Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Δισκο-πλατο-ρουλεμαν

Thread Tools

Old Oct 22, 2011 | 05:10 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Προφανώς εξαρτάται κ απ το τι ακριβώς ζητάς. Εγώ πάντως άλλαξα πρόσφατα στον Αγγελο, που πάμε πολλοί από δω, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και είναι και φίλος, και έβαλα μαμά με 400 ευρώ. Αν σ ενδιαφέρει είναι στον Πειραιά και το τηλέφωνο του είναι 210-4618313.

Σύγκριση με άλλα δε μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω εμπειρία εκτός απ το ότι εμένα το αμάξι μου όταν το πήρα είχε δίσκο toda με μαμά πλατό και τα παιξε σε χρόνο DT αλλά, απ ότι κατάλαβα, λόγω του ότι το μαμά πλατό (ειδικά αν δεν είναι καινούργιο) δεν αντέχει τον toda. Σίγουρα όμως άλλοι πολύ πιο ψαγμένοι θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.

Αυτά τα πολύ ολίγα από εμένα.
Reply
Old Oct 22, 2011 | 09:40 AM
posidoni's Avatar
Registered User

From: Kesariani

Σε ευχαριστω blondie .Επειδη το s μου ειναι stock λεω να βαλω κατι σε oem αν οχι μαμα.Απλως δεν θελω καποια ακριβη λυση.Εσυ εβαλες πλατο δισκο ρουλεμαν μαμα + εργασια με 400 ευρω?
Reply
Old Oct 22, 2011 | 10:54 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Οχι γιατί εγώ άλλαξα και σαζμάν οπότε πλήρωσα μια τιμή για όλα. 400 είχε το δισκόπλατο.
Reply
Old Oct 22, 2011 | 12:00 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by SBIT
λένε πηγαίνέ να καθήσεις στο χώρο των επισκεπτών γιατί δεν επιτρέπεται να είσαι στο συνεργείο!!!!!!!
Την τελευταια φορα που πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και μου ειπαν αυτο, βρηκα την ταπα του διαφορικου λασκαρισμενη κ τα λαδια να τρεχουν στο γκαραζ... Ηθελα να τους το περασω στη τζαμαρια και να τους βαλω να την σφιξουν με τα δοντια αλλα αρκεστηκα σε τηλεφωνημα και φυσικα δεν ξαναπατησα...κατα τα αλλα τον πειραξε που ημουν πανω απ το κεφαλι του κ δεν καθομουν στο χωρο υποδοχης-αναμονης, για να μ@λ@κιστει πιο ανετα...ονοματα μην λεμε... μακρια απο εξουσιοδοτημενα...καλυτερα σε συνεργεια που προτεινει το κλαμπ παιδια.
Reply
Old Oct 23, 2011 | 12:20 AM
posidoni's Avatar
Registered User

Καλημερα σε ολους.Χθες μιλησα με φιλο και μου ειπε οτι αντι να αλλαξω δισκο πλατο να παω για φτιαξιμο τον μαμα ,να μου καρφωσει κεβλαρ στο δισκο και να μου ενισχυση τα χτενια στο πλατο.Το χει κανει κανεις σας αυτο?Αξιζει τον κοπο?Ολα μαζι κανενα 400 ευρωπουλα μου ειπαν.
Reply
Old Oct 23, 2011 | 01:28 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Kάτι έχει πάρει το αυτί μου για κάποιον στην Χαλκίδα που το κάνει αυτό.

Προσωπική γνώμη δεν έχω αλλά για τα ίδια λεφτά εγώ νομίζω θα προτιμούσα να πάρω έναν καινούργιο.

Η ιδέα του ενισχυμένου, του κέβλαρ και γενικά όλων αυτών των εξωτικών -ακουστικά- υλικών (πουσαι, και γω έχω μερικά δόντια ολοκεραμεικά με ανθρακονήματα αλλά όταν μιλάμε δεν το καταλαβαίνεις ) ομολογώ ότι είναι ελκυστική αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό αραγες?

Reply
Old Oct 23, 2011 | 03:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο. Κι άλλωστε όπως και να το κάνεις άλλο το καινούργιο κι άλλο το φτιαγμένο έστω και ενισχυμένο.
Reply
Old Oct 23, 2011 | 09:40 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Αν το αμάξι είναι μαμά βάλε μαμά δίσκο πλατό και δεν θα το μετανιώσεις. Πολύ καλύτερη ποιότητα από οποιοδήποτε ΟΕΜ style όπως ο exedy που κυκλοφορεί στην αγορά
Reply
Old Oct 24, 2011 | 12:55 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Εγω ειχα βαλει φτιαχτο δισκο απο την Χαλκιδα. (Roder τον λενε)
Ειχα στειλει τον μαμα και μου αλλαξε το φερμουιτ με λιγο πιο ενησχυμενο αλλα οχι κεβλαρ,εβαλε καινουρια ελατηρια στο δισκο, μου αλλαξε τα χτενια στο πλατο με λιγο ποιο σκληρα και μου εφτιαξε-αλλαξε το ενα ρουλεμαν. Για αυτα του ειχα δωσει 120 ευρω για το δισκο-πλατο και αλλα 20 ευρω για το ρουλεμαν και του ειχα πει να αντεχει το πολυ 300 αλογα.
Μετα, υπαρχει και στον Πειραια ενας που μου εφτιαξε εναν εξαφτερο με ενησχυμενο φερμουιτ (του ειπα να αντεχει για 400 αλογα) και του εδωσα 200 ευρω. Δεν θυμαμαι αν εκανε κατι στο πλατο.
Τον πρωτο απο την Χαλκιδα τον ειχα βαλει οταν ημουν ατμοσφαιρα και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Η αισθηση στο πεταλι ηταν παρα πολυ καλη (φανταστικη θα ελεγα!), ουτε πολυ μαλακος ουτε πολυ σκληρος να κανεις τετρακεφαλους. Εκανα καμια 10.000 χλμ ατμοσφαιρικος και μετα το τουρμπισα. Τον φοραω ακομα και τωρα, εχω κανει περιπου 4.000 χλμ τουρμπατος στα 400 αλογα και δεν δειχνει να πατιναρει το αμαξι οταν παταω. Ισως γιατι τα λαστιχα μου ειναι λιγο χαλια και επειδη δεν παταει κατω το αμαξι και σπιναρει, δεν βρισκει και πολυ αντισταση ο δισκος για να πατιναρει. Αυτη τη βδομαδα θα αλλαξω λαστιχα και θα δω καλυτερα την αντιδραση του δισκου.
Τον εξαφτερο παντως τον εφτιαξα για οταν θα μου χαλασει αυτος που εχω τωρα πανω, να τον βαλω μαζι με ενα σασμανακι ΑΡ2 που πηρα και να μην χανω χρονο!
Παντως εμενα μου στοιχισε 300 ευρω ο "μαμα" φτιαχτος δισκος μαζι με τα εργατικα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση του μεχρι τωρα. Αν ειναι να δωσεις 400 ευρω ανταλλακτικα και 150 ευρω εργασια, δηλαδη 550 ευρω σε σχεση με τα 300 ευρω που εδωσα εγω, πιστευω οτι αξιζει φτιαχτος. Δινεις τα μισα λεφτα και αμα σου ξαναχαλασει μετα απο 40.000 χλμ (για μαμα αμαξι και χρηση μιλαμε) ξαναδινεις αλλα 300 ευρω και εχεις ξανα καινουριο δισκο και εισαι στα λεφτα σου! Ασε που μπορει αυτος στον Πειραια να παρει λιγοτερο απο 120 ευρω για το δισκο-πλατο, οποτε να σου ερθει και φτηνοτερα η ολη μετασκευη.
Reply
Old Oct 24, 2011 | 02:15 AM
posidoni's Avatar
Registered User

Τελικα μιλησα με τον Αγγελο που μου συστησε η blondie και αυριο θα παω το πρωι απο κει να αλλαξουμε δισκο πλατο μαμα.Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:36 AM.