ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Παιδιά μια καλή εισαγωγή αν δεν συνδυαστεί και με μια καλή εξάτμιση (Για να μην πω χταπόδι και πεταλούδα) στον δρόμο δεν πρόκειται να δείτε καμία σοβαρή διαφορά παρά μόνο ψηλά κι αυτό αν βάλετε air duct κι όχι σωλήνα τύπου ΑΕΜ. Εκει δεν ξέρω να σας πω αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε. Το παίζεις μάλλον...Σε κάθε περίπτωση όμως θα σας απέτρεπα απ' το να βάλετε έστω και μια φτηνή εισαγωγή εκτός κι αν μελλοντικά έχετε σκοπό να ολοκληρώσετε την μετατροπή βάζοντας και τα υπόλοιπα κομάτια που θα την ολοκλήρωναν. Αλλιώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πετάξετε τα λεφτά σας οπότε σ' αυτή την περίπτωση θα σας έλεγα κι εγώ να μείνετε όπως είστε. Πάντως όλες οι εισαγωγές και οι εξατμίσεις δεν είναι οι ίδιες.
Και παίρνω πρόσφατο παράδειγμα από τον Στέφανο που φοράει Tchusinoko εισαγωγή και μονή J's και το αυτοκίνητο κατά γενική ομολογία πάει εξαιρετικά καλά. Κι εγώ πάντα ήμουν της γνώμης ότι αν κάνεις κάτι κάντο σωστά (Το σωστά εδώ σημαίνει προσεκτική επιλογή προϊόντων) γιατί αλλιώς πέρα από το ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου θα στενοχωρηθείς κι από πάνω αφού δεν θα δεις (Το πιθανότερο δηλ..) αποτέλεσμα.
Και παίρνω πρόσφατο παράδειγμα από τον Στέφανο που φοράει Tchusinoko εισαγωγή και μονή J's και το αυτοκίνητο κατά γενική ομολογία πάει εξαιρετικά καλά. Κι εγώ πάντα ήμουν της γνώμης ότι αν κάνεις κάτι κάντο σωστά (Το σωστά εδώ σημαίνει προσεκτική επιλογή προϊόντων) γιατί αλλιώς πέρα από το ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου θα στενοχωρηθείς κι από πάνω αφού δεν θα δεις (Το πιθανότερο δηλ..) αποτέλεσμα.
kapote eixa milisei me ton DS kai ton rwtousa ti borousa na kanw gia na ksipnisei to gaidouraki mou..pragmatika den pigaine ponto...den kserw giati...sti sizitisi mas mou eipe to eksis to opoio tha prepei eddiex na to exeis sto nou sou peri eisagwgis..wraia periptwsi na baleis mia eisagwgi kai kuriws tin J's opws exw kai egw...to problima poio einai....oti oso aeras bainei allo toso kai me tin idia eukolia tha prepei na bgainei apo tin eksatmisi...bazontas loipon apla tin J'S sto S ok eida kapoia mikri diafora alla oxi i anamenomeni...to amaksi epairne polu aera alla ta mama ta kazanakia ton aera ton boukwnane..diladi oli i eisagwgi itan dwron adwron...opwte to next step einai i eksatmisi(xwris kataliti panta)...ekei pragmatika eida tin eisagwgi mou na douleuei..allo autokinito....kai me anoigmata me paidia apo to club pou mou ekana kolwna se patimata pigainame copia...opwte an einai na kanete kati opws leei kai o DS kante to swsta..eisagwgi kai eksagwgi to minimum paketo...alliws pane xamena ta lefta sas..