ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by s2k_cy' date='Jan 12 2009, 11:19 AM
Ρε παιδία θα μας τρελλάνουν αυτοί? Για δέιτε την τιμή της j's εισαγωγής. Αμα είναι να πάρω 2-3ς και την μία να την κάνω σκούπα για τα χαλιά
http://cougar-raceparts.com/shop/product_i...products_id=135
Το αστείο είναι οτι το site το βρήκα εντελώς τυχαία και εντελώς τυχαία είναι στην πόλη μου Πάφο ΚΑΙΙΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ είναι στην ίδια οδο που είναι το γραφείο μου.
P.S. Η τιμή κάποιο λάθος πρέπει να έχει, η κάποιο παγίδα κρύβει. Απ΄οτι διάβασα κάνουν και δικές τους κατασκευές απο carbon. Λες να την φτιάχνουν μόνοι τους??? Θα παώ να ρωτήσω διότι είμαι πολύ περίεργος.
http://cougar-raceparts.com/shop/product_i...products_id=135
Το αστείο είναι οτι το site το βρήκα εντελώς τυχαία και εντελώς τυχαία είναι στην πόλη μου Πάφο ΚΑΙΙΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ είναι στην ίδια οδο που είναι το γραφείο μου.
P.S. Η τιμή κάποιο λάθος πρέπει να έχει, η κάποιο παγίδα κρύβει. Απ΄οτι διάβασα κάνουν και δικές τους κατασκευές απο carbon. Λες να την φτιάχνουν μόνοι τους??? Θα παώ να ρωτήσω διότι είμαι πολύ περίεργος.
Χουμορ, αυτό με τον μεθυσμένο γιο και πατέρα στο μπαρ το ξέρεις
Originally Posted by S2johnyK' date='Jan 12 2009, 01:44 AM
Μήπως εντελώς τυχαία είσαι και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού...

Τέλοσπάντων, οχι εντελώς τυχαία δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.
Originally Posted by s2k_cy' date='Jan 12 2009, 11:48 AM
Ηξερα οτι θα έπαιρνα τέτοια σχόλια ( π.χ. ιδιοκτήτης μαγαζιού) και σκεφτόμουνα να το κάνω ποστ.

Originally Posted by s2k_cy' date='Jan 12 2009, 12:12 PM
Αν σου πώ οτι τα στοκ 07'-08' που έχουν μείνει τα έχει βγάλει η αντιπροσωπεία 34.000 ευρω τωρα.

και οτι με 24000 ευρώ φέρνεις JDM F22C απο ιαπωνία του 06'-07

και οτι με 24000 ευρώ φέρνεις JDM F22C απο ιαπωνία του 06'-07
Ωραιες γυναίκες, φτηνα αμάξια, υψηλο ΑΕΠ