Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Δυναμομετρήσεις S2000

Old Feb 9, 2011 | 03:31 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Originally Posted by kosdali,Feb 9 2011, 04:29 AM
το θεμα ειναι να γινει ενα αμαξι συνολικα καλυτερο για να το ευχαριστιεσαι και στον δρομο και στη πιστα
+1000
Reply
Old Feb 9, 2011 | 03:33 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by S2000_FUN,Feb 9 2011, 04:24 AM
Παιδιά μη τα μετράτε έτσι τα άλογα. Παίζει ρόλο ο τύπος του δυναμόμετρου και οι συνθήκες στις δυναμομετρήσεις. Και από ότι έχω καταλήξει του Γιώργου το δυναμόμετρο δεν είναι τόσο αυστηρό όσο άλλα. Ακόμα και της ίδιας μάρκας δυναμόμετρο πρέπει να έχουν ρυθμιστεί παρόμοια και οι παράμετροι του αλλιώς θα παρουσιάζουν διαφορές
εννοεται χρηστο ασε τον παππου με τα νουμερα

απλα ηθελα να δω αν ειχε ως μαμα dyno στο ιδιο δυναμομετρο τι κερδισε και που αλλα ατυχησαμε...
Reply
Old Feb 9, 2011 | 04:42 PM
package's Avatar
Registered User

Πλήμνες και οχι ρόδα. Για ρόδα βγάζουμε 10 άλογα ακόμα.

Εμένα ήταν μαμά 210 πλήμνες και στο maha που μετράει μοτέρ ήμουν 230.
Reply
Old Sep 2, 2011 | 01:35 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο..Την Πεμπτη πηγα το s στον Γιωργο(qzob)για δυναμομετρηση,πιο πολυ για να δουμε ενα θεματακι που ειχα στα χαμηλα,παρα για να δω τα αλογα του αυτοκινητου..!Το αμαξι τελικα με supersprint εξατμιση και injen εισαγωγη,εβγαλε 207,9 αλογα,και απ'οτι μου ειπε ο Γιωργος θα μπορουσαμε να δουμε αλλα 2 αλογα αν δεν ειχε βαλει τον 3ο λ στην εξατμιση για να διορθωνει..!Υπερβολικα καλα πιστευω τα αλογα..!Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Άγγελο..
Reply
Old Sep 2, 2011 | 09:30 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ωραίος Ακη. Να το χαίρεσαι το εργαλείο φιλαράκο.
Reply
Old Sep 2, 2011 | 11:00 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Άντε επιτέλους να ηρεμήσεις
Reply
Old Sep 8, 2011 | 06:00 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Δυναμομετρησα με το κιν μου και μου εβγαλε 289... Νομιζω πως ειναι καλα για μαμα!
Reply
Old Sep 8, 2011 | 08:29 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Ροδα,πλημνες,στροφαλο?
Reply
Old Sep 9, 2011 | 04:46 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

καλησπερα παιδια,
επειδη εσεις με τα τερατα σας δεν εχετε και πολυ αναγκη να πατε σε δυαναμομετρο και λογικο, αλλα εμεις με τα peugeot των 110-180 αλογων μετραμε αλογο αλογο τις βελτιώσεις , εχουμε μαθει και τις εκτων εσω λεπτομεριες για τα δυναμομετρα θεσνικη και αθηνα.

να εξηγησω και τι εννοω με αυτο που ειπα παραπανω, τα s2000 εχουν τοσο καλοφτιαγμενο και τελειο μοτερ (εχει επανηλημενος ωηφιστει το καλυτερο 2λιτρο ατμοσφαιρικο μοτερ που εχει υπαρξει) που δεν σηκώνει και πολλα σε θεμα βελτίωσης, και εσεις το ξερετε αυτο, εκτος αν πας σε κομπρεσορα η τουρμπο αλλα εκει παμε σε αλλα και δεν ειμαστε ποια ατμοσφαιρα.
Και οταν λεω δεν σηκωνει πολλα εννοω οτι θα βαλετε εισαγωγες εξαγωγες πεοργραμματα κτλ για να παρετε 10 αλογα? σχεση κοοστους αποδοσης ειναι πολυ χαλια και ποσοστιαια τα αλογα που παιρνεις (10 αλογα στα 240 ειναι 3% βελτιωση) ειναι τοσο λιγα που ισα ισα που τα νοιώθεις στον δρομο. γιαυτο και λογικο ειναι να μην καιγονται οι περισσοτεροι ιδιοκτητες σ2k να το βελτιωσουν ή και να τρεχουν σε δυναμομετρα.

στα κουβαδακια τα δικα μας μπορεις ενα 1600 ατμοσφαιρικο να το πας απο 110 αλογα στα 150...+ , δηλαδη μια αυξηση 35% στην μαμα δυναμη, αυτη την βελτιωση την καρανοιώθεις λες και πηρες αλλο αμαξι. οποτε αυτο μας κανει να τρεχουμε σε δυναμομετρα συχνα πυκνα.

Οποτε να πω οτι δυναμομετρησεις συγκρινονται μονο αν ειναι απο το ιδιο δυναμομετρο. Ακομα και ιδια μαρκα να ειναι αλλα σε αλλο συνεργειο μπορει να εχουν αποκληση τα αποτελεσματα. Επισης γενικοτερα τα MAHA ειναι τα ποιο απαισιοδοξα και βγαζουν τα χαμηλοτερα νουμερα και γιαυτο πολλα κλαμπ αυτοκινητων τα χρησημοποιουν για να μην εχουμε πολυ φουσκομενα νουμερα...

αυτα απο μενα για τα δυναμομετρα...
Reply
Old Sep 9, 2011 | 10:54 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by eddiex
Δυναμομετρησα με το κιν μου και μου εβγαλε 289... Νομιζω πως ειναι καλα για μαμα!

Ελα βρε...!!!Μοτερ να υποθεσω ε??Καλα ειναι....!Δεν θυμαμαι ποσα ειχες βγαλει εσυ στο ιδιο δυναμομετρο..Με ΗKS εξατμιση και αλλα καλουδια! Θα ηταν ενδιαφερον να μας το θυμισεις..Σχεδον 200 ειχες βγαλει αν δεν κανω λαθος?
Φερε μου μια μερα το κινητο σου να μετρησω και εγω το δικο μου s να χαρω λιγακι.!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:22 AM.