Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Thread Tools

Old Apr 4, 2007 | 01:42 PM
gzob's Avatar

From: Athens

Originally Posted by D_S2000,Apr 3 2007, 11:29 PM
Γιώργο νομίζω ότι παρέλειψες να γράψεις ότι η αναγραφόμενη στο διάγραμμα ισχύς έχει μετρηθεί στους τροχούς...
Έγραψα στις πλήμνες των τροχών.

Να πω ότι το αμάξι ρυθμίστηκε σχετικά συντηρητικά λόγω μεγάλης συμπίεσης (μαμά 11:1). Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλα 5-10ps αλλά δε βλέπω το νόημα αφού όπως είναι, είναι bullet-proof.
Old Apr 5, 2007 | 01:22 AM
m.ded9's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000,Mar 24 2007, 09:36 AM
Από την φωτογράφηση του Power την ημέρα της παρουσίασης έχουν βγει καταπληκτικές φωτογραφίες και περιμένω την κυκλοφορία του περιοδικού στα περίπτερα για να μπορέσω να τους ζητήσω κι εγώ κάποιες πολύ καλές τις οποίες και θα δημοσιεύσω. Πριν γίνει η παρουσίαση δεν δίνουν τίποτα απολύτως προς τα έξω και καλά κάνουν. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμα.
Proedre oraio to ergaleio soy kai i parousiasi poly kali sto periodiko,an kai tha ithela na to sygrinane me kapoio dynato ergaleio opos kanoun kapoies fores etsi gia na katalaboun ti simainei atmosfaira merikoi-merikoi.Ante kai is anotera an yparxei sthn atmosfairiki veltiosi!!!
Old Apr 5, 2007 | 02:47 AM
papaduke's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000,Mar 24 2007, 09:36 AM
Από την φωτογράφηση του Power την ημέρα της παρουσίασης έχουν βγει καταπληκτικές φωτογραφίες και περιμένω την κυκλοφορία του περιοδικού στα περίπτερα για να μπορέσω να τους ζητήσω κι εγώ κάποιες πολύ καλές τις οποίες και θα δημοσιεύσω. Πριν γίνει η παρουσίαση δεν δίνουν τίποτα απολύτως προς τα έξω και καλά κάνουν. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμα.
Proedre sygxaritiria gia ton ergalo
Proteinw kapoia stigmi ena sygkritiko me S tourbato i kompresorato gia na doume tis diafores.
Ante kai kala tsagia
Old Apr 5, 2007 | 03:19 AM
m.ded9's Avatar
Registered User

Originally Posted by papaduke,Apr 5 2007, 02:47 AM
Proedre sygxaritiria gia ton ergalo
Proteinw kapoia stigmi ena sygkritiko me S tourbato i kompresorato gia na doume tis diafores.
Ante kai kala tsagia
Niko exeis pm
Old Apr 11, 2007 | 12:42 PM
gzob's Avatar

Ήθελα εδώ και μέρες να κάνώ ένα post σχετικό με ΑΕΜ και Κ-Pro αλλά δεν προλάβαινα. Λοιπόν σε γενικές γραμμές η κατάσταση έχει ως εξής:

ΑΕΜ-> πιο φτηνή λύση, με έξτρα δυνατότητες (anti-lag, πολλές εισόδους εξόδους, real time tuning,traction control, extra μπεκ). Αν συνδυαστεί με wideband της ίδιας εταιρίας, έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο

Κ-Pro-> τέλεια εργοστασιακή λειτουργία (ρελαντί, κρύα εκκίνηση κτλ), λειτουργεί με τον εργοστασιακό λάμδα οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις το μοτέρ θα έιναι λίγο πιο οικονομικό απ'οτι με ΑΕΜ (εκτός αν ο τελευαταίος συνδυαστεί με wideband), πιο φιλικό software που γλυτώνει πολύτιμο χρόνο πάνω στο δυναμόμετρο

Από πλευράς δύναμης, δεν περιμένω μετρήσιμη διαφορά όπως εξάλλου συμβαίνει με κάθε σύγχρονο εγκέφαλο
Old Apr 11, 2007 | 11:03 PM
taz5's Avatar
Registered User

Σε περίπτωση που κάποιος έχει βάλει εισαγωγή-χταπόδι τελικά, ποιά θα είναι η καλύτερη λύση ? ΑΕΜ, ΗΚS ή πιο απλά κανά vafc-neo κλπ.??
Πόσο καλύτερη απόδοση θα δεί κάποιος στο αμάξι? Αξίζει να δώσει κάποιος 5-6 χιλιάρικα για πρώτο στάδιο?
Από ότι έχω διαβάσει και δεί στην καλύτερη να κερδίσει κανείς καμιά 20ριά άλογα και κανα δυό κιλά ροπής, οπότε το θέμα είναι ποιός θέλει και μπορεί να πληρώσει 300
Old Apr 12, 2007 | 12:07 AM
VAG's Avatar
VAG
Registered User

Μα καλά βρε taz τι ψάχνεσε?? Δεν σε φτάνουν τα +25 hp που κέρδισες με το 4,56 διαφορικό? Μην μου πεις ότι τα τισσάθευσες κιόλας και πας για παραπάνω!!
Old Apr 12, 2007 | 12:13 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by VAG,Apr 12 2007, 12:07 AM
Μα καλά βρε taz τι ψάχνεσε?? Δεν σε φτάνουν τα +25 hp που κέρδισες με το 4,56 διαφορικό? Μην μου πεις ότι τα τισσάθευσες κιόλας και πας για παραπάνω!!
Ποτέ τα άλογα δεν είναι αρκετά....
Old Apr 12, 2007 | 12:47 AM
gzob's Avatar

[QUOTE=taz5,Apr 11 2007, 11:03 PM] Σε περίπτωση που κάποιος έχει βάλει εισαγωγή-χταπόδι τελικά, ποιά θα είναι η καλύτερη λύση ? ΑΕΜ, ΗΚS ή πιο απλά κανά vafc-neo κλπ.??
Πόσο καλύτερη απόδοση θα δεί κάποιος στο αμάξι? Αξίζει να δώσει κάποιος 5-6 χιλιάρικα για πρώτο στάδιο?
Από ότι έχω διαβάσει και δεί στην καλύτερη να κερδίσει κανείς καμιά 20ριά άλογα και κανα δυό κιλά ροπής, οπότε το θέμα είναι ποιός θέλει και μπορεί να πληρώσει 300
Old Apr 12, 2007 | 03:57 AM
Psilos's Avatar
Registered User

@ gzob
Για αυτό το e-manage της Greedy (Ultimate) έχουν γράψει πολύ καλά λόγια στο αμερικάνικο forum

http://www.evasivemotorsports.com/merchant...Code=GReddy-ECU

Έχεις δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο;

All times are GMT -8. The time now is 10:48 AM.