Μπαταρία
Originally Posted by package,Oct 13 2009, 01:59 PM
Καλώς το μεθύστακα.

Ειναι μικρη στο μεγεθος.
Κατ'αρχην βγαζει μια η spoon.Μπες στο official site της και δες την.Τωρα αν θες κατι πιο επιστημονικο δες αυτη τη σελιδα:http://www.voltphreaks.com,τα προιοντα της γ@μ@νε αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτικες(τουλαχιστον για μενα).Οσο για βαρος,πουπουλο,αυτη ουτε σε ποδηλατο δεν την καταλαβαινεις.Μιλαμε για 1,5 κιλο μπαταρια!!
------------------CCA------Bαρος(lbs-κιλά) ---AmpHour-----Reserve Capacity-
Odyssey PC545:--185-----(11.7 lbs)-(5,3kg)--------12Hours-----------19min's------
Odyssey PC680:--280-----(14.9 lbs)-(6,7kg)--------17Hours-----------25min's------
Braille B2015C:----425--------(15 lbs)-(6,8kg)--------21Hours---------------?----------
Braille B14115C:--360-----(11.5 lbs)-(5,2kg)--------15Hours---------------?----------
Braille B3121C:----550--------(21 lbs)-(9,5kg)--------31Hours---------------?----------
Braille B106C:-----210 --------(6 lbs)-(2,7kg)--------10Hours-----------20min
Originally Posted by uma_chikara,Oct 13 2009, 04:44 PM
Ο λαλάκης δουλεύει σε γνωστή βιομηχανία παραγωγής μπαταριών..
μπαταρίες να φαν κι οι κότες! μέχρι και για υποβρύχια φτιάχνουν..
δεν του στέλνεις ένα πατρόν από χαρτόνι να σου φτιάξει μια?
μπαταρίες να φαν κι οι κότες! μέχρι και για υποβρύχια φτιάχνουν..
δεν του στέλνεις ένα πατρόν από χαρτόνι να σου φτιάξει μια?
Τι έγραψε το άτομο
Άκου πατρόν από χαρτόνι....
Πακέτο, όπως λέει και ο Γκρεμάκις, κόψε τις πιτσομακαρονάδες και άσε τις έρμες τις μπαταριούλες.
Κώστα, ο Θανάσης έδωσε την πιο σωστή απάντηση
Πάντα να ξέρεις ότι οι πιο μικρές μπαταρίες κρατάνε λιγότερο και είναι πιο ευαίσθητες σε κρύο
Διαλέγεις και παίρνεις. Και εγώ την S4 έχω και μόνο αν χρειαστεί relocation η μπαταρία για κάποιο Turbo kit Θα καταφύγω σε αυτή τη λύση. Ειδάλως δεν νομίζω ότι αξίζει να ζεις στο αχγος αν θα φύγεις καμιά βδομάδα μέσα στο χειμώνα και δεν θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητο. Εκτός αν έχεις δικό σου γκαράζ και χρησιμοποιήσεις optimizer μπαταρίας
Διαλέγεις και παίρνεις. Και εγώ την S4 έχω και μόνο αν χρειαστεί relocation η μπαταρία για κάποιο Turbo kit Θα καταφύγω σε αυτή τη λύση. Ειδάλως δεν νομίζω ότι αξίζει να ζεις στο αχγος αν θα φύγεις καμιά βδομάδα μέσα στο χειμώνα και δεν θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητο. Εκτός αν έχεις δικό σου γκαράζ και χρησιμοποιήσεις optimizer μπαταρίας