΕΜ (αν και διατηρώ κάποιες αμφιβολίες γι αυτό.. αν δηλαδή είναι ακριβώς ίδια τα υλικά...)

το ίδιο και ο fcc δίσκος, δε γνωρίζω αν είναι ίδιος με της honda από άποψη υλικών, παρά το γεγονός ότι έχουν τον ίδιο κωδικό..
Reply
Old May 17, 2011 | 10:21 PM
michael-s2000's Avatar
Registered User

Μάλιστα... μου τον δίνουν 409 ευρώ δίσκο πλατό ρουλεμάν σετάκι.. και 320 σκέτο δίσκο πλατό..απλά ήθελα να δω αν η συμπεριφορά του ειναι σαν το μαμα μαλακός και αν εχει και την ιδια αντοχή...δλδ εσυ τι θα πρότεινες αυτόν η εναν exedy δίδισκο αν δεν κανω λάθος 980 τελική τιμή....? ευχαριστώ uma_chikara για την άμεση απάντηση σου..
Reply
Old May 17, 2011 | 11:56 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μια χαρα δισκο-πλατο ειναι Μιχαλη. Πολλοι τον εχουμε βαλει διχως προβλημα. Τωρα βεβαια αν μου πεις λιωνω στην κοντρα και στα πατηματα απο σταση θα σου ελεγα να μην... αλλα θεωρω απο τον τροπο που γραφεις οτι εισαι καλο παιδακι σαν και εμας!
Reply
Old May 18, 2011 | 12:15 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Μιχάλη, ο δίδισκος είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτερος, αλλά ενδεχομένως να μη το χρειάζεσαι.. όπως σου έγραψε και ο eddiex από πάνω, αν δεν το λιώνεις στις κόντρες και στις πίστες, δε σε αφορά αυτό το προϊόν..
Ο daikin, δουλεύει μια χαρά, βέβαια έχει παρατηρηθεί μειωμένος χρόνος ζωής σε σχέση με το εργοστασιακό κιτ, αλλά συνήθως ό,τι πληρώνεις παίρνεις, οπότε για τα χρήματά του, είναι μια χαρά..

Κυρίως αν είσαι από Αθήνα, πριν καταλήξεις, θα σου πρότεινα να μιλήσεις και με τους χορηγούς μας, όπως το Β16a Workshop που στο παρελθόν έχει τοποθετήσει σε μέλη του φόρουμ, σετ δισκο-πλατό-ρουλεμάν σε εκπληκτική τιμή.. αυτό που δε γνωρίζω είναι ποιάς ακριβώς εταιρείας τοποθέτησε, αν και τα παιδιά που το έβαλαν, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής, ακόμη και μετά από αρκετά "ζόρικη' χρήση..
Δεν έχεις παρά να τον καλέσεις και να ρωτήσεις.

Στη θέση σου, αυτό θα έκανα.. τηλεφωνάκι στους χορηγούς μας και τους ενημερώνεις ότι είσαι μέλος του s2k.gr.. !!!

Καλή επιλογή σου εύχομαι!
Reply
Old May 18, 2011 | 11:34 PM
michael-s2000's Avatar
Registered User

ΑΑΑΑΑΑ..... ΑLL and ALL... καλο παιδακι είμαι..(έτσι λένε δλδ.) αλλά πίστα δε πάω.. (με το δικό μου, τωρα αμα θέλει κανείς να μου δώσει το δικό του κανένα πρόβλημα.. LOLxaxaxaxa)Πέρα απο τη πλάκα... στο δρόμο το κυνηγάω αρκετά μπορώ να πω... αλλα ποτέ απο σταση..Αλλα απο στροφή για πλαγιολίσθηση δεν αφηνω ποτε...και οπου βρω και λιγο γυαλί δρομο και τη 1η θα αφησω κατω και την 2α....ΑΥΤΑ... μη σας ζαλιζω και με τη τρελα μου τωρα...ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας ευχαριστώ παρα πολυ, πολυ χρησιμες οι συμβουλεσ σας.. και καπως ετσι θα γυνει... Αν βλέπει καποιος το post αυτο και εχει αλλα αλλαξει στο B14a workshop κατι παρομοιο ασ μου στηλει ενα PM....να μου πει τι εβαλε και πως του φαινετε...

ευχαριστω...
Reply
Old May 19, 2011 | 04:02 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Σε άλλο ποστ θα δείς ότι ήμουν ο πρώτος που πήγα και έβαλα δίσκο πλατό ρουλεμαν στον Σπύρο (b16) με το σέτ δικό του σε εκπληκτική τιμή (σετ+εργασια). Ηταν FCC με τους ίδιους ακριβώς κωδικούς της Honda(τους τσεκάραμε πολλές φορές και ειδικά ο ener μιας και η τιμή ήταν εκπληκτικά καλή για να είναι αληθιμή) και το μόνο που έχω να πώ είναι τα καλύτερα. Και στην πίστα μέσα και στον δρόμο συμπεριφέρεται άψογα και είναι πάρα πολύ μαλάκος. Από εκεί και πέρα αναφορικά με την διάρκεια ζωής εξαρτάται από το πώς οδηγεί ο καθένας μας.
Reply
Old May 20, 2011 | 08:14 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Μιας και μιλήσατε για Exedy/Daikin ,ψάχνοντας βρήκα αυτό :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EXEDY...40772918#about

του έστειλα εμαιλ να δώ αν στέλνει Ελλάδα και με τί κόστος.

Will keep you posted
Reply
Old May 22, 2011 | 10:54 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Πριν βάλω τον δίσκο στο B16 είχα φέρει αυτό το κιτ αλλά τελικά μετά από 10Κ χλμ μου έμεινέ μόνο το ελαφρωμένο βολάν. Μάλλον ο δίσκος δεν ήταν της ίδιας ποιότητας με τον μαμά.Και δεν είναι θέμα καψίματος γιατί άλλαξα πρώτη φορά δίσκο στις 85Κ χλμ μετά έβαλα αυτό το κιτ και στις 95Κ άλλαξα πάλι με τον μαμά στον Σπύρο. Έχει γίνει και παλαιότερα κουβέντα για το καταπόσο είναι οι ίδιοι δίσκοι από το ebay και οι μαμά και σε άλλους από ότι καταλαβαίνω βγήκαν μια χαρά και σε άλλους (όπως σε εμένα) βγήκαν χάλια. Μου είχε βγεί τότε 500€.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:01 PM.