ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by package,Apr 29 2009, 03:42 PM
Πατάς συμπλέκτη(το αριστερό πετάλι αν δεν γνωρίζεις). Πιέζεις το λεβιέ ταχυτήτων(ο μοχλός στην κεντρική κονσόλα) προς τα κάτω και πίσω δεξιά. Τώρα έβαλες όπισθεν. Αφήνεις το φρένο(μεσαίο πετάλι) και πατάς γκάζι(δεξι πετάλι) και ταυτόχρονα αφήνεις συμπλέκτη. Αυτή είναι η όπισθεν.
Σαν αποτέλεσμα τώρα έχω ένα μακρύ πλαστικό που μου περισσεύει, και το αυτοκίνητο μου φαίνεται να μην θέλει να μείνει σταθερό σε επίπεδα με κλίση.
Καμιά άλλη ιδέα?
Ante re paidia! Eimai mixanikos telika!
Plaka kanw, alla hthela na sas pw ti molis epatha...
Piga na synantithw me ton Theodosh (eddiex) na parw thn koukoula...
Sto dromo pisw pros to spiti mou, O S'akis arxize na kanei malakies sta fanaria, kai stis 5000 strofes. San na thelei na kobei to kausimo, anavosbisimo (yparxei lexh?? lol) kai pige na stamatisei h mixanh kapoies fores. Kathe fora, ebala symplekth, strofara, kai htan ok gia duo lepta, meta ksana...den hmoun kala...
Otan eftasa spiti, epsaxna gia analoga themata sto forum, kai brika ola ta sxetika me to MAP sensor...
Kataliksa na dokimasw to MAP whack, me ECU reset. https://www.s2ki.com/forums/index.php?act=S...0#entry12038827
Simera to proi, piga sto garaz, ebgala to kalodio tou MAP, kai xtipisa to MAP sensor, treis/tessereis fores, me to xerouli enos megalo katsabidi.
Meta ksanaebala thn mpriza, ebala duo zip tie, na kratietai. Meta piga sto fuse box, kai ebgala ton diakopth tou ypologisth gia tria lepta. To ksanaebala, kai piga bolta...
Proton, den exw pia kanena problima sta fanaria, oute stis psiles strofes, alla episis, to idle einai arketa pio smooth, kai eimai sigouros pws exw kerdisei arketa extra alloga, idiaitera sto midrange (4 me 6 xiliades).
Odygei kalitera apo pote. Auta.
Plaka kanw, alla hthela na sas pw ti molis epatha...
Piga na synantithw me ton Theodosh (eddiex) na parw thn koukoula...
Sto dromo pisw pros to spiti mou, O S'akis arxize na kanei malakies sta fanaria, kai stis 5000 strofes. San na thelei na kobei to kausimo, anavosbisimo (yparxei lexh?? lol) kai pige na stamatisei h mixanh kapoies fores. Kathe fora, ebala symplekth, strofara, kai htan ok gia duo lepta, meta ksana...den hmoun kala...
Otan eftasa spiti, epsaxna gia analoga themata sto forum, kai brika ola ta sxetika me to MAP sensor...
Kataliksa na dokimasw to MAP whack, me ECU reset. https://www.s2ki.com/forums/index.php?act=S...0#entry12038827
Simera to proi, piga sto garaz, ebgala to kalodio tou MAP, kai xtipisa to MAP sensor, treis/tessereis fores, me to xerouli enos megalo katsabidi.
Meta ksanaebala thn mpriza, ebala duo zip tie, na kratietai. Meta piga sto fuse box, kai ebgala ton diakopth tou ypologisth gia tria lepta. To ksanaebala, kai piga bolta...
Proton, den exw pia kanena problima sta fanaria, oute stis psiles strofes, alla episis, to idle einai arketa pio smooth, kai eimai sigouros pws exw kerdisei arketa extra alloga, idiaitera sto midrange (4 me 6 xiliades).
Odygei kalitera apo pote. Auta.
Έλα ρε!! Ωραίο!
Εμένα πάλι, για κάποιο λόγο υπερφορτώνει και μου έχει σκάσει 2 μπαταρίες !
Στην πρώτη, λέω θα φταίει η μπαταρία..
Στη δεύτερη, ήμουν σίγουρος πως δεν έφταιγε εκείνη, τελικά..
Μάλλον για αυτόματο πάω..καθώς θυμήθηκα πως μου είχε κάψει και ένα λαμπάκι "stop" που δεν έδωσα ποτέ σημασία..
Είχε κανείς αντίστοιχα προβλήματα με τα ηλεκτρικά του, ή έκανα σεφτέ..???
Εμένα πάλι, για κάποιο λόγο υπερφορτώνει και μου έχει σκάσει 2 μπαταρίες !
Στην πρώτη, λέω θα φταίει η μπαταρία..
Στη δεύτερη, ήμουν σίγουρος πως δεν έφταιγε εκείνη, τελικά..
Μάλλον για αυτόματο πάω..καθώς θυμήθηκα πως μου είχε κάψει και ένα λαμπάκι "stop" που δεν έδωσα ποτέ σημασία..
Είχε κανείς αντίστοιχα προβλήματα με τα ηλεκτρικά του, ή έκανα σεφτέ..???
Originally Posted by uma_chikara,May 10 2009, 01:52 AM
Καμένο λαμπάκι και χωρίς αυτόματο? Και οδηγείς και βράδια?
Δηλαδή, που πας ρε φίλε έτσι. Λίγη προσοχή, οι άλλοι που έχουν και τα 2 λαμπάκια και έχουν και μια χαρά αυτοματο, τι σου φταίνε?
Θα ήθελα τη γνώμη σας για μπουζί.
Ύστερα από αρκετό search στο forum βρήκα σκόρπιες πληροφορίες.
Κάπου ενημερωνόμουν κάπου έχανα τη συνέχεια...
Τα DENSO τα αποκλείω οπότε αναφέρω 3 τύπους NGK που βρήκα:
- NGK Platinum με κωδικό PFR7G-11S
- NGK Iridium με κωδικό IFR7G-11KS
- NGK Iridium IX (κωδικό δεν βρήκα)
Στα specs λένε πως ταιριάζουν για όλους τους F20C κινητήρες.
Τα Platinum είναι τα μαμά που βάζει η Honda απ'όσο γνωρίζω και είναι με Heat Grade 7.
Τα επόμενα 2 μοντέλα Ιριδίου βγαίνουν με Heat Grade 7 & 8. To 9 νομίζω είναι για extreme περιπτώσεις.
Πήρα το 3ο να δοκιμάσω (NGK Iridium IX με Heat Grade 7) με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω συνεργείο.
Εσείς ποια προτείνετε; Ανάμεσα στο Heat Grade 7 & 8 υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά;
Τα Platinum είναι τα μαμά που βάζει η Honda απ'όσο γνωρίζω και είναι με Heat Grade 7.
Τα επόμενα 2 μοντέλα Ιριδίου βγαίνουν με Heat Grade 7 & 8. To 9 νομίζω είναι για extreme περιπτώσεις.
Πήρα το 3ο να δοκιμάσω (NGK Iridium IX με Heat Grade 7) με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω συνεργείο.
Εσείς ποια προτείνετε; Ανάμεσα στο Heat Grade 7 & 8 υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά;
Originally Posted by memoS,Jan 8 2010, 07:29 PM
Θα ήθελα τη γνώμη σας για μπουζί.
Αυτό που μου έστειλες έχει καποιες χρήσιμες γενικές πληροφορίες για μπουζί.
Σε ευχαριστώ, αν και θα ήθελα γνώμες-σχόλια από τους κατόχους.
Δεν θα έλεγα πως πειραματίζομαι.
Επέλεξα ένα μπουζί που είναι ίδιο με το μαμά απλά έχει ακίδα ιριδίου, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι σε όλα ένα κλικ πάνω από το Platinum.
Δεν είναι ότι περιμένω να πάει "καλύτερα" το αμάξι...
Σε ευχαριστώ, αν και θα ήθελα γνώμες-σχόλια από τους κατόχους.
Δεν θα έλεγα πως πειραματίζομαι.
Επέλεξα ένα μπουζί που είναι ίδιο με το μαμά απλά έχει ακίδα ιριδίου, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι σε όλα ένα κλικ πάνω από το Platinum.
Δεν είναι ότι περιμένω να πάει "καλύτερα" το αμάξι...