ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
πολυ διαφωτιστικο το ποστ σου, μπραβο!
Η αλληθεια ειναι οτι ειναι πολλες οι παραμετροι για την επιλογη ενος φιλτρου περαν του μαμα. αλλοι υποστηριζουν οτι παιρνει, αλλοι οχι, αλλα οπως και να εχει το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα γιατι καλυτερα ειναι να πας σε αλλη μετατροπη παρα σε τετοιες λυσεις!
Το αεμ-ιντζεν και το air duct ειναι και τα δυο μια χαρα λυσεις βρισκω, απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου... το bmc κανεις το εχει δοκιμασει?! παντως στο ταπερ που το ειχα εκανε και ωραιο θορυβο και ειχε παρει αρκετα μεσαιες...
Η αλληθεια ειναι οτι ειναι πολλες οι παραμετροι για την επιλογη ενος φιλτρου περαν του μαμα. αλλοι υποστηριζουν οτι παιρνει, αλλοι οχι, αλλα οπως και να εχει το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα γιατι καλυτερα ειναι να πας σε αλλη μετατροπη παρα σε τετοιες λυσεις!
Το αεμ-ιντζεν και το air duct ειναι και τα δυο μια χαρα λυσεις βρισκω, απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου... το bmc κανεις το εχει δοκιμασει?! παντως στο ταπερ που το ειχα εκανε και ωραιο θορυβο και ειχε παρει αρκετα μεσαιες...
μολις κοιταζα το site www.unit-8.co.uk που ειχα παρει παλια για το type r nijen εισαγωγη και στην πρωτη σελιδα ειδα κατι ενδιαφερον!!!! μια ομορφουλα ζαντουλα custom fit για s2000!!! στο site δεινει τις ΑΕΜ εισαγωγες που ειναι ουσιαστικα το ιδιο με την injen, ωραιο design και βγαινει και σε κοκκινο που νομιζω οτι ιδιως σε μαυρο ενγινε bay ταιριαζει καλυτερα!!!
CE28N και TE37 TIME ATTACK EDITION !!!!

Σε άσπρο:

Σε μαύρο:

Την έχω κοζάρει εδώ και 1 χρόνο περίπου και είναι η μόνη ζάντα που θα έβαζα στην θέση των Volk SF Challenge που έχω τώρα!!!
Όντως η ομορφότερη ζάντα για ΜΑΥΡΟ S2K και όχι μόνο!!!

Μάριε συγνώμη για το off topic!

Σε άσπρο:

Σε μαύρο:

Την έχω κοζάρει εδώ και 1 χρόνο περίπου και είναι η μόνη ζάντα που θα έβαζα στην θέση των Volk SF Challenge που έχω τώρα!!!
Όντως η ομορφότερη ζάντα για ΜΑΥΡΟ S2K και όχι μόνο!!!

Μάριε συγνώμη για το off topic!