ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,May 16 2008, 10:36 AM
Να κάνω μία ερώτηση: Το μαμά τελικό είναι γνωστό ότι είναι καλοσχεδιασμένο και αρκετά ελεύθερο. Σε σχέση με τις διπλές (το τονίζω) που κυκλοφορούν, θα δημιουργούσε σοβαρές απώλειες κατόπιν μίας ήπιας (όχι F/I) μετατροπής ή θα μπορούσε κανείς να το κρατήσει;
Originally Posted by lalakis2000,May 16 2008, 07:36 AM
θα δημιουργούσε σοβαρές απώλειες κατόπιν μίας ήπιας (όχι F/I) μετατροπής ή θα μπορούσε κανείς να το κρατήσει;
Για να γίνει η αλλαγή τους επιτακτική, πρέπει να έχεις ξεφύγει σε ιπποδύναμη
Originally Posted by lalakis2000,May 15 2008, 11:36 PM
Να κάνω μία ερώτηση: Το μαμά τελικό είναι γνωστό ότι είναι καλοσχεδιασμένο και αρκετά ελεύθερο. Σε σχέση με τις διπλές (το τονίζω) που κυκλοφορούν, θα δημιουργούσε σοβαρές απώλειες κατόπιν μίας ήπιας (όχι F/I) μετατροπής ή θα μπορούσε κανείς να το κρατήσει;
Originally Posted by Taseas,May 16 2008, 09:22 AM
Paidia kai h HKS einai poly fimwmenh ap' oso 3erw kai isws kai pio poly apo mama...
Egw tha proteina ASM 70mm monh.
Egw tha proteina ASM 70mm monh.
Originally Posted by Taseas,May 16 2008, 09:50 AM
Mones-diples, den paizei rolo. Auto pou paizei rolo einai h diametros twn swlhnwsewn...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελικα καθε μερα διαβαζω και καινουργια πραγματα και ξεχναω αυτα που μαθαινω τοσα χρονια (32 χρονων ειμαι, γερασα ο ατιμος). 
Σε μια εξατμιση γενικοτερα παιζει ρολο το υλικο κατασκευης, η διατομη, το μηκος, ο σχεδιασμος και οι γωνιες κατασκευης. Ολα αυτα μαζι μπορουν να διαφοροποιησουν την αποδοση και τον ηχο μιας εξατμισης.
Τα παραπανω δεν ισχυουν στις περιπτωσεις οργανικης υλης οπου καλο παραδειγμα θα μπορουσε να ειναι το αποτελεσμα ηχου και αποδοσης μου, μετα το μεσημερι που θα φαω τα φασολακια που εφτιαξα πριν κανα δυο μερες.

Σε μια εξατμιση γενικοτερα παιζει ρολο το υλικο κατασκευης, η διατομη, το μηκος, ο σχεδιασμος και οι γωνιες κατασκευης. Ολα αυτα μαζι μπορουν να διαφοροποιησουν την αποδοση και τον ηχο μιας εξατμισης.
Τα παραπανω δεν ισχυουν στις περιπτωσεις οργανικης υλης οπου καλο παραδειγμα θα μπορουσε να ειναι το αποτελεσμα ηχου και αποδοσης μου, μετα το μεσημερι που θα φαω τα φασολακια που εφτιαξα πριν κανα δυο μερες.