Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Thread Tools

Old May 29, 2009 | 12:51 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Χρήστο μου όσο κουλοί και να είναι οι 2 κολώνες δεν έρχονται τόσο απλά.

Για ξαναρώτα αν έχουν σίγουρα 4.56
Old May 29, 2009 | 12:53 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ!!! Να το μακρύνεται αν μπορειται στην παραπάνω δύναμη!
Old May 29, 2009 | 12:59 AM
package's Avatar
Registered User

Με μαμά αμάξια έχω πολύ μικρότερη διαφορά. Δεν γίνεται λοιπόν σε 2 κοντά να κάνω πάνω από κολώνα και σε όλα τα μαμά να κάνω κολώνα και κάτω.

Ο Πάνος μπορεί να επιβεβαιώσει το 4.56. Το άλλο παλικάρι δεν το ξέρω.
Old May 29, 2009 | 01:01 AM
foxy_s2k's Avatar
Registered User

From: Brit in Athens, Greece

Originally Posted by package,May 29 2009, 10:41 AM
Θα με τρελάνετε? Όταν κοντύνεις το S, λόγω έλλειψης απλώματος, απλά θα αλλάζεις ταχύτητες ενώ εγώ θα συνεχίζω. Το S λόγω μεγάλου εύρους του φάσματος λειτουργίας, εκμεταλλέυεται ακριβώς το άπλωμα του, όταν οι άλλοι σταματάνε. Όταν κοντύνεις, χάνεις το πλεονέκτημα να συνεχίσεις όταν ο άλλος κάνει αλλαγή ταχύτητας.

Στοίχημα σουβλάκια, όποιος θέλει.
Mporei na exeis dikio. Den eimai toso sigouros na sou pw oti eisai lathos. I'll take that bet though. Pinks? Xaxa, plaka kanw. Ena soublaki omws... stoixima balame. Tha sou pw otan to exw kanei (lol, mporei kai na einai xronia apo twra )
Old May 29, 2009 | 01:02 AM
foxy_s2k's Avatar
Registered User

From: Brit in Athens, Greece

Originally Posted by package,May 29 2009, 10:59 AM
Με μαμά αμάξια έχω πολύ μικρότερη διαφορά. Δεν γίνεται λοιπόν σε 2 κοντά να κάνω πάνω από κολώνα και σε όλα τα μαμά να κάνω κολώνα και κάτω.

Ο Πάνος μπορεί να επιβεβαιώσει το 4.56. Το άλλο παλικάρι δεν το ξέρω.
Alla kai safos paizei TERASTIO rolo poso kalos einai o allos me tis taxitites, idiaitera pou xreiazetai mia extra allagh.
Old May 29, 2009 | 01:06 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

OEM S2000 vs 4.57 S2000
Old May 29, 2009 | 01:24 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by gzob,May 28 2009, 11:46 AM
Έτσι ώστε όταν σπάσει να πρέπει να κάνεις 3000χλμ για να δείρεις αυτόν που το μόνταρε.

Ενημερωτικά πάντως και επειδή είπες κανείς, στην GearTech και μικρόμετρο έχουμε και το πλήρες κιτ με τις ροδέλες που δίνει η Honda για να ταιριάξεις αυτές που χρειάζεται (κάτι ανάλογο με τα χρώματα στα κουζινέτα). Θέλω να ελπίζω πως δεν είμαστε οι μόνοι...
Δυστυχώς Γιώργο είστε οι μόνοι,φαντάζομαι ότι έχετε και σπαστό βραχίονα για το μικρόμετρο.

Τέλος πάντων,εγώ το έβαλα πρίν από 2 χρόνια το 4.56 στον Λου. η τοποθέτηση ήταν η κλασική κομπογιαννίτικη των ελληνικών συνεργείων,χωρίς μικρόμετρο και με το ''μάτι''.

Το καπάκι στο καβούκι να φανταστείτε δεν κούμπωνε καλά και έκλεισε με την βοήθεια μιας βαριοπούλας με λαστιχένιο κάλυμμα...

Είχα βρεί μικρόμετρο,βραχίονα και ήμουνα στο παρα 5 να το βάλο μαζί με τον firefly αλλά τελευταία στιγμή είπα,ας πάω σε κάποιον που το έχει ξανακάνει...

Το διαφορικό ακούγονταν αρκετά από την αρχή και την προηγούμενη εβδομάδα μου έσπασε,χωρίς να μπω σε πίστα ή να έχω κάνει πολλές εκκινήσεις τα 2 αυτά χρόνια.

Εάν θα το έκανα πάλι, θα γινόταν σίγουρα με μικρόμετρο και πάλι η αξιοπιστία του θα ήταν υπό ερωτηματικό.

Όσον αφορά το αν πάει πιο γρήγορα ή όχι,θα σας πώ ότι είναι σχεδόν το ίδιο. Και από εκκίνηση και από ρεπρίζ. Μιλάμε για κόντρα σε δημόσιο δρόμο, με ελαστικά να μην είναι ίδιας κατάστασης και στα 2 οχήματα και με τους δρόμους που ξέρουμε.

Απλά οι σχέσεις τελειώνουν πιο νωρίς,2α μου έβγαζε 88 χλμ,3η 127χλμ κλπ.

Συμπέρασμα: αν θέλει κάποιος να βάλει κορωνοπήνιο για να το στήνει σε ευθείες δεν θα δει διαφορά. Αν κάποιος το βάλει και ψαχτεί και με ανάρτηση, θα δεί μεγάλη αλλαγή στον τρόπο/στύλ οδήγησης σε στροφές. Πάντα μια ταχύτητα πάνω, ιδιαίτερα σε στροφές σπασμένης δευτέρας,είσαι με τρίτη λίγο πρίv το vtec και γλυτώνεις την αλλαγή πάνω στη στροφή (κομματάκι επικύνδυνο με τέρμα γκάζι) και έχεις να γεμίσεις όλη την τρίτη ταχύτητα μέχρι τα 130 χλμ περίπου.

Καλές βόλτες και σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του club

Μάριε* ντροπή που δεν έχετε κανονίσει καμιά εκδρομή στις Σέρρες όλο αυτό τον καιρό, έχασα και την ευκαιρία να μετρήσω γύρους με το κορωνοπήνιο και την Monoflex πάνω. Την επόμενη Σέρρρες θα σας γράψω αν θέλει κανείς να έρθει, καθώς και χρόνο με την Tein. Τελευταία φορά που πήγα με μαμά ανάρτηση,διαφορικό και λάστιχα ψιλοτελειωμένα γύρναγα στο 1:38.

Cheers.
Old May 29, 2009 | 01:27 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

To video einai moufa:P

To ashmi koimatai h exase thn allagh se deytera...
Old May 29, 2009 | 01:29 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,May 29 2009, 11:06 AM
Το κοντό ποιο είναι?
Old May 29, 2009 | 01:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by taz5,May 29 2009, 12:24 PM
Δυστυχώς Γιώργο είστε οι μόνοι,φαντάζομαι ότι έχετε και σπαστό βραχίονα για το μικρόμετρο.

Τέλος πάντων,εγώ το έβαλα πρίν από 2 χρόνια το 4.56 στον Λου. η τοποθέτηση ήταν η κλασική κομπογιαννίτικη των ελληνικών συνεργείων,χωρίς μικρόμετρο και με το ''μάτι''.

Το καπάκι στο καβούκι να φανταστείτε δεν κούμπωνε καλά και έκλεισε με την βοήθεια μιας βαριοπούλας με λαστιχένιο κάλυμμα...
Βαριοπουλα και με το ματι?

Θαυμα ηταν που κρατησε δηλαδη δυο χρονια τελικα. Σου εσπασε ξαφνικα χωρις να σου εμφανισει περισσοτερο θορυβο μεχρι το... μπαμ?

All times are GMT -8. The time now is 09:50 PM.