ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
kordelinos τελικα εισαι τρελα με κορδελα
, το σημειο vtec του S2000 ξεκιναει απο τις 6000 στροφες. Απλα τωρα ακουγεται πιο δυνατα ο ηχος του μοτερ με την Injen και το καταλαβαινεις πιο ευκολα.
Για τα υπολοιπα που βλεπω εδω και σε αλλα τοπικς, ας διαβαζουμε λιγο βρε παιδια και μετα να γραφουμε σωστα... και οχι "οτιναναι" (copyright by eddiex).
, το σημειο vtec του S2000 ξεκιναει απο τις 6000 στροφες. Απλα τωρα ακουγεται πιο δυνατα ο ηχος του μοτερ με την Injen και το καταλαβαινεις πιο ευκολα. Για τα υπολοιπα που βλεπω εδω και σε αλλα τοπικς, ας διαβαζουμε λιγο βρε παιδια και μετα να γραφουμε σωστα... και οχι "οτιναναι" (copyright by eddiex).
Originally Posted by kordelinos,Nov 7 2008, 03:59 PM
παιδια παιζει να σπασει μοτερ απο την injen????να βαλω μαμα φιλτροκουτι με φιλτρο spoon kai air duct?καλος ο ηχος και το κατεβασμα vtec απο την injen αλλα αν ειναι να παρουμε το μοτερ στο χερι μακρια....ακουω γνωμες...με εβαλε σε υποψιες ο MANOS..ειναι λογικο που οταν εβαλα την injen το vtec ανοιγει στις 6000 και οχι στις 6500 που ανοιγε? 

Ρε boy, μην τρελαθουμε εντελως! Διαβαστε, διαβαστε, διαβαστεεεεεεε!!!!!!!!
(Α ρε Τασο, μπαινεις μεσα και θα μου λειψουν τα ''σχολια'' σου!
)
local s οταν εβαλα την εισαγωγη αυτος που μου την εβαλε μου ειπε:παρτο να δεις που κατεβηκε το v-tec...δεν το εβγαλα απτο μυαλο μου..και αν εγω εχω το s 6 μηνες αυτος το ειχε 4 χρονια..ειναι γνωστος βελτιωτης στην χαλκιδα..με ενα κιτρινο s