Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ

Old Nov 5, 2007 | 12:57 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by alexadros,Nov 5 2007, 01:53 PM
to filtro afto tis J"S dini katholou thorivo?
Gia thoribo den kserw pantws apo apodosi k poiotita einai TOP!!!
Old Nov 5, 2007 | 01:00 PM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Φιλε Αλεξανδρε γιατι σε βλεπω και εχεις παρι φορα!Αραξε,μην τρελενεσαι με τα πραγματα,απλα κατσε και ψαξτο πρωτα γιατι οπως πας θα καταφερεις να κανεις το αμαξι σου να πηγαινει χειροτερα και θα σε περνανε και τα slk,απο μια εισαγωγη και μια εξατμιση μη νομιζεις πως θα εχεις αλλο αμαξι,μπορει και να χασεις σε αποδοση!
Old Nov 5, 2007 | 01:03 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

ιλε Αλεξανδρε γιατι σε βλεπω και εχεις παρι φορα!Αραξε,μην τρελενεσαι με τα πραγματα,απλα κατσε και ψαξτο πρωτα γιατι οπως πας θα καταφερεις να κανεις το αμαξι σου να πηγαινει χειροτερα και θα σε περνανε και τα slk,απο μια εισαγωγη και μια εξατμιση μη νομιζεις πως θα εχεις αλλο αμαξι,μπορει και να χασεις σε αποδοση!

Τα είπες όλα και ΠΟΛΥ σωστά!!!!
Old Nov 5, 2007 | 01:05 PM
giorgoS2000's Avatar
Registered User

nomizo pos o alex theli na mathi ti einai to kalitero gia to amaksi tou...
ala exeis k dikio... me ena filtro den alazi olo to amaksi apla tou dineis pio fresko aera.
Old Nov 5, 2007 | 01:14 PM
Stradale's Avatar
Registered User

Λοιπόν alex,βάλε ένα ποιο ελεύθερο φίλτρο,βάλε και ένα air duct το πολύ πολύ και μην ασχολείσαι άλλο με την εισαγωγή.Οτιδήποτε άλλο είναι είτε ακριβό είτε αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.Εκτός αν πας στην tsuchinoko τιs js που εκτός ότι είναι πανάκριβη θέλει και πεταλουδα και χταπόδι και εξάτμιση για να δουλέψει σωστά.Οπότε πάμε αλλού.
Και με όλα αυτά +πρόγραμμα πας το πολύ 265 άλογα.Αλλά με τη κόστος...Σκέψου αν αξίζει,και ύστερα προχώρα με αυτόν τον στόχο γιατί οτιδήποτε άλλα πειράματα μπορεί να σε κάνουν και να πηγαίνεις και χειρότερα όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές....

Υ.Γ. Μάριε ωραία δεν τα λέω?
Old Nov 5, 2007 | 01:18 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by alexadros,Nov 6 2007, 12:20 AM
mipos poulai kanenas tin AEM tou?
Μη βιαζεσαι να βαλεις αμεσως βελτιωτικα πραγματα στο αυτοκινητο χωρις να κανεις καποια ερευνα.

Επισης, απλα προς ενημερωση αν ψαχνεις για εισαγωγη μπορεις να ανοιξεις σχετικο τοπικ στο κεντρικο forum και εγω θα το ανεβασω μετα στις Αγγελιες του forum. ΑΛΛΑ να ξερεις οτι δεν επιτρεπονται οι πωλησεις εκτος κι αν εισαι μελος.

Παντως ενα κολπο για να ακουσεις τον τρελο αγριο αυτον ηχο της εισαγωγης, ειναι να βγαλεις το καπακι της εισαγωγης. Χανεις 3-4 αλογακια αλλα ο ηχος ειναι αψογος!
Old Nov 5, 2007 | 01:21 PM
alexadros's Avatar
Registered User

pedia ilikrina efxaristo poli.
apla akouo ta perisotera S na ourliazou kai katalaveno ti einai?
Old Nov 6, 2007 | 01:07 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Για εξάτμιση έχω καταλήξει στη J's μονή....
Για εισαγωγή απ΄ότι λένε η καλύτερη είναι η J's.... αλλά πιστέυω αμελητέες οι διαφορές αν δεν βάλεις και τα υπόλοιπα..

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο πως όταν φοράς όλα τα πράγματα 1ου σταδίου, βλέπεις αρκετή διαφορά.
Πολλά λεφτά όμως σίγουρα.
Old Nov 6, 2007 | 01:53 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Βαζοντας μια εισαγωγη μονο η μια εξατμιση μονο δεν θα δειτε τιποτα διαφορες. Εγω ειμαι της αποψης η αφηνεις το S τελειως "ΜΑΜΑ" και δεν πειραζεις βιδα η προχωρας μεχρι το τελος ( 1ο σταδιο η forced induction καταστασεις ) αναλογα με τα χρηματα που θελεις να δαπανησεις. Εγω ως γνωστο διαλεξα τον δυσκολο και δαπανηρο δρομο του 1ου σταδιου ( για τα επιπλεον αλογα που κερδιζεις ) αφου εχω ως κυριο μελημα μου την αξιοπιστια. Οντως το κοστος ειναι μεγαλο σε σχεση με αυτα που κερδιζεις αλλα εχω το κεφαλι μου σχεδον ησυχο και δεν τρεχω καθε λιγο και λιγακι στα συνεργεια. Δεν ειμαι κοντρακιας, αλλα δεν λεω οχι στα τυχαια. Εχω ψωνιο με το S μου και θελω να ειναι ιδιαιτερο με οτι αυτο συνεπαγεται. Και να το πουλησω παλι S θα παρω ( το σκεφτομαι σοβαρα για ap2 μαλλον για 2005 μοντελο).
I LOVE THIS CAR........
S2000 RULES.........
Old Nov 6, 2007 | 03:43 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Originally Posted by RELIGION,Nov 6 2007, 02:53 AM
Εχω ψωνιο με το S μου και θελω να ειναι ιδιαιτερο με οτι αυτο συνεπαγεται. Και να το πουλησω παλι S θα παρω
Άξιος κάτοχος s2k!!!

All times are GMT -8. The time now is 08:33 AM.