ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Θεέ μου βόηθα να μην αμαρτήσω...
κανεις πλακα ετσι?δεν γινεται..πες οτι κανεις πλακα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Full πρώτο στάδιο και ζήτημα να πάρεις 8-10 άλογα. Ρε π#ύστη μου τι μ@λ@κίες λέει ο κόσμος για να πουλήσει.
Φετες ο S2johnyK....
Πάντως όσοι είχατε πάει και θυμάστε βέβαια αυτόν τον γραφικό τυπάκο με τα άσπρα μαλλιά από το περίπτερο της Remus στο ats07 (κοιτά ποιον διάλεξαν για εκπροσώπηση) που μάλωνε συνέχεια με τα δίπλα περίπτερα για τη μουσική θα καταλάβουν....
Αλήθεια προσπαθούσε να με πέσει για αυτό με τα 23hp και μάλιστα μου πλήρωνε και τη δυναμομέτρηση...
Όσοι έχετε όρεξη για να γελάσετε σας δίνω το τηλέφωνο του να τον ρωτήσετε και καλά για εξάτμιση στο S2000
Αλήθεια προσπαθούσε να με πέσει για αυτό με τα 23hp και μάλιστα μου πλήρωνε και τη δυναμομέτρηση...
Όσοι έχετε όρεξη για να γελάσετε σας δίνω το τηλέφωνο του να τον ρωτήσετε και καλά για εξάτμιση στο S2000
Originally Posted by package,Oct 24 2008, 06:23 PM
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Full πρώτο στάδιο και ζήτημα να πάρεις 8-10 άλογα. Ρε π#ύστη μου τι μ@λ@κίες λέει ο κόσμος για να πουλήσει.
Λοιπόν,για φίλτρο αν θες και έχεις την τρέλα να πληρώσεις το spoon το οποίο είναι το καλύτερο αλλά και το ακριβότερο.
H λύση best value for money είναι το KN.Το οποίο και προτείνω γιατί δεν είναι να πληρώνεις πολλά για πράγματα που αποδίδουν ελάχιστα.
Εγώ βέβαια,spoon φοράω αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....
H λύση best value for money είναι το KN.Το οποίο και προτείνω γιατί δεν είναι να πληρώνεις πολλά για πράγματα που αποδίδουν ελάχιστα.
Εγώ βέβαια,spoon φοράω αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....
παιδια παιζει να σπασει μοτερ απο την injen????να βαλω μαμα φιλτροκουτι με φιλτρο spoon kai air duct?καλος ο ηχος και το κατεβασμα vtec απο την injen αλλα αν ειναι να παρουμε το μοτερ στο χερι μακρια....ακουω γνωμες...με εβαλε σε υποψιες ο MANOS..ειναι λογικο που οταν εβαλα την injen το vtec ανοιγει στις 6000 και οχι στις 6500 που ανοιγε?