ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
και ειπα να δοκιμασω τα Amsoil Mtf και 500 ακριβως χιλιομετρα μετα το κιβωτιο εγινε σαν να εβαλα στοκο μεσα αντι για λαδια σε βαθμο να νομιζω οτι χαλασε το κιβωτιο... μετα απο 10 γνωμες απο σχετικους και μη.... εβαλα ξανα τα μαμα τα λαδακια και εστρωσε μετα απο 20-30 χιλιομετρα χρησης ...
Originally Posted by leftis,Sep 24 2008, 02:42 AM
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου εχω προβλημα στην αλλαγη 2ας-->3ης οταν ειμαι ψηλα στο VTEC.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Στο παλιο S πολλες φορες ειχα χασει αλλαγες απο 1η σε 2α και εκανε ενα ωραιο θορυβο αστα να πανε πανω στην αλλαγη. Το αποτελεσμα μετα απο σχετικα αρκετες φορες ηταν μια μερα να αισθανομαι το λεβιε να μη μπορει να κουμπωσει την εκτη και οπισθεν. Μαλιστα θυμαμαι οταν ειχα παει το ιδιο βραδυ στο Balux, o παρκαδορος δε μπορουσε να ξεκουμπωσει την οπισθεν και τον βοηθησα εγω. Βεβαια, αυτο το μερικο κολλημα συνεχισε μεχρι το τελος της βραδιας οπου εκοβα βολτες μεχρι που τα κομματια μεταλλου εκατσαν στο κατω μερος του κιβωτιου και ολες οι αλλαγες πλεον εμπαιναν κανονικα. Στην επομενη αλλαγη εκανα ενα flashing στο κιβωτιο και καθαρισε απο τα μεταλλικα κομματια.
Σιδηροφαγος ε?
Σιδηροφαγος ε?
Originally Posted by jerryS2K,Sep 25 2008, 08:31 PM
Σασμάν + Torco RTF = βελούδο. ΤΕΛΟΣ.
,οχι το πηρε ο αδερφος μου κρυφα και το εσκισε,οχι σταματα ξεκινα μες την κινηση μεσημεριατικα τον Αυγουστο, ουτε τυχαια ανοιγματα με 2ρες με οποιον σου κολλαει κτλ Μπορει να ειναι ακριβο και να δουλευει σωστα υπο συνθηκες αλλα οχι σε ολες οπως δουλευει το Honda Mtf Γνωμη μου μετα απο λαχταρα με τα Amsoil στο κιβωτιο (χωρις κανενα προσθετο)
Originally Posted by valerios,Sep 26 2008, 05:54 AM
Καλο ειναι να μην πειραζουμε τα λαδια οταν το αμαξι εχει "πολιτικη" χρηση (service καθε 6+ μηνες και χρηση με >15.000χιλιομετρα το χρονο) και δεν ειναι πουσαρισμενο, το να βαλω ενα λαδι που η εταιρια το λεει Racing και δεν ξερω το χρονο ζωης του σε χιλιομετρα και για ποσο καιρο σε μηνες μπορει να εχει το λαδι την ικανοτητα για την οποια σχεδιαστικε, ειναι λιγο ριψοκινδυνο, γιατι οταν το φτιαξανε στην Torco το κανανε με γνωμονα racing εφαρμογες (οπως και το ονομα του) και ειχαν αλλα στο μυαλο τους... δεν νομιζω ενα αγωνιστικο να κανει πχ 400 χιλιομετρα χωρις σταση η να αλλαζει καθε 7000+ χιλιομετρα λαδια, με οτι συνεπαγεται αυτο... δλδ ενας αγωνας/αναβαση μπορει να κρατησει 20 γυρους/50 χιλιομετρα ? δλδ 45 λεπτα σκληρης χρησης και μετα τελος! , οχι κρυες εκκινησεις και αλλαγες μεσα στο Δεκεμβρη 6 το πρωι οπως γυρνας απο τα μπουζουκια
,οχι το πηρε ο αδερφος μου κρυφα και το εσκισε,οχι σταματα ξεκινα μες την κινηση μεσημεριατικα τον Αυγουστο, ουτε τυχαια ανοιγματα με 2ρες με οποιον σου κολλαει κτλ Μπορει να ειναι ακριβο και να δουλευει σωστα υπο συνθηκες αλλα οχι σε ολες οπως δουλευει το Honda Mtf
Γνωμη μου μετα απο λαχταρα με τα Amsoil στο κιβωτιο (χωρις κανενα προσθετο)
,οχι το πηρε ο αδερφος μου κρυφα και το εσκισε,οχι σταματα ξεκινα μες την κινηση μεσημεριατικα τον Αυγουστο, ουτε τυχαια ανοιγματα με 2ρες με οποιον σου κολλαει κτλ Μπορει να ειναι ακριβο και να δουλευει σωστα υπο συνθηκες αλλα οχι σε ολες οπως δουλευει το Honda Mtf Γνωμη μου μετα απο λαχταρα με τα Amsoil στο κιβωτιο (χωρις κανενα προσθετο)