Μπαταρία
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 14 2009, 09:29 AM
Κώστα, ο Θανάσης έδωσε την πιο σωστή απάντηση
Πάντα να ξέρεις ότι οι πιο μικρές μπαταρίες κρατάνε λιγότερο και είναι πιο ευαίσθητες σε κρύο
Διαλέγεις και παίρνεις. Και εγώ την S4 έχω και μόνο αν χρειαστεί relocation η μπαταρία για κάποιο Turbo kit Θα καταφύγω σε αυτή τη λύση. Ειδάλως δεν νομίζω ότι αξίζει να ζεις στο αχγος αν θα φύγεις καμιά βδομάδα μέσα στο χειμώνα και δεν θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητο. Εκτός αν έχεις δικό σου γκαράζ και χρησιμοποιήσεις optimizer μπαταρίας
Διαλέγεις και παίρνεις. Και εγώ την S4 έχω και μόνο αν χρειαστεί relocation η μπαταρία για κάποιο Turbo kit Θα καταφύγω σε αυτή τη λύση. Ειδάλως δεν νομίζω ότι αξίζει να ζεις στο αχγος αν θα φύγεις καμιά βδομάδα μέσα στο χειμώνα και δεν θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητο. Εκτός αν έχεις δικό σου γκαράζ και χρησιμοποιήσεις optimizer μπαταρίας
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποιος θελει παντως μπαταριες Varta σε καλη τιμη για το S2000 εχω φιλο που ειχε S2000 και μπορει να κανει καλη τιμη. Ειναι Γλυφαδα διπλα στο φουρνο Βενετη που ειναι απεναντι απο τον Αγ. Κωνσταντινο. Εχουμε καλη συνεργασια μαζι του και ως εταιρια. Αρκει να μου το πειτε για να σας κανει καλη τιμη. Εχει ερθει και σε εκδρομες παλιοτερα οποτε μπορει να τον θυμοσαστε. Χρηστο το λενε το παλικαρι.
Πακέτο τελικά η BOSCH που έχω βάλει είναι η S4 O23 και αν δεις από το pdf των τεχνικών χαρακτηριστικών που σου πόσταρα, έχει βάρος 13,10 κιλά, ίδιο βάρος δηλαδη με την μαμά.
Αυτά από εμένα
Αυτά από εμένα
Thread
Forum
Replies
Last Post