ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για το feedback σου
Πραγματικά είναι κόσμημα και την εχω δει στο αυτοκίνητό σου
Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανησιακά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ σε σχέση με την spoon που να κόψω το καπό μου γιατί με χαλάει λίγο να το κάνω. Πιστεύεις ότι είναι πολύ καλύτερη από spoon?
Χρηστάρα δεν μπορώ να πω τιμή για ευνόητους λογους.....Κοίταξε στο πωλείται...
Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανησιακά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ σε σχέση με την spoon που να κόψω το καπό μου γιατί με χαλάει λίγο να το κάνω. Πιστεύεις ότι είναι πολύ καλύτερη από spoon?
Χρηστάρα δεν μπορώ να πω τιμή για ευνόητους λογους.....Κοίταξε στο πωλείται...
Δυστυχώς, το S2000 είναι τόσο καλά βελτιωμένο που τίποτα δεν είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο εργοστασιακό εξάρτημα, μια και η spoon δεν είναι εισαγωγή αλλά αεραγωγός για την εργοστασιακή εισαγωγή
Originally Posted by S2000_FUN,Apr 6 2008, 09:44 AM
Λοιπόν ενώ ήμουν έτοιμος να βάλω spoon εισαγωγή με spoon φίλτρο βρήκα σχετικά φτηνά και την Js Tsichinoko εισαγωγή. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?
12 aloga dinei i tsukinoko kai ego prin ti balo ayto elega alla meta tin Rspec poy egine i topotgetisi piga fotineli kai apo 219 to saki moy 231 alla akoma pio teleia douleui me to egefalo tis JS to n1.auta gia tous dyspistous...
Φίλε migatronic, ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά διαβάζω πολύ καιρό το forum και τά ξένα επίσης και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει εισαγωγή που να δίνει 12 άλογα στο S πόσο μάλλον στο δυναμόμετρο που δεν μπορεί να δουλέψει και στα μέγιστα. Κάποιο λάθος θα έγινε στη δυναμομέτρηση είτε πριν είτε μετά.
Originally Posted by migatronig,Apr 6 2008, 12:40 PM
12 aloga dinei i tsukinoko kai ego prin ti balo ayto elega alla meta tin Rspec poy egine i topotgetisi piga fotineli kai apo 219 to saki moy 231 alla akoma pio teleia douleui me to egefalo tis JS to n1.auta gia tous dyspistous...
Originally Posted by migatronig,Apr 6 2008, 12:40 PM
Και σου έβγαλε 231 τροχό ή στρόφαλο?
Έτσι όπως τα γράφεις,2 είναι τα ενδεχόμενα, ή είσαι τελείως άσχετος ή μπήκες να διαφημίσεις την j's.