Η πρωτη δυναμομετρηση του S μου!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by uma_chikara,Jan 16 2010, 10:25 AM
Την καθαρίζω ως εξής..
Έχω ένα δοχειάκι που να χωράει το φίλτρο..
Αφού βάλω το φίλτρο, ρίχνω πάνω του λίγο σαπούνι τύπου Tide, έπειτα το γεμίζω με πολύ ζεστό νερό και τέλος το αφήνω εκεί για κανένα 5 λεπτο, μέχρι να διαλυθούν οι κόκκοι του σαπουνιού..
Το ξεπλενω λιγάκι μέσα στο σαπουνόνερο και μετά το καθαρίζω με καθαρό νερό..
Μετά με τη βοήθεια ενός πιεστικού αέρα, το στεγνώνω..
Και αυτό είναι... (για χοάνες τύπου injen έτσι γίνεται.. τώρα, για καμία spoon, δεν ξέρω τί γίνεται..)
Έχω ένα δοχειάκι που να χωράει το φίλτρο..
Αφού βάλω το φίλτρο, ρίχνω πάνω του λίγο σαπούνι τύπου Tide, έπειτα το γεμίζω με πολύ ζεστό νερό και τέλος το αφήνω εκεί για κανένα 5 λεπτο, μέχρι να διαλυθούν οι κόκκοι του σαπουνιού..
Το ξεπλενω λιγάκι μέσα στο σαπουνόνερο και μετά το καθαρίζω με καθαρό νερό..
Μετά με τη βοήθεια ενός πιεστικού αέρα, το στεγνώνω..
Και αυτό είναι... (για χοάνες τύπου injen έτσι γίνεται.. τώρα, για καμία spoon, δεν ξέρω τί γίνεται..)
Δες περισσοτερα στο παρακατω link και δες για το καθε προιον τις οδηγιες που αναφερει (εκει που λεει "Installation Instruction Sheet") ωστε να καθαρισεις σωστα το φιλτρο.
http://www.knfilters.com/clningacc.htm
Σωστός Μάριε...
Το κιτ της ΚΝ φαίνεται να είναι το καλύτερο..
Βλακείες μου έκαναν στη Jr που είχα μέσα στο φιλτροκούτι..
Αλλά επειδή σε όλα τα συνεργεία το έκαναν με πολύ φυσικό τρόπο, το θεωρούσα οκ...
Ευτυχώς στην Injen δεν έχει γίνει ακόμη ο πρώτος καθαρισμος....
Το κιτ της ΚΝ φαίνεται να είναι το καλύτερο..
Βλακείες μου έκαναν στη Jr που είχα μέσα στο φιλτροκούτι..
Αλλά επειδή σε όλα τα συνεργεία το έκαναν με πολύ φυσικό τρόπο, το θεωρούσα οκ...
Ευτυχώς στην Injen δεν έχει γίνει ακόμη ο πρώτος καθαρισμος....
Originally Posted by S2Kbaris,Jan 16 2010, 04:16 PM
το φιλτρο της spoon με πιο τροπο καθαριζετε?
Κορυφη για μαμα κατ'αρχιν
φαινεται οτι το αμαξι ειναι καλοσυντηρημενο.Για τις εισαγωγες μπορουμε να μιλησουμε στο αναλογο topic απλα μην αρχισουμε ν'απαξιωνουμε ολες τις ακριβες εισαγωγες και να λεμε παρε αυτη καλη και φτηνη.Αμα ειναι ετσι αφηνουμε και το μαμα φιλτροκουτι που ειναι κορυφη και τζαμπα.Ουτε οι ανθρωποι της Honda ειναι χαζοι.Αμα ητανε θα βαζανε και αυτοι μια σωληνα με μια χοανη,θα τους ερχοταν και τζαμπα και δεν θα καθοντουσαν να σχεδιαζουν εισαγωγες μεχρι να παρουν το επιθυμητο αποτελεσμα.Τελος παντων μεγαλη συζητηση,παντως μπραβο για τη δυναμομετρηση οντως τα 2004 και μετα μοντελα βγαζαν 7-8 αλογα παραπανω απο τα 2003.Χαρακτηριστικα ανθρωπος του power techniques ειχε αγορασει καινουργιο S 2004 και στη πρωτη του δυναμομετρηση εβγαλε 247 αλογα στροφαλο μαμα.