Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Προβλημα στο κιβωτιο

Old Sep 22, 2009 | 12:26 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Εγώ να πω με τη σειρά ένα γεια στον Dkall που έχουμε καιρό να τον δούμε.

Δημήτρη, νομίζω ότι μέχρι τώρα πρέπει να έχεις γίνει ειδικός σε συμπλέκτες. Αν δεν κάνω λάθος τον πρώτο τον είχες αλλάξει τον πρώτο καιρό που είχες το αμάξι προσπαθώντας να ξεκινήσεις με 8άρες από στάση. Και στον άλλαξαν σε εγγύηση αν θυμάμαι καλά.

Νομίζω ότι είσαι ο πλέον ειδικός στο θέμα. Μόλις βρεις τι παίζει πες μας να ξέρουμε.

Πιστεύω ότι πλέον στο Σαρακάκη θα ακούνε Dkall και θα τρέχουνε με την εγγύηση στο χέρι .

Ρε π##στη, μέχρι το 2013 έχουν να ρίξουν πολύ τρέξιμο ακόμα .

Δώσε Δημητράκη και μη μασάς.

Επόμενο challenge: Ανάβαση Ριτσώνας με όπισθεν.

Μόνο να ειδοποιήσεις το Σαρακάκη να έχει στοκάρει σε σασμάν και δίσκους. Κρίμα να περιμένεις άδικα
Reply
Old Sep 22, 2009 | 01:19 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Καλά, πως και πως πασχίζουμε να κρατήσουμε την είδηση κρυφή από τον Shigeru Uehara.

Μετά το χτύπημα κάτω από τη ζώνη που δέχτηκε από τον lihoudi στο Euromeet ('You say the motor doesn't break? I have broken three motors...three!!!), έτσι και μάθει και αυτό δε νομίζω να αντέξει, θα λυγίσει. Το χει σιγουράκι το χαρακίρι για να ξεπλύνει τη ντροπή.

Άτιμη κενονία, άλλοι τους αλλάζουν τους συμπλέκτες στην εγγύηση και άλλοι...προληπτικά (καλά, σήμερα παραδίδω μαθήματα ιστορίας ).

Ελπίζω να μη διαβάζει ο Shigeru-san το φορουμ. Γιατί αλλιώς, το επόμενο S, στην έκδοσή του για την ελληνική αγορά, θα φορά 3τάχυτο αυτόματο ZF, ερπύστριες σε ζάντες 14 ιντσών (να μας γλιτώσουν και από το δίλλημα τι λάστιχα να βάλουμε) και 8βάλβιδο pushrod κινητήρα.
Reply
Old Sep 22, 2009 | 01:25 PM
Dkall.s2000's Avatar
Registered User

xerome pou ta akouo auta pou mou les lalaki ontos xathika alla epaniltha...xaxaxaxa mou aresei pou evala ton LOU na mou ala3ei kai kibitio...kai kala giati mou etroge thn triti xsesh alla otan mou ala3e to kibotio mou eipe oti htan xalasmeno to trompaki telika kai mou etrege thn triti...........kai evala to kainouro lete na thn patisa????alla giati to kanei mono kato apo ths 3xiliades kai oxi pio pano telika auto me ton a3ona oti einai tzogarismenos prepei na einai to pio pithanon!!!giati thn ora pou exw patimeno ton sumplexti kai den bgenei h taxitita moli tsimpiso ligo to gazi einai ok.... ( ase lalaki meta thn 3etia den kaluptonte polla pragmata kai o LOU to tropmaki mou leei me duskolia an mou to perasei ) etsi mou erxete na pao sto platana na paro kana 2etias kai to valo pano. sas euxaristo polu gia to ediaferon sas h psixologia mou exei pesei sto patoma kai touxaliston me esas exw na po ton pono mou na eiste kala....
Reply
Old Sep 22, 2009 | 01:37 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Δημήτρη δεν έχει πάντως να κάνει με τη χρήση που του κάνεις και η οποία σίγουρα είναι μέσα στις ανοχές του κατασκευαστή.

Νομίζω ότι 99% είναι κακό μάτι. Να ρίξεις λίγο αγιασμό στο μοτέρ και στο σασμάν.

Επίσης, έχεις δοκιμάσει να πατήσεις συμπλέκτη όταν αλλάζεις ταχύτητες; Το ξέρω, είναι λίγο απαρχαιωμένη μέθοδος αλλαγής ταχυτήτων αλλά δεν ξέρεις, μπορεί και να φτιάξει το πρόβλημα

Περαστικά σύντομα και - Μας έλειψες
Reply
Old Sep 22, 2009 | 01:43 PM
Dkall.s2000's Avatar
Registered User

pantos mataki sto moter exw vali den kanei tipota...
Reply
Old Sep 22, 2009 | 01:51 PM
Dkall.s2000's Avatar
Registered User

exw kai 1 clutch masters sthn akri me to plato tou kai disko me to kevlar uliko kanei tora h na kita3o na valo ton mama??
Reply
Old Sep 22, 2009 | 03:15 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

μαγκια κλ@νι@ και κωτσο βασιλια
Reply
Old Sep 22, 2009 | 10:24 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by notoriouss2k,Sep 23 2009, 02:15 AM
μαγκια κλ@νι@ και κωτσο βασιλια
Μπορεις να μας το αναλυσεις αυτο?
Reply
Old Sep 23, 2009 | 12:51 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Sep 22 2009, 01:37 PM
Δημήτρη δεν έχει πάντως να κάνει με τη χρήση που του κάνεις και η οποία σίγουρα είναι μέσα στις ανοχές του κατασκευαστή.

Νομίζω ότι 99% είναι κακό μάτι. Να ρίξεις λίγο αγιασμό στο μοτέρ και στο σασμάν.

Επίσης, έχεις δοκιμάσει να πατήσεις συμπλέκτη όταν αλλάζεις ταχύτητες; Το ξέρω, είναι λίγο απαρχαιωμένη μέθοδος αλλαγής ταχυτήτων αλλά δεν ξέρεις, μπορεί και να φτιάξει το πρόβλημα

Περαστικά σύντομα και - Μας έλειψες

ρε Αντωνηηηηηηηηηηηη
Reply
Old Sep 23, 2009 | 01:15 AM
package's Avatar
Registered User

Όταν δεν βγαίνουν οι ταχύτητες είναι 99% δισκοπλατό. Βάλε μαμά δίσκο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:38 AM.