Η πρωτη δυναμομετρηση του S μου!
Εγώ λέω να οργανώσουμε καμια ομαδική δυναμομέτρηση,διότι απο ότι έχω δεί,υπάρχει αρκετός κόσμος εδώ που θα τον ενδιέφερε να δεί τι αποδίδει το αυτοκίνητό του...
Και το καλό είναι οτι θα γίνει σε ένα δυναμόμετρο,οπότε θα υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης...
Και το καλό είναι οτι θα γίνει σε ένα δυναμόμετρο,οπότε θα υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης...
[QUOTE=DimitrisN,Jan 15 2010, 07:43 AM] Εγώ λέω να οργανώσουμε καμια ομαδική δυναμομέτρηση,διότι απο ότι έχω δεί,υπάρχει αρκετός κόσμος εδώ που θα τον ενδιέφερε να δεί τι αποδίδει το αυτοκίνητό του...
Originally Posted by konstantinos2000,Jan 15 2010, 07:53 AM
Μου φαινεται στην Αθηνα ειναι καποιος που κανει καθε πεμπτη δυναμομετρησεις με 25 ευρω.Ετσι μου ειπε ενα φιλαρακι.Αν και ψηφιζω το δυναμομετρο της geartech που εχουμε και πολλα δεδομενα απο προγενεστερα S και ειναι και καινουριο(αν δε κανω λαθος).Δε κανω διαφημιση 1 φορα εχω παει.
Κατι σαν dynoday.Καλη ιδεα ακουγεται Δημητρη.
Κατι σαν dynoday.Καλη ιδεα ακουγεται Δημητρη.
Προσωπικά νομίζω οτι αν μαζευτούμε αρκετοί,ίσως έχουμε και κάποια έκπτωση επι της τιμής της δυναμομέτρησης.
Με το "dynoday" που πρότεινες,έχουμε και τίτλο,για καλύτερο promotion.
Originally Posted by Stradale,Jan 15 2010, 08:13 AM
Οκ,γ@μήθηκες,θα σε πάμε για δυναμομέτρηση!No stress!!