Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Thread Tools

Old Sep 25, 2008 | 01:23 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ρε μην παίζετε με τα λάδια!!
Old Sep 25, 2008 | 01:37 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μονο με τις πατατες...
Old Sep 25, 2008 | 03:07 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by Stradale,Sep 25 2008, 01:23 PM
Ρε μην παίζετε με τα λάδια!!

afou doulevei giati na to peirakseis?
Old Sep 25, 2008 | 08:31 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Σασμάν + Torco RTF = βελούδο. ΤΕΛΟΣ.
Old Sep 25, 2008 | 09:50 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

και ειπα να δοκιμασω τα Amsoil Mtf και 500 ακριβως χιλιομετρα μετα το κιβωτιο εγινε σαν να εβαλα στοκο μεσα αντι για λαδια σε βαθμο να νομιζω οτι χαλασε το κιβωτιο... μετα απο 10 γνωμες απο σχετικους και μη.... εβαλα ξανα τα μαμα τα λαδακια και εστρωσε μετα απο 20-30 χιλιομετρα χρησης ...
Μήπως έβαλες και αντιτριβικό μέσα ή κανένα πρόσθετο? Πολλοί από εδώ μέσα βάζουν Amsoil στο κιβώτιο συμπεριλαμβανομένου και εμένα χωρίς να έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Ισα ίσα βελούδο είναι
Old Sep 25, 2008 | 09:51 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μαμα FTW για μαμα μοτερ και μαμα μεταδοση.

Ειπε κανεις μαμα?
Old Sep 25, 2008 | 10:11 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Sep 24 2008, 02:42 AM
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου εχω προβλημα στην αλλαγη 2ας-->3ης οταν ειμαι ψηλα στο VTEC.
Λευτερη, εμενα μου το κανει οταν αλλαζω στα κοκκινα απο 1η σε 2α... Ο Λου μου ειπε οτι αν εστω και 1φορα το κιβωτιο ΄΄κλωτσισει΄΄ την ταχυτητα, το γραναζει ΄΄μασαει΄΄ και πως οτι λαδι η΄ αντιτριβικο και να βαλεις, δεν διορθωνεται η κατασταση. Ισως με το αντιτριβικο να γλυκανει για λιγο, αλλα με το 1ο γρατζουνισμα επανερχεται στα ΄΄παλια΄΄....
Old Sep 25, 2008 | 10:21 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Στο παλιο S πολλες φορες ειχα χασει αλλαγες απο 1η σε 2α και εκανε ενα ωραιο θορυβο αστα να πανε πανω στην αλλαγη. Το αποτελεσμα μετα απο σχετικα αρκετες φορες ηταν μια μερα να αισθανομαι το λεβιε να μη μπορει να κουμπωσει την εκτη και οπισθεν. Μαλιστα θυμαμαι οταν ειχα παει το ιδιο βραδυ στο Balux, o παρκαδορος δε μπορουσε να ξεκουμπωσει την οπισθεν και τον βοηθησα εγω. Βεβαια, αυτο το μερικο κολλημα συνεχισε μεχρι το τελος της βραδιας οπου εκοβα βολτες μεχρι που τα κομματια μεταλλου εκατσαν στο κατω μερος του κιβωτιου και ολες οι αλλαγες πλεον εμπαιναν κανονικα. Στην επομενη αλλαγη εκανα ενα flashing στο κιβωτιο και καθαρισε απο τα μεταλλικα κομματια.

Σιδηροφαγος ε?
Old Sep 26, 2008 | 05:54 AM
valerios's Avatar
Registered User

Exclamation

Originally Posted by jerryS2K,Sep 25 2008, 08:31 PM
Σασμάν + Torco RTF = βελούδο. ΤΕΛΟΣ.
Καλο ειναι να μην πειραζουμε τα λαδια οταν το αμαξι εχει "πολιτικη" χρηση (service καθε 6+ μηνες και χρηση με >15.000χιλιομετρα το χρονο) και δεν ειναι πουσαρισμενο, το να βαλω ενα λαδι που η εταιρια το λεει Racing και δεν ξερω το χρονο ζωης του σε χιλιομετρα και για ποσο καιρο σε μηνες μπορει να εχει το λαδι την ικανοτητα για την οποια σχεδιαστικε, ειναι λιγο ριψοκινδυνο, γιατι οταν το φτιαξανε στην Torco το κανανε με γνωμονα racing εφαρμογες (οπως και το ονομα του) και ειχαν αλλα στο μυαλο τους... δεν νομιζω ενα αγωνιστικο να κανει πχ 400 χιλιομετρα χωρις σταση η να αλλαζει καθε 7000+ χιλιομετρα λαδια, με οτι συνεπαγεται αυτο... δλδ ενας αγωνας/αναβαση μπορει να κρατησει 20 γυρους/50 χιλιομετρα ? δλδ 45 λεπτα σκληρης χρησης και μετα τελος! , οχι κρυες εκκινησεις και αλλαγες μεσα στο Δεκεμβρη 6 το πρωι οπως γυρνας απο τα μπουζουκια ,οχι το πηρε ο αδερφος μου κρυφα και το εσκισε,οχι σταματα ξεκινα μες την κινηση μεσημεριατικα τον Αυγουστο, ουτε τυχαια ανοιγματα με 2ρες με οποιον σου κολλαει κτλ Μπορει να ειναι ακριβο και να δουλευει σωστα υπο συνθηκες αλλα οχι σε ολες οπως δουλευει το Honda Mtf
Γνωμη μου μετα απο λαχταρα με τα Amsoil στο κιβωτιο (χωρις κανενα προσθετο)
Old Sep 26, 2008 | 06:39 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by valerios,Sep 26 2008, 05:54 AM
Καλο ειναι να μην πειραζουμε τα λαδια οταν το αμαξι εχει "πολιτικη" χρηση (service καθε 6+ μηνες και χρηση με >15.000χιλιομετρα το χρονο) και δεν ειναι πουσαρισμενο, το να βαλω ενα λαδι που η εταιρια το λεει Racing και δεν ξερω το χρονο ζωης του σε χιλιομετρα και για ποσο καιρο σε μηνες μπορει να εχει το λαδι την ικανοτητα για την οποια σχεδιαστικε, ειναι λιγο ριψοκινδυνο, γιατι οταν το φτιαξανε στην Torco το κανανε με γνωμονα racing εφαρμογες (οπως και το ονομα του) και ειχαν αλλα στο μυαλο τους... δεν νομιζω ενα αγωνιστικο να κανει πχ 400 χιλιομετρα χωρις σταση η να αλλαζει καθε 7000+ χιλιομετρα λαδια, με οτι συνεπαγεται αυτο... δλδ ενας αγωνας/αναβαση μπορει να κρατησει 20 γυρους/50 χιλιομετρα ? δλδ 45 λεπτα σκληρης χρησης και μετα τελος! , οχι κρυες εκκινησεις και αλλαγες μεσα στο Δεκεμβρη 6 το πρωι οπως γυρνας απο τα μπουζουκια ,οχι το πηρε ο αδερφος μου κρυφα και το εσκισε,οχι σταματα ξεκινα μες την κινηση μεσημεριατικα τον Αυγουστο, ουτε τυχαια ανοιγματα με 2ρες με οποιον σου κολλαει κτλ Μπορει να ειναι ακριβο και να δουλευει σωστα υπο συνθηκες αλλα οχι σε ολες οπως δουλευει το Honda Mtf
Γνωμη μου μετα απο λαχταρα με τα Amsoil στο κιβωτιο (χωρις κανενα προσθετο)
Σωστότατος φίλε.

All times are GMT -8. The time now is 09:50 PM.