ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by Erevos,Nov 5 2008, 10:29 AM
Se peirazo vag,teleioses filarako ayrio tha exeis to ergaleio,ela porto na to skisoume! tha se afiso na me peraseis....
JDM RULES......
κοιταζω κι εγω το πιθανο ενδεχόμενο μιας και εχω και ενα μοτερ στην ακρη!
ο προεγουμενος ιδιοκτητης αλλαξε το μοτερ γιατι χυπησε κια εχω ενα μοτερ ετοιμο για τετοιου ειδους μετατροπες!!!
αν σε ενδιαφερει πραγματικα στειλε μου πμ και με την πρωτη ευκαιρεια θα σου στειλω απαντηση με το ενδεικτικο κοστος για μια τεοτιου ειδους μετατροπη οπως τα υπολογιζω εγώ...
ο προεγουμενος ιδιοκτητης αλλαξε το μοτερ γιατι χυπησε κια εχω ενα μοτερ ετοιμο για τετοιου ειδους μετατροπες!!!
αν σε ενδιαφερει πραγματικα στειλε μου πμ και με την πρωτη ευκαιρεια θα σου στειλω απαντηση με το ενδεικτικο κοστος για μια τεοτιου ειδους μετατροπη οπως τα υπολογιζω εγώ...
αλλαγη 2α σε 3η στον κοφτη μου γρατσουναει..τι λετε αυτο ηταν.. παω για αλλαγη συχρονιζε?στον σαρακ που ρωτησα μου ειπε στα 450 κατι
ευρωπουλα..λετε να φταιει που η τριτη μου επιασε 180χμ μεσα στην πιστα των σερρων?
ευρωπουλα..λετε να φταιει που η τριτη μου επιασε 180χμ μεσα στην πιστα των σερρων?
Ενδεικτικό κόστος μετατροπής είναι κοντά στα 3800Ε με καλές μπιέλες για παραμονή του κόφτη στα μαμά επίπεδα ή 3300Ε με μαμά F22C μπιέλες (περιλαμβάνεται εργασία, καινούρια μέταλλα Honda, φλάτζα, ελατήρια εμβόλων). Μετά θέλει τουλάχιστον έναν emanage. Εννοείται ότι τα περιφερειακά (χταπόδι, εξάτμιση, εισαγωγή) βοηθούν ακόμα περισσότερο απ'ότι ένα μαμά διλιτρο μοτέρ. '
Tomidis, η βλάβη αυτή είναι κλασσική στα περισσότερα Honda που οδηγούνται σκληρά. Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή από το καινούριο.
Tomidis, η βλάβη αυτή είναι κλασσική στα περισσότερα Honda που οδηγούνται σκληρά. Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή από το καινούριο.
Originally Posted by tomidis,Nov 11 2008, 12:25 AM
αλλαγη 2α σε 3η στον κοφτη μου γρατσουναει..τι λετε αυτο ηταν.. παω για αλλαγη συχρονιζε?στον σαρακ που ρωτησα μου ειπε στα 450 κατι