ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by eddiex,Oct 3 2008, 11:04 AM
Εγω παλι γιατι νομιζω πως και τα 730 ειναι πολλα?
Ο συγκεκριμένος όχι μόνο είχε την καλύτερη τιμή στην εξάτμιση καθαυτό σαν προιόν αλλά και στα μεταφορικά που ενώ όλοι θέλανε 290 με 300 δολλάρια αυτός έδωσε 265! Πέρα από την υποτιμολόγηση που δεν το κάνουν και όλοι...
Kαμια σχεση η μονη J's , για μενα ειναι η καλυτερη εξατμιση απο πλευρας ηχου και μαλλον και αποδοσης για 1ου σταδιου S τουλαχιστον. Και σου Μανου και στου Στεφανου το αμαξι j's 60αρα με test pipe ειναι απιστευτος ο ηχος. Για μενα η invidia δεν αντεχεται για βολτα ηρεμη ή ταξιδι. Οι μονες φορες που τις ευχαριστιομουνα ηταν οταν εβγαινα να αλητεψω μονος μου, δηλαδη 1-2 φορες στις 10, ολες τις αλλες φορες ελεγα... τι εκανα... It gets old very quickly ειδικα αν το παιρνεις συχνα το αμαξι
και για να λεμε και οτι ισχυει, η invidia δεν κανει ωραιο ηχο απλα κανει φασαρια, η j's κανει ποιοτικο ηχο
και για να λεμε και οτι ισχυει, η invidia δεν κανει ωραιο ηχο απλα κανει φασαρια, η j's κανει ποιοτικο ηχο
Παιδιά συμφωνώ και εγώ για τη μονή J's. Μπήκα στο αυτοκίνητο του Μανολάκη και μου άρεσε πολύ ο ήχος. Σου φαίνεται όταν την ακούς από έξω ότι θα γίνεται πανικός στην καμπίνα αλλά καμία σχέση. Δεν συντονίζει πουθενά. Πολύ καλή...(Μετά τη δική μου βέβαια
)
)
Originally Posted by S2000Geo,Oct 3 2008, 09:18 AM
Πάρε τα μάτια μου να δεις πως σε βλέπω
Beauty is in the eye of the beholder αν προτιμάς
Και στην περίπτωση μας, πάρε τα αυτιά μου να δεις πως μου ακούγεται

Απόδειξη του παραπάνω είναι ότι ο Λευτέρης προτιμάει να ακούει Greddy , εσύ J