ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by dims2k,Apr 25 2007, 12:50 AM
file ds... to amaksi tou stefanou den foraei mono eisagwgi kai exatmisi alla kai kati allo pou tou dinei mia kolwnitsa!!!!!!!!!! exoume dei kai alla js me xtapodi kai konto kiolas kai den pane etsi.
Παιδια και ενα snorkel οπως του Μανου να βαλετε στην μαμα εισαγωγη μια χαρα θα ειστε. Το εισαγωγη του S, δεν ειναι κακη , ισα ισα. Απο εξατμιση μπορει να παρει το αμαξι αρκετα. Οσο για του Στεφανου , εγω λεω βαρος (ζαντες κλπ) και καλος συμπλεκτης και καλος οδηγος βεβαια.
Λοιπον, επειδη μου απαντησατε και τα θεωρω σωστα αυτα που ειπατε. Λεω να παω σε Air-Duct Spoon Style Carbon. Το οποιο ειναι αυτο παρακατω στην εικονα!

Το εχω βρει Αμερικη και πιστευω να ειναι καλη η τιμη για Carbon κιολας. Τεσπα, θελω να βαλω και ενα Radition Carbon Plate για μπροστα, το οποιο ειναι αυτο παρακατω...

Αυτα τα δυο στεκουν μαζι ??? Η ειναι βαζεις ενα απο τα δυο ? Δηλαδη αμα βαλω το spoon style intake θα περνει αερα απο την μασκα κατω στον προφυλακτηρα. Σωστα? Το Radition Carbon Plate θα κανει τιποτα και δευτερον θα χωρεσουνε και τα δυο μαζι???
Please βοηθηστε με καλοι μου ανθρωποι!
Ελεηστε και λιγο τον φτωχο και ανημπορο εργατη μιας που ερχεται το καλοκαιρι!

Το εχω βρει Αμερικη και πιστευω να ειναι καλη η τιμη για Carbon κιολας. Τεσπα, θελω να βαλω και ενα Radition Carbon Plate για μπροστα, το οποιο ειναι αυτο παρακατω...

Αυτα τα δυο στεκουν μαζι ??? Η ειναι βαζεις ενα απο τα δυο ? Δηλαδη αμα βαλω το spoon style intake θα περνει αερα απο την μασκα κατω στον προφυλακτηρα. Σωστα? Το Radition Carbon Plate θα κανει τιποτα και δευτερον θα χωρεσουνε και τα δυο μαζι???
Please βοηθηστε με καλοι μου ανθρωποι!
Ελεηστε και λιγο τον φτωχο και ανημπορο εργατη μιας που ερχεται το καλοκαιρι!
Ναι ο Στέφανος είναι καλός οδηγός για κόντρα.
Και είναι ο μόνος που έχω κάνει άνοιγμα και τις ταχύτητες κυριολεκτικά τις καρφώνει. Σε κάθε αλλάγή δίπλα του ακους κρακ, κρακ,κρακ.....
Κάτι άκουσα πάντως και για μπουκαλίτσα.... Scuba diving!!!
Και είναι ο μόνος που έχω κάνει άνοιγμα και τις ταχύτητες κυριολεκτικά τις καρφώνει. Σε κάθε αλλάγή δίπλα του ακους κρακ, κρακ,κρακ.....
Κάτι άκουσα πάντως και για μπουκαλίτσα.... Scuba diving!!!
Originally Posted by dims2k,Apr 25 2007, 11:55 AM
ninja me to plate den tha deis diafora ama sou aresei parto.
Και αυτο οπως ειπα βγαινει κατω στο προφυλακτηρα στις γριλιες ε?
Μονο για ομορφια ειναι το Plate τοτε? Μ@λ@κι@!
Originally Posted by RELIGION,Apr 25 2007, 02:07 AM
To carbon radiator cooling plate οδηγει ολο τον εισερχομενο αερα στο ψυγειο με αποτελεσμα την καλυτερη ψυξη του , δεν ειναι για ομορφια μονο.