When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Δεν ξέρω αν είναι ή ίδια που πήρε ο mkonsavage, αλλά ο ήχος στο ρελαντί θυμίζει WRC και στο VTEC με F1
Μιλάμε για παρανοϊκό ήχο
Nαι αυτη ειναι που πηρε ο Μιχαλης, καλα μιλαμε για πολυ φασαρια η εξατμιση. Εγω ειχα και INVIDIA και λεω οτι η Τ1R ηταν Χ2 τουλαχιστον Εγω ειχα ανοιξει με τον Μανο και τον Tasea διπλα και μετα κραταγανε τα αυτια τους τα παιδια. Βεβαια για καθημερινη χρηση ....
σκεφτομαι να βγαλω τις toda k na παω σε μονη..καλυτερη ποια ειναι για μας η 60αρα η 70αρα(μιλαω παντα για js) κανει για διλιτρο μοτερ η 70αρα η ειναι μονο για 2.2?
Μπορει καποιος που εχει τοποθετησει το l's racing tsuchinoko φιλτροκουτι , να ποσταρει φωτο με την τρυπα που εκανε στο καπο του S του?
Ειναι ευκολο να το τοποθετησει κανεις μονος του και οχι σε συνεργειο?
Αν γινει κοψε-ραψε στο καπο, θα υπαρχουν συνεπειες απο την αλλαγη βαρους του?
Εννοω μηπως αρχισουν τριγμοι και θορυβοι σε υψηλες ταχυτητες.
P.S.
Τα 2 σωληνακια που πρεπει να αποσυνδεθουν και παραλληλα να ξανα συνδεθουν ειναι απο τις αναθυμιασεις και για τη ροη του αερα?
Το S φορα map sensor οποτε δεν υπαρχει flow meter και αισθητηρας στο φιλτροκουτι σωστα?
Ειναι ευκολη η τοποθετηση του, καθως και το ανοιγμα της τρυπας με ενα Dremel ή παρομοιο εργαλειο.
Θεμα αλλαγης βαρους δεν υπαρχει, καθως το κομματι αλουμινιου που θα αφαιρεθει ειναι τοσο ελαφρυ που ειναι αμελητεο.
Τριγμους, θορυβους και αεροδυναμικα ηχητικα εφε δεν θα εχεις.
Τα σωληνακια θα τα εντοπισεις αμεσως ποια ειναι και θα καταλαβεις αμεσως που πρεπει να τα συνδεσεις.
Flow meter και αισθητηρας δεν εχει εχει η J's Tsuchinoko εισαγωγη. Ολες τις πληροφοριες τις διαβασει ο map sensor.
Οριστε οι οδηγιες για να ξεκινησεις να κοβεις (ειναι οι ιδιες οι οδηγιες με διαστασεις οπως της Mugen) και επισης μερικες φωτογραφιες.