ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
βανάκι ελέγχου καυσαερίων, είναι πολύ συχνά στη Θησέως στην Εκάλη
( συνέχεια της Κηφισίας ) .. λίγο πριν από ένα ξενοδοχείο, που φιλοξενει δίαφορα παρτάκια κατά καιρούς, το Gallery (νομίζω έτσι το λένε)
( συνέχεια της Κηφισίας ) .. λίγο πριν από ένα ξενοδοχείο, που φιλοξενει δίαφορα παρτάκια κατά καιρούς, το Gallery (νομίζω έτσι το λένε)
Originally Posted by yiannakos,May 12 2008, 06:33 AM
Πάντως επειδή θα φτιάξω εξάτμιση
το test pipe μου σε μια εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο 
το test pipe μου σε μια εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο 
Δεν θα είναι διαθέσιμο.
Ούτε αγγελία δεν πρόλαβα να το βάλω και έφυγε.
Βασικά δεν πρόλαβα να το βγάλω από το αμάξι
[QUOTE]tha ginw ligo off -topic alla thelw ta fwta sas..mias kai auto pou tha rwtisw gia kontres einai...xexeex loipon psaxnw na balw mia kali eksatmisi pou tha me boithisei stin roi twn kausaeriwn gia ton cobressora...eimai me mama kazanakia kai to noiwthw stoubwmeno...apla exw epanapauthei stin iremia pou mou prosferoun..exei kaneis ston nou kapoia eksatmisi pou tha mou dwsei??..alla den den tha mou parei ta autia??
Σε ένα ατμοσφαιρικό s2000 ξέρουμε τι δουλεύει και τι όχι .
Οι περισσότερες after market εξατμίσεις που υπάρχουν για το αμάξι μας είναι για Ν/Α
εσύ τώρα που είσαι f/I είναι άλλη φάση και πρέπει η εξάτμιση που θα βάλεις να μπορεί να υποστηρίξει τα άλογα σου.
Μέχρι τα 340 ρόδα πάντως νομίζω ότι η μεγάλη J
Οι περισσότερες after market εξατμίσεις που υπάρχουν για το αμάξι μας είναι για Ν/Α
εσύ τώρα που είσαι f/I είναι άλλη φάση και πρέπει η εξάτμιση που θα βάλεις να μπορεί να υποστηρίξει τα άλογα σου.
Μέχρι τα 340 ρόδα πάντως νομίζω ότι η μεγάλη J
Να κάνω μία ερώτηση: Το μαμά τελικό είναι γνωστό ότι είναι καλοσχεδιασμένο και αρκετά ελεύθερο. Σε σχέση με τις διπλές (το τονίζω) που κυκλοφορούν, θα δημιουργούσε σοβαρές απώλειες κατόπιν μίας ήπιας (όχι F/I) μετατροπής ή θα μπορούσε κανείς να το κρατήσει;