Προβλημα στο κιβωτιο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Dkall, με το μαμα ειναι οι περισσοτεροι απο εμας ευχαριστημενοι. Μπορει και ολοι να ειναι οπως αναφερει ο Μανος. Αν κανεις μια αναζητηση θα δεις οτι πολλοι βαζουν παλι τον μαμα οταν ερθει η ωρα του. Βεβαια εξαρταται απο τη χρηση που θα του κανεις. Αν πας απο φαναρι σε φαναρι και ξεκινας απο υψηλες στροφες μη περιμενεις να μη σου παραδωσει πνευμα που λενε καποια στιγμη. Για να καταλαβεις εγω ειμαι στα 81000km και ο Ηλιας (uma_chikara) στα 120000km με τον ιδιο εργοστασιακο ακομα. Καποια στιγμη θα ερθει και σε εμας στην ωρα του. Ευτυχως που κανουμε και κοντρες απο roll και γλιτωνουμε φθορες για να λεμε την αληθεια. Τα υπολοιπα στα ειπα και με ΙΜ, αλλα αυτα δεν προλαβα να στα πω διοτι τη κοπανησες σε καποιο ραντεβουδακι!?.
Originally Posted by lalakis2000,Sep 23 2009, 12:19 AM
Άτιμη κενονία, άλλοι τους αλλάζουν τους συμπλέκτες στην εγγύηση και άλλοι...προληπτικά (καλά, σήμερα παραδίδω μαθήματα ιστορίας
).
).
Originally Posted by lalakis2000,Sep 22 2009, 01:37 PM
Επίσης, έχεις δοκιμάσει να πατήσεις συμπλέκτη όταν αλλάζεις ταχύτητες; Το ξέρω, είναι λίγο απαρχαιωμένη μέθοδος αλλαγής ταχυτήτων αλλά δεν ξέρεις, μπορεί και να φτιάξει το πρόβλημα
Περαστικά σύντομα και
- Μας έλειψες 
Κοιτα ρε κατι πραγματα που ακουμε εν ετη 2009.
Μηπως θελεις και να ξεκιναμε στο φαναρι με λιγοτερο απο 8000.
Ε,Αντωνη μην ξεχνας να κλεινεις και το τσοκ οταν ζεσταθει το 8βαλβιδο.
Απιστευτα πραγματα ακουμε.
Φιλε μου πηγαινε βαλε εναν μαμα,στρωστον και λιγο ευλαβικα και θελω να πιστευω οτι θα εισαι ενταξει.