ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by ManosS2k,Sep 23 2008, 10:20 PM
Το γ@μησες τελειως τωρα...
Παντως με ενδιαφερει να μου πει ο Esprit αν κανει καποιο θορυβο στο διαφορικο κ αν το κοντερ χανει χλκ με την τοποθετηση του κορον.
Παντως με ενδιαφερει να μου πει ο Esprit αν κανει καποιο θορυβο στο διαφορικο κ αν το κοντερ χανει χλκ με την τοποθετηση του κορον.
Η και το ανάποδο φυσικά..
Δεν έχω καταλάβει τι γίνετε αλλά είναι λίγο λαχείο η φάση , κατά την τοποθέτηση
.Μετακίνησα παρκάροντας πριν λίγες μέρες κάποιο που είχε αλλαγμένο , και έγδερνε σαν κάτι να μην ήτανε σωστό (ασχέτως αν ήτανε όλα οκ )
Όσον αφορά τα χιλιόμετρα γράφει όντως ότι νάνε , όμως αυτό είναι κάτι που διορθώνετε με μια συσκευή που μπορείς να πάρεις από Ricks accessories αν θυμάμαι καλά και λέγετε yellow box
Σε ότι αφορά στα videakia προφανώς δύο S που ανοίγουν δευτέρες και το ένα έχει κοντό κιβώτιο θα κάνει διαφορά. Από στάση όμως οι διαφορές θα είναι αρκετά μικρότερες.
Πάντως στο -κόντυμα- της τελικής σχέσης εκεί που νιώθεις την μεγάλη διαφορά είναι στις μεγάλες σχέσεις 5η, 6η, είναι θέμα αναλογιών καθώς οι μεγάλες σχέσεις -κοντένουν- αρκετά χλμ.
Πάντως στο -κόντυμα- της τελικής σχέσης εκεί που νιώθεις την μεγάλη διαφορά είναι στις μεγάλες σχέσεις 5η, 6η, είναι θέμα αναλογιών καθώς οι μεγάλες σχέσεις -κοντένουν- αρκετά χλμ.
Originally Posted by ManosS2k,Sep 24 2008, 01:01 AM
Ωπα ωπα...γτ -7%?Ο χιλιομετριτης δεν επιρεαζεται με την τοποθετηση κορονοπινιου?
Παρόλα αυτά για να μην κάνει κανείς υποθέσεις μπορείς αγοράζοντας από τα Αμερικανάκια μια μικρούλα κίτρινη συσκευούλα που κάνει όλα τα απαραίτητα corrections και στην τελική ταχύτητα αλλά και στα πραγματικά χιλιόμετρα...
Originally Posted by ManosS2k,Sep 24 2008, 01:20 AM
Οσο αφορά τη συμπεριφορά στα ταξίδια παιδιά, εγώ μια χαρα το βλέπω το αυτοκίνητο! Γενικά κάνω πολλά ταξίδια κάθε χρόνο και δεν έχω αισθανθεί ούτε ότι κρεμάει, ούτε ότι κόβει κλπ. Από τότε δε που μου πήρανε το δίπλωμα έχω ηρεμήσει αρκετά ειδικά σε ταξίδια σε Εθνική όπου φοβάμαι πάρα πολύ μη με ξαναγράψουν!
Οποιος θέλει να το οδηγήσει το αυτοκίνητο μου, είναι στη διάθεση του σε κάποια από τις συναντήσεις ώστε να έχει πραγματική αίσθηση και στην πράξη για το κοντό!