Προβλημα στο κιβωτιο
Originally Posted by GiRa,Dec 23 2009, 11:32 PM
Καλές Γιορτές Παιδιά!!!
Θέλω λίγο την βοήθεια σας. Είμαι για αλλαγή δίσκο-πλατο-ρουλεμάν και το συνεργείο μου μου πρότεινε το set της aisin. τι λέτε? τιμή 500 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση
Θέλω λίγο την βοήθεια σας. Είμαι για αλλαγή δίσκο-πλατο-ρουλεμάν και το συνεργείο μου μου πρότεινε το set της aisin. τι λέτε? τιμή 500 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση
Αλλιως πας σε HONDA η EXEDY (Δισκος EXEDY και πλατο και ρουλεμαν HONDA ειναι το συγκεκριμενο set) και παλι ομως απεξω γιατι εδω ειναι κλεφτες.
Εγω για τον exedy με μεταφορικα στην πορτα μου πηγε 315€.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμφωνω με τον Μανο. Εισαι μαμα ή εχεις κανει καμια βελτιωση πρωτο σταδιο? Αν ναι, τοτε ο μαμα ειναι αρκετος ακομα και σε κομπρε$ορα (επειδη ειναι μαμα το S και με αυτο). 
Παντως ριξε μια ματια και στους Σπονσορες ελληνικης κοινοτητας καθως υπαρχει διαθεσιμο full set και ετοιμοπαραδοτο απ'οσο γνωριζω.
Αν θες, ελα και μια απο εδω να σε γνωρισουμε καλυτερα.

Παντως ριξε μια ματια και στους Σπονσορες ελληνικης κοινοτητας καθως υπαρχει διαθεσιμο full set και ετοιμοπαραδοτο απ'οσο γνωριζω.
Αν θες, ελα και μια απο εδω να σε γνωρισουμε καλυτερα.
Μόλις σήμερα έγινα μέλος οπότε συγχωρήστε τα όποια λάθη. Λοιπόν το S μου είναι μαμα και έχει 62000 χλμ. η απόφαση να αλλάξω δισκο και τα συναφή προέκυψε από το γεγονός ότι ο συμπλεκτης είναι πλεόν σαν τούβλο και απομονώνει ψηλά.
οπότε το ψάχνω λίγο παραπάνω. η μαμά ξέρουμε τι μάρκα είναι?
οπότε το ψάχνω λίγο παραπάνω. η μαμά ξέρουμε τι μάρκα είναι?