ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by nipponS2000,Nov 17 2007, 03:44 AM
Ναι παιδια καλος ειναι αλλα με 3 συνεχομενες εκκινησεις σε καλη ασφαλτο με 7+ τον παιρνεις στο χερι και πας για καινουργιο.Εχω αλλαξει 2 φορες μεσα σε 4 μηνες.Το πολυ δυο καλα ξεκινηματα και μετα θελει κρυωμα.Απο τιμες το σετ δισκο-πλατο-ρουλεμαν εχει περιπου 700 ευρω.Σκετος ο δισκος γυρω στα 130
exw akousei omws oti allazontas ton k forontas after sale oti mporei na min exei problima o diskos alla to diaforiko.Opote pame pali gia mama.P.s.Me ekinisi stis 6500
Βασικά μια απο τις βασικές ιδιότητες του συμπλέκτη ειναι να παρέχει προστασία στα μηχανικά μερη που ακολουθολυν, δηλαδή σε σαζμαν, διαφορικο. Όπως επίσης και του βολάν, που οφείλει να απορροφά τους κραδασμούς. Το ερώτημα ειναι πως ο τριφτερος Cusco που φοράω με το ελαφρύτερο βολάν, πόσο εύκολα θα κουρέψουν σαζμαν, ημιαξόνια ή διαφορικο.
Η καλύτερη λύση πάντως για ενα ενισχυμένο σετ συμπλέκτη ερχεται απο την Carbonetic. Εγω μαλλον θα βάλω τον εργοστασιακό μιας και σε πρώτη φαση δεν σκοπεύω να δυναμώσω. Δευτέρα θα ρωτήσω και Σαρακακη να μαθω std τιμή. Πάντως όπως με τα περισσοτερα ανταλλακτικά ετσι και με τον συμπλέκτη, είναι προτιμότερο (οικονομικά) να το αγοράζεις απο την εταιρία που το κατασκευαζει παρα απο την αντιπρωσοπεία
Η καλύτερη λύση πάντως για ενα ενισχυμένο σετ συμπλέκτη ερχεται απο την Carbonetic. Εγω μαλλον θα βάλω τον εργοστασιακό μιας και σε πρώτη φαση δεν σκοπεύω να δυναμώσω. Δευτέρα θα ρωτήσω και Σαρακακη να μαθω std τιμή. Πάντως όπως με τα περισσοτερα ανταλλακτικά ετσι και με τον συμπλέκτη, είναι προτιμότερο (οικονομικά) να το αγοράζεις απο την εταιρία που το κατασκευαζει παρα απο την αντιπρωσοπεία
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=valerios,Nov 18 2007, 02:35 PM]Energetic sorry gia tin kathisterisi sto reply... o map sensor pou einai stin mhxanh? mporw na ton eleksw monos mou i prepei na