Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Thread Tools

Old Sep 23, 2008 | 02:15 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ε ενταξει αν σκεφτεις να το κοντινεις ξεχνας ταξιδια κ πας μεχρι Ωρωπο το πολυ
Old Sep 23, 2008 | 02:16 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Κατάλαβα,έδωσα 50 χιλιάρικα για να πηγαίνω με το ΚΤΕΛ.....
Old Sep 23, 2008 | 02:20 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Το γ@μησες τελειως τωρα...

Παντως με ενδιαφερει να μου πει ο Esprit αν κανει καποιο θορυβο στο διαφορικο κ αν το κοντερ χανει χλκ με την τοποθετηση του κορον.
Old Sep 23, 2008 | 10:21 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Νατα νατα νατα
Ο άνθρωπος κοντρακιας μπορεί να μην είναι
Old Sep 23, 2008 | 10:31 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Sep 23 2008, 10:20 PM
Το γ@μησες τελειως τωρα...

Παντως με ενδιαφερει να μου πει ο Esprit αν κανει καποιο θορυβο στο διαφορικο κ αν το κοντερ χανει χλκ με την τοποθετηση του κορον.
Φίλε μακάρι του esprit να μην κάνει , αλλά μπορεί να κάνει το δικό σου, αν βάλεις.

Η και το ανάποδο φυσικά..
Δεν έχω καταλάβει τι γίνετε αλλά είναι λίγο λαχείο η φάση , κατά την τοποθέτηση .
Μετακίνησα παρκάροντας πριν λίγες μέρες κάποιο που είχε αλλαγμένο , και έγδερνε σαν κάτι να μην ήτανε σωστό (ασχέτως αν ήτανε όλα οκ )

Όσον αφορά τα χιλιόμετρα γράφει όντως ότι νάνε , όμως αυτό είναι κάτι που διορθώνετε με μια συσκευή που μπορείς να πάρεις από Ricks accessories αν θυμάμαι καλά και λέγετε yellow box
Old Sep 23, 2008 | 10:37 PM
Pakos M's Avatar
Registered User

Red face

Σε ότι αφορά στα videakia προφανώς δύο S που ανοίγουν δευτέρες και το ένα έχει κοντό κιβώτιο θα κάνει διαφορά. Από στάση όμως οι διαφορές θα είναι αρκετά μικρότερες.

Πάντως στο -κόντυμα- της τελικής σχέσης εκεί που νιώθεις την μεγάλη διαφορά είναι στις μεγάλες σχέσεις 5η, 6η, είναι θέμα αναλογιών καθώς οι μεγάλες σχέσεις -κοντένουν- αρκετά χλμ.
Old Sep 23, 2008 | 11:01 PM
Esprit's Avatar
Registered User

From: Marousi

Originally Posted by ManosS2k,Sep 24 2008, 01:01 AM
Ωπα ωπα...γτ -7%?Ο χιλιομετριτης δεν επιρεαζεται με την τοποθετηση κορονοπινιου?
Και βέβαια επηρεάζεται ο χιλιομετρητής! Εχει υπολογιστεί ότι διανύει 7% λιγότερα χιλιόμετρα απ'ότι δείχνει. Αν ψάξεις και στο διεθνές φόρουμ του S2Ki έχει ένα άρθρο κάπου πολύ ενημερωτικό και απόλυτα τεκμηριωμένο!

Παρόλα αυτά για να μην κάνει κανείς υποθέσεις μπορείς αγοράζοντας από τα Αμερικανάκια μια μικρούλα κίτρινη συσκευούλα που κάνει όλα τα απαραίτητα corrections και στην τελική ταχύτητα αλλά και στα πραγματικά χιλιόμετρα...
Old Sep 23, 2008 | 11:17 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

esprit , Φοράς και άλλα πράγματα στο αμάξι ?
Old Sep 23, 2008 | 11:25 PM
Esprit's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Sep 24 2008, 01:20 AM
Μάνο, σχετικά με τα χιλιόμετρα απάντησα παραπάνω, όσο αφορά για το θόρυβο που λες, ναι είναι πιο θορυβώδες αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί πραγματικά ώστε να αναρωτιέσαι αν έκανες καλά που το έβαλες.... Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί! Η τοποθέτηση του απαιτεί μάστορα που να ξέρει καλά τη δουλειά, όντως είναι λίγο λαχείο αν πας στα τυφλά. Είχε γίνει παλιότερα και κουβέντα εδώ τότε με τον VAG που έιχε το αυτοκίνητο τότε και είναι φίλος μου...

Οσο αφορά τη συμπεριφορά στα ταξίδια παιδιά, εγώ μια χαρα το βλέπω το αυτοκίνητο! Γενικά κάνω πολλά ταξίδια κάθε χρόνο και δεν έχω αισθανθεί ούτε ότι κρεμάει, ούτε ότι κόβει κλπ. Από τότε δε που μου πήρανε το δίπλωμα έχω ηρεμήσει αρκετά ειδικά σε ταξίδια σε Εθνική όπου φοβάμαι πάρα πολύ μη με ξαναγράψουν!

Οποιος θέλει να το οδηγήσει το αυτοκίνητο μου, είναι στη διάθεση του σε κάποια από τις συναντήσεις ώστε να έχει πραγματική αίσθηση και στην πράξη για το κοντό!

Old Sep 23, 2008 | 11:36 PM
Esprit's Avatar
Registered User

[QUOTE=yiannakos,Sep 24 2008, 10:17 AM] esprit ,

All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.